Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Далтон

Re: Вести

Postby Далтон » Mon Dec 03, 2018 5:32 pm

Ne bi bilo veće sreće da u Francuskoj nastupi kao u Ukrajni vreme Majdana. Da se znatnoooo više dešavaju sranja i da jedna strana ustane protiv druge u masovnom broju.
Suze bi mi tekle od sreće i prase bi okrenuo za taj dan. Da se podeli ta najogavnija, najprljavija, najžvalavija nacija.
(Street Force / Curva Orientale)

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Mon Dec 03, 2018 5:48 pm

Nemoj tako, to su nasi prijatelji. #francuskausrcu

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Mon Dec 03, 2018 6:05 pm

Nema nista od vecih sranja u Francuskoj poput Majdana. Na Majdanu su sve zapadne strane sluzbe umesale prste da taj protest radikalizuju, a berkut je morao da cuti da ih sa metar pljuju neki celavi nacisti da ih prskaju biber sprejem i pale koktelima... nisu smeli nista ni kad su zapucali na njih. Ovde nece ni doci do neke preterane radikalizacije protesta, a i da desi to murija ce na keca ugusiti tako nesto, ako treba pucace... zato sto se za razliku od propalog Janukovica, Makaronov kapitalisticki sistem brani po svaku cenu..
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Далтон

Postby Далтон » Mon Dec 03, 2018 6:17 pm

Sve je meni to jasno. Ali mi opet više odgovara sranje tamo nego #PrayForFrance i ostale gluposti.
(Street Force / Curva Orientale)

MisterNO

Postby MisterNO » Tue Dec 04, 2018 11:56 am

За промену мало добрих вести...

Сећате се рудара ког је ћеркица гурала у колицима уз планину? "Орлови" су због њега у "Пиониру" урадили нешто сјајно

Помоћ рудару који је остао инвалид стигла је са свих страна, укључили су се и селектор наше кошаркашке репрезентације Саша Ђорђевић и генерални секретар Кошаркашког савеза Србије Дејан Томашевић, а онда су после утакмице са Грчком у квалификацијама за Светско првенство, "орлови" урадили нешто сјајно. Угостили су јунака ове приче у свлачионици, испунивши му тако сан да буде окружен нашом кошаркашком репрезентацијом.

Цео текст ОВДЕ.
Sergio Bonelli: Mister No je nastao prema stvarnom liku kojeg sam video na jednom putovanju

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Tue Dec 04, 2018 12:13 pm

навијај

Postby навијај » Tue Dec 04, 2018 4:09 pm

Вук Јеремић: Вучић и Тачи се 4. новембра састали у Риму, тада су договорили подизање такси на српску робу

http://www.nspm.rs/hronika/vuk-jeremic- ... cenju.html

fuck_off

Postby fuck_off » Tue Dec 04, 2018 5:54 pm

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

prcko

Postby prcko » Wed Dec 05, 2018 9:40 am

Dakle Telekom kupio Kopernikus od brata SNS poverenika za Nis, a onda on tim novcem pazario Prvu, B92 i Play radio. :(

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1477955

Nexon

Postby Nexon » Wed Dec 05, 2018 6:07 pm

Нови документи „Анонимуса“ о британском антируском пројекту – помиње се и Србија

Међународна хакерска активистичка група „Анонимус“ објавила је нови пакет докумената антируског британског пројекта Иницијатива интегритета, позивајући на отворену истрагу активности пројекта на паневропском нивоу.
Представници „Анонимуса“ подсетили су да су у новембру већ објавили велики пакет докумената који се тичу Иницијативе интегритета.
„Међутим, ни организација ни њени спонзори нису испунили наше услове и дали гаранције да ће се мрежа кластера користи само у борби против руске дезинформационе политике. Такође је изостала икаква реакција од лидера ЕУ и међународних организација, иако су људи из многих земаља изразили озбиљну забринутост због овог питања“, истиче се у саопштењу објављеном на сајту cyberguerrilla.org.
Група ће наставити да објављује документе ове иницијативе све док се њихови захтеви за извођењем „отворене и темељне истраге активности на паневропском нивоу“ потпуно не задовоље, наставља се у документу.

Анонимуси су 23. новембра објавили документе везане за пројекат Иницијативе интегритета, рекавши да је програм, покренут 2015. године, финансиран од стране владе Велике Британије. Хактивистичка група описала је овај програм као „велику информативну тајну службу“ коју је креирао Лондон да би се „борио против руске пропаганде“.

Анонимуси су такође тврдили да је Иницијатива интегритета укључивала тајне структуре за мешање у унутрашње послове неколико европских земаља као што су Француска, Немачка, Италија, Грчка, Холандија, Литванија, Норвешка, Србија, Шпанија и Црна Гора.

