Серије

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
1748

Re: Серије

Postby 1748 » Tue Nov 20, 2018 11:01 pm

Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

Nexon

Postby Nexon » Wed Nov 21, 2018 5:02 pm

Кудрави Гаучос wrote:Aхахах, ја сам двапут налетео на ту домају Јутро, оба пута неко прцање, нереално :lol: Она Стоиљковићка лидер у ргању, само се у Сенкама није поливала, али то је контам јер је извалила да која севне сисом после јој окину главу, ахахах, па се чува

И бре шта је куравааа...

И ти би ргао да ти је бивши фрајер отишао у НБА и сада млати десетине милиона зелембаћа и приводи страховите мелескиње, црнкиње и холивудске глумице са све крдима елитне пословне пратње из Србије(назови водитељке, певачице, глумице, манекенке) викендом.
Што би рекли у "Кад порастем бићу кенгур",

А серија "јутро ће применити све" је серија која служи да се преуме млађи Срби прихватањем хомосексуализма. Што би рекао наш председник-промена свести.
Почели су са обичним причама генерације, да се власи не досете, да би онда поставили хомосексуалну везу у центар серије и сада на томе јашу.
Само се надам да ми страховиту рибицу Исидорицу неће посрати са тиме. Израсла је у страшну рибу.

Иначе на РТС траје озбиљна кампања преумљивања Срба. Као што је у првој деценији двехиљадитих била прича о томе како су Срби геноцидисали јадне мошњаке, ујаке и арбанасе, сада је фокус на хомосима.
Скоро нема серије на РТС која нема хомо приче.
Најбољи пример да је то плански је серије "Убице мога оца"
У првој сезони која је пуштана на РТС једна од главних прича је била педерска. После када је сишла са РТС тога више нема.

Велике се паре узимају од западних спонозора за то. Као некада за геноцидисање, мада и даље репови те приче постоје.

ultrastito

Postby ultrastito » Wed Nov 21, 2018 10:23 pm

Ma da bre, Masoni, CIA, Iluminati su se nameracili na poslednje utociste heteroseksualaca u univerzumu pa finansiraju seriju na RTS-u.

U stvari...sta se koj moj ja pa potresam :mrgreen:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Nexon

Postby Nexon » Wed Nov 21, 2018 11:21 pm

Нису циа и илуминати већ вампири, Сава Савановић, домаћа радиност. Нарочито воле такве што се праве паметни, нањуше им крв док си рекао лептирица.
Још само фали да у "Коренима" груну неку хомо причу у слободној уметничкој интерпретацији па да се комплетира програм.

ultrastito

Postby ultrastito » Wed Nov 21, 2018 11:54 pm

Nexon, glas razuma Srbije. Svaka tema na ovom forumu mora da se provuce kroz crni filter. Kontam da te mozemo ocekivati i na Vicevima da kazes kako humor slabi nas duh i zapravo da je pokretac te teme instruiran od strane spoljnih faktora kako bi omeksali duh Srbadije i onda zadali poslednji udarac Srbiji i njenoj buducnosti.

Iskuliraj brate, popi' pivo.
преле

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Nov 22, 2018 11:50 am

Хах, Нексон легендица. Немам појма шта бих радио да ме оставио дечко баскеташ, наиме мој дечко је голман

Али без шале, ни мени није баш најнормалније да у домаја серији која иде ево сад сам проверио у 12:45 (?!) блеји сцена где се две рибе фул крљају и само чекаш кад ће да крене маказање (лично сам налетео на ту сцену и изневеровао). Можда је серија стварно добра, немам појма, али то мени нису нормалне ствари, а ни мом голману

Иначе сам приметио да то пропагирање буљаштва за децу (да, буквално за децу) прво иде преко лезбача, и на западу сад крећу да фурају неке педерске суперхероје и сличне зајебанције за клинце а прво иду жене педери. Невероватна је та кампања, подмукла и на жалост врло ефикасна. Један пример мени омиљена америчка хумористичка серија Филаделфија, недавно сам писао о томе овде под спојлером, од тоталног бола у курцу и антиситкомског приступа који исмева апсолутно све, у последњој сезони су се срољали на ниво да финале сезоне буде најозбиљнија емотивна сцена где буљашки лик (иначе првих неколико сезона уопште није био педер) објављује своје педерство ћалету који је у затвору, и то плесном сценом, која се завршава сузама и аплаузом целог мардеља и речима једног од главних ликова "сад те схватам" :shock: Значи потпуно лудило шта се ради, а миц по миц разултати се итекако виде и код нас јебига
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Brdja

