Врховна команда wrote:Јел гледао неко "Peaky Blinders" , каква је серија ?
Добра, вреди погледати. Ако си гледао ову домаћицу Сенке, они су клепили масу фора оданде, с тим што је оно кудикамо боље и оригинал је јбг. Оно, забава серија, погледај.
Врховна команда wrote:Јел гледао неко "Peaky Blinders" , каква је серија ?
ultrastito wrote:Vidi, ako ce bilo koja serija ili film koju odgledas da ti toliko promeni stav i da te odvede na mracnu stranu, onda i zasluzujes to da ti se desi.
Nesto ne vidim da je "Selo gori, a baba se ceslja" postigla to da se Srbadija vrati na selo, da izgara na njivama, ako vec TV ima tolikog uticaja, niti da "Pad orla moje majke dok lipe cvatu u grehu" je uticalo da su momci skromni, nenametljivi, da pisu pesme dragama, a da su devojke smerne i cedne i da se crvene kad im simpaticni momak u fraku kaze "Ljubim ruke gospodjice, kako ste?".
O tome sta se pusta u podne ili kad god na televizijama sa nacionalnom frekvencijom...
ovo je valjda drustveno prihvatljivije...
Ovo sto se prikazuje u seriji je ono sto nas okruzuje, koliko god mi skretali glavu od toga, i realno mnogo gore stvari se desavaju od neke dve ribe koje se krljaju (a niko da pruzi ruku liku/studentu koji je za noc kresnuo i profesorku i svoju devojku). Nije valjda serija kriva sto je svake godine gej nedelja sve duza i duza, pa ce na kraju prerasti u mesec, godinu, deceniju ili vek? Sto nema nikoga kao onog oktobra 2010. da izadje pa da napravi sranje i da kaze da ne moze da prodje gej parada u Srbiji? Pri tome, uopste nije akcenat na propagiranju LGBT feministickih sranja, vec je poenta skroz na drugoj strani, ali bukvalno nema veze sa tim. Mislim...ok, vase misljenje...nemam ja tu sta kome da objasnjavam ono sto sam ja video u seriji i kako sam to shvatio, a pogotovo ne da se "prepirem" oko toga da li ce sad devojcice da pohrle da se krljaju na malom odmoru.
U svakom slucaju, meni je skroz odlicna serija, samo joj je jedina mana to sto su epizode prekratke, bukvalno fali jos 10 minuta da bude to...ali ajd, to je neki trip RTS-a i tu ne mozes nista.
Кудрави Гаучос wrote:Rođaci wrote:zvuče kao oni roditelji koji brane deci da igraju igre zbog krvi, ubistava, krađa i sličnog, plašeći se da im deca ne postanu kriminalci kao Tommy Vercetti ili CJ
Чекај теби је стварно иста ствар бранити да се деца играју пиштољима и мачевима и бранити да им се показују сцене педерисања у 12 и 45 поподне? Контам ја да је то уз ову сад технологију изгубљена битка, али бар не би требало с државном ловом и на државној телевизији да се ради ваљда.
ultrastito wrote:Ma da bre, Masoni, CIA, Iluminati su se nameracili na poslednje utociste heteroseksualaca u univerzumu pa finansiraju seriju na RTS-u.
U stvari...sta se koj moj ja pa potresam
Bolesni^od^ljubavi wrote:Dajte dobar terrent za The Haunting of Hill House.
kocka wrote:Не постоје филмови и серије да би ти у доколици одмарао мозак, него да би онај ко их је финансирао пласирао ставове, идеологије и приче које одговарају његовим финансијским интересима.
И немој да се потресаш, попи пиво !
подвала wrote:Gleda li ko el čapo, ja sam premotavao scene žvalavljenja one dvojice.. Mada sigurno neću reći zbog toga da je serija sranje, a kul mi je ova jutro će promeniti sve. Taj što će da postane peder jer je to video na teveu, a vala nek postane, i bolje da se ne razmnovažava.
Кудрави Гаучос wrote:подвала wrote:Gleda li ko el čapo, ja sam premotavao scene žvalavljenja one dvojice.. Mada sigurno neću reći zbog toga da je serija sranje, a kul mi je ova jutro će promeniti sve. Taj što će da postane peder jer je to video na teveu, a vala nek postane, i bolje da se ne razmnovažava.
Јооој матори, колико вам је тупава та прича, мојне се љутити, том логиком и ко види геј параду па постане дерпе иста прича, и ко види било шта од те зајебанције коју турирају, јбт само доказујете колико сте већ скувани, до пре пар година би се на овом истом месту попиздело на ову причу- укратко ДРЖАВНА ТЕЛЕВИЗИЈА, СЕРИЈА ЗА МЛАДЕ, ГЕЈ СЦЕНА, 12 И 45 по подне.
Rođaci wrote:možda hoće da kaže da treba da se napravi i serija za starije na taj fazon, ne samo za mlade
Users browsing this forum: No registered users and 32 guests