То су Мр. Роботоови, то морате веровати.
Да не знате нешто више о томе око Србије?!

tizlabor

Postby tizlabor » Wed Dec 05, 2018 6:57 pm

Ma pusti to,prica se po selu da nam je vodju napustila draga :cry:

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Thu Dec 06, 2018 9:18 am

Rezime: Kao veciti nacionalista Seselj bio vecita opozicija. Tomi dokurcilo da bude drugi i da za svaku uslugu mora da pita vlast, pa je uz pomoc Amera promenio plocu i postao prozapadni i dosao na vlast. Isto ono sto se desilo Seselju desilo se i Tomi, samo sto ih je ovaj put Vucic sjebao, koji je jos u mladosti citao literaturu Gebelsa. Ko zna, mozda sada u ovom trenutku neki od najblizih Vucicevih saradnika radi njemu o glavi i kuje planove kako da ga smeni. Uglavnom, nije ni cudo da ovi imaju redovno 55% glasova, ogromne pare su tu ulazile od samog pocetka od ambasada, Miskovica, Beka, Subotica...

https://www.youtube.com/watch?v=uhUX4Wp ... 9s&list=WL

p.s. nesto mi nece ovo [youtube]

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Dec 06, 2018 9:50 am

Bruno Sulak wrote: Ko zna, mozda sada u ovom trenutku neki od najblizih Vucicevih saradnika radi njemu o glavi i kuje planove kako da ga smeni.

Мени је ту Марко Ђурић најсумњивији, он нешто смера. Какви црни сарадници, тип се окружио њушкама које у лобањи имају три неурона, један се пали за иди у клоњу, други кад су гладни и трећи за климај главом. Ови што су још код неке памети, као онај пијани Ивица, су уцењени ко змајеви. Једина фаца од тих што се виде а да је он никад не би поставио је она окречена крбуља Зорана Михајловић, њу немам појма ко држи али се види да му она баш није ни по вољи а малко ми се чини и да цвика од ње.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Мићара

Postby Мићара » Thu Dec 06, 2018 10:11 am

Каква телећа глава Марко, ја када видим тај лик, толики се немир створи у мени да ни сам не знам зашто... И она смиреност као, оне бољаве очи, онај покушај да се испуће усне, јебени покушај клона, исто говори као и Вучић тај акцент и сам говор. Шта све пичка неће избацити недо Бог ником...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

mungos

Postby mungos » Thu Dec 06, 2018 8:31 pm

Кудрави Гаучос wrote:
Bruno Sulak wrote: Ko zna, mozda sada u ovom trenutku neki od najblizih Vucicevih saradnika radi njemu o glavi i kuje planove kako da ga smeni.

Мени је ту Марко Ђурић најсумњивији, он нешто смера. Какви црни сарадници, тип се окружио њушкама које у лобањи имају три неурона, један се пали за иди у клоњу, други кад су гладни и трећи за климај главом. Ови што су још код неке памети, као онај пијани Ивица, су уцењени ко змајеви. Једина фаца од тих што се виде а да је он никад не би поставио је она окречена крбуља Зорана Михајловић, њу немам појма ко држи али се види да му она баш није ни по вољи а малко ми се чини и да цвика од ње.

:lol:

Tilt

Postby Tilt » Thu Dec 06, 2018 9:40 pm

Selaković se predstavlja kao pravi rodoljub, srbin domaćin čovek. On je najsumnjiviji :mrgreen:

MisterNO

Postby MisterNO » Fri Dec 07, 2018 10:38 am

Изложба „Тамо далеко 1918–2018“ у галерији Дома Војске Србије

Поставку „Тамо далеко 1918–2018”, „потписују“ Маринко Лугоња, Немања Куљача, Марко Кентера и Гојко Раичевић, а посебан осврт написао је угледни историчар и професор на Филозофском факултету у Београду др Милош Ковић. О историјским околностима кроз које је прошао наш народ у протеклих 100 година, присутнима на отварању говориће историчар Александар Раковић.

Цео текст ОВДЕ.
Sergio Bonelli: Mister No je nastao prema stvarnom liku kojeg sam video na jednom putovanju

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Fri Dec 07, 2018 12:26 pm

Madagaskar povukao priznanje Kosova

https://www.blic.rs/vesti/politika/12-p ... va/0tkxc9p

Od 192 clanice UN, Kosovo je priznalo njih 100.

Brdja

Postby Brdja » Fri Dec 07, 2018 2:12 pm

https://www.blic.rs/vesti/svet/pozdravl ... ju/t7ghxbf

Ode Merkelova... Kakva god da je bila, za vreme njenog mandata je donet zakon za zapadni Balkan po kome naši ljudi ovoliko beže iz zemlje tako da će joj ti Srbi biti zahvalni.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Return to “Само опуштено”