Postby Brdja » Thu Nov 22, 2018 1:07 pm

Pa 2 i po muškarca, jedna od gledanijih serija... od kad je Čarlija zamenio Ešton, skroz je sve promenjeno i sve se svodi na pederastiju. Alanovo ponašanje je skroz feminizano, pa se venčaju njih dvojica da usvoje dete...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Пери

Postby Пери » Thu Nov 22, 2018 1:31 pm

Pa gledao sam i vratice se rode, ali ni da me dirne...

brucelee

Postby brucelee » Thu Nov 22, 2018 9:56 pm

ultrastito wrote:Ma da bre, Masoni, CIA, Iluminati su se nameracili na poslednje utociste heteroseksualaca u univerzumu pa finansiraju seriju na RTS-u.

U stvari...sta se koj moj ja pa potresam :mrgreen:

Па пази, ај ја не држим толико ту страну, али реално превише серија/филмова се пушта и снима код нас са геј френдли ставовима да не идем у још драстичније појашњење.

Гледати две симпатичне, лепе девојке у серији која се пушта на јавном сервису и то где је реприза негде преподне и која је још серија супер кул, а лезбаче су, јесте нешто што делује мало чудно.

Ај да обрнемо замисли у тој серији да мега популарност стекне, неки добар глумац, који у серији глуми шмекерицу, најбоља улога, свима симпа, а зове се у серији Фатмир и долази из Гњилана, наравно да би се приупитали чекај шта је ово...ко се игра са нашим главама.

ultrastito

Postby ultrastito » Thu Nov 22, 2018 11:21 pm

Vidi, ako ce bilo koja serija ili film koju odgledas da ti toliko promeni stav i da te odvede na mracnu stranu, onda i zasluzujes to da ti se desi.

Nesto ne vidim da je "Selo gori, a baba se ceslja" postigla to da se Srbadija vrati na selo, da izgara na njivama, ako vec TV ima tolikog uticaja, niti da "Pad orla moje majke dok lipe cvatu u grehu" je uticalo da su momci skromni, nenametljivi, da pisu pesme dragama, a da su devojke smerne i cedne i da se crvene kad im simpaticni momak u fraku kaze "Ljubim ruke gospodjice, kako ste?".

O tome sta se pusta u podne ili kad god na televizijama sa nacionalnom frekvencijom...

ovo je valjda drustveno prihvatljivije...

Ovo sto se prikazuje u seriji je ono sto nas okruzuje, koliko god mi skretali glavu od toga, i realno mnogo gore stvari se desavaju od neke dve ribe koje se krljaju (a niko da pruzi ruku liku/studentu koji je za noc kresnuo i profesorku i svoju devojku :mrgreen:). Nije valjda serija kriva sto je svake godine gej nedelja sve duza i duza, pa ce na kraju prerasti u mesec, godinu, deceniju ili vek? Sto nema nikoga kao onog oktobra 2010. da izadje pa da napravi sranje i da kaze da ne moze da prodje gej parada u Srbiji? Pri tome, uopste nije akcenat na propagiranju LGBT feministickih sranja, vec je poenta skroz na drugoj strani, ali bukvalno nema veze sa tim. Mislim...ok, vase misljenje...nemam ja tu sta kome da objasnjavam ono sto sam ja video u seriji i kako sam to shvatio, a pogotovo ne da se "prepirem" oko toga da li ce sad devojcice da pohrle da se krljaju na malom odmoru.

U svakom slucaju, meni je skroz odlicna serija, samo joj je jedina mana to sto su epizode prekratke, bukvalno fali jos 10 minuta da bude to...ali ajd, to je neki trip RTS-a i tu ne mozes nista.
преле

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Nov 22, 2018 11:52 pm

zvuče kao oni roditelji koji brane deci da igraju igre zbog krvi, ubistava, krađa i sličnog, plašeći se da im deca ne postanu kriminalci kao Tommy Vercetti ili CJ

axkontra

Postby axkontra » Fri Nov 23, 2018 12:46 am

lost&found wrote:
riper wrote:Rodjo apsolutno se slazem sa spojlerom. A serija je odlicna, posebno imajuci u vidu da je horor zanr u pitanju.

Poceo sam da gledam drugu sezonu serije "Goliath". I prvu sezonu sam preporucio. Dovoljno je samo zbog Bilija Bob Torntona, a i pored njega serija je odlicna. Bili Bob je olupina od nekadasnjeg vrhunskog advokata i tezak alkos. U ruke mu pada neki zajeban slucaj gde ide protiv korporacije protiv advokatskog tima iz firme koju je on osnovao i gde mu sljaka bivsa zena. To je prva sezona, u drugoj ide protiv javbog tuzioca a sudjenje za ubistvo.

Opis nije mozda nesto originalan, ali serija je odlicna a Bili briljira. Inace nije kao druge advokatske serije (gde su mnoge dobre), gde je svaka sezona drugi slucaj. Ovde je cela sezona zajebancija oko jednog slucaja.

Baci pogled na seriju The Night Of, imam osecaj da bi ti se svidela. Inace je mini serija od 9 epizoda, i to je to.

Ovo valja hvala na preporuci

Пери

Postby Пери » Fri Nov 23, 2018 1:54 am

trigger

Postby trigger » Fri Nov 23, 2018 4:00 am

ultrastito wrote:Vidi, ako ce bilo koja serija ili film koju odgledas da ti toliko promeni stav i da te odvede na mracnu stranu, onda i zasluzujes to da ti se desi.

Nesto ne vidim da je "Selo gori, a baba se ceslja" postigla to da se Srbadija vrati na selo, da izgara na njivama, ako vec TV ima tolikog uticaja, niti da "Pad orla moje majke dok lipe cvatu u grehu" je uticalo da su momci skromni, nenametljivi, da pisu pesme dragama, a da su devojke smerne i cedne i da se crvene kad im simpaticni momak u fraku kaze "Ljubim ruke gospodjice, kako ste?".

Jedino sto je to do jaja plitko razmisljanje, sve je tu stvar sire slike...

Normalno da nece niko postati derpe ako vidi da se dva lika krljaju na tvu, al ce zato ako dovoljno dugo forsiraju, to postati drustveno prihvatljivo sto im je negde i cilj na kraju krajeva. Sve je to vec zapad prosao, ni tamo nekada pederluk nije bio drustveno prihvatljiv pa vidi sad kakva je situacija. Mi smo na pocetku konkretno tog procesa.

Nece se ni zena koja odgleda seks i grad bukvalno preobratiti u Samantu al ce serija da ima ozbiljan uticaj na svest zena sirom sveta da je normalna pojava da budu "lude i slobodne" cetrdesetogodisnje kurcozderacice...

Kao sto su i silni blud, nemoral, promiskuitet koji se promovisu kroz muziku i televiziju decenijama unazad uradili posao.. Vidis to cim se osvrnes oko sebe.

Sve to iz iste kuhinje dolazi, covek je djavo sto bi rekla baba moja.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Fri Nov 23, 2018 8:00 am

Rođaci wrote:zvuče kao oni roditelji koji brane deci da igraju igre zbog krvi, ubistava, krađa i sličnog, plašeći se da im deca ne postanu kriminalci kao Tommy Vercetti ili CJ

Чекај теби је стварно иста ствар бранити да се деца играју пиштољима и мачевима и бранити да им се показују сцене педерисања у 12 и 45 поподне? Контам ја да је то уз ову сад технологију изгубљена битка, али бар не би требало с државном ловом и на државној телевизији да се ради ваљда.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Nov 23, 2018 8:38 am

Nama je premijer zemlje Lezbejka. Koja serija,koja televizija...

Desnoruki levak

Postby Desnoruki levak » Fri Nov 23, 2018 9:27 am

Ko što neko reče, rijaliti su neuporedivo veće zlo, vrte se 24/7 pa niko ni da trepne.

Врховна команда

Postby Врховна команда » Fri Nov 23, 2018 10:15 am

Јел гледао неко "Peaky Blinders" , каква је серија ?

ultrastito

Postby ultrastito » Fri Nov 23, 2018 10:41 am

Od cele serije i price koja prati njih cetvoro i njihovo okruzenje vi ste jedino ukacili par epizoda gde se dve devojke krljaju i onda pricamo o povrsnosti.

A o tome sta se sve prikazuje u 12.45 popodne ne bih komentarisao, jer zaista nema smisla pricati o tome.
преле

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Nov 23, 2018 11:04 am

Врховна команда wrote:Јел гледао неко "Peaky Blinders" , каква је серија ?

Vrhunska, svaka preporuka!

Return to “Само опуштено”