Задњи филм који сам погледао
Re: Задњи филм који сам погледао
Meni film nije ništa specijalno. Kao što je neko gore napisao, ok da se jednom pogleda.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
А, бре, Брђави што си емотивац.
Је л си видео како си покојни Глоговац и Тимотијевић одрадили улоге?!
Је л си видео како си покојни Глоговац и Тимотијевић одрадили улоге?!
- Кудрави Гаучос
Добар је ЈВ, мало наиван али ок. Остало за оне што су гледали, немогуће је не покварити
Јесам се ја то истриповао или је неко писао да ће ово да продужавају у неку серију, то уопште није лоша идеја да се уради
Spoiler:
Јесам се ја то истриповао или је неко писао да ће ово да продужавају у неку серију, то уопште није лоша идеја да се уради
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- ultrastito
bice 4 epizode bazirane na filmu i jos 4 epizode koje ce pratiti pricu posle filma
sto se tica filma i ovog sto si napisao:
sto se tica filma i ovog sto si napisao:
Spoiler:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Prvo hvala fuck offu za link, pogledo sam film i mogu reci da sam to i ocekivao. Prosto nasi reditelji,glumci i ostali koji rade na filmu ne mogu ali nikada ne mogu da naprave normalnu krimi pricu. Zar je stvarno toliko tesko napraviti dobar mafijaski film u Srbiji ili na Balkanu? Pa covece ja razumem Holivud sto pravi greske ali kod nas na ovim prostorima gde je kriminal prisutan 30 godina kao normalna stvar da mi ne mozemo da na pravimo verodostojnije pricu to me uvek iznova i iznova iznenadi. Film se moze pogledati, vecini ljudi ce biti odlican, jbg ja imam mnogo visoku lestvicu za ocenjivanje tako da necu da kenjam po filmu ipak je nas i konacno smo poceli sa ovim novim serijama i evo filmovima da se mrdamo sa mrtve tacke ,glupo bi bilo da bacam neke ocene, sve u svemu moze se pogledati i lepo je sto ce biti ta mini serija i mozda nastavak filma.
Spoiler:
Филм јесте направљен управо да има холивудске ефекте да би се коначно наша кинематографија покушала извући из отужних прича који доминирају домаћим филмом.
Ово је филм који служи да забави и укаже на корупцију у друштву ако имаш две чуке у глави.
Није тачно да у овом филму није било добрих глумачких рола.
По мени је Тимотијевић имао добру ролу као спекс, са неким претеривањима, али добро.
Глоговац исто добар.
Тај лик што глуми малог локалног мангупа па се први усере исто је имао ону добру уводну сцену где глуми опаког батицу.
Није чак ни Биковић лоше изнео улогу. Мислим да би многи други млађи глуми то лошије одрадили.
Такође ми је драго да се тата-мата Берчек указао. Чисто из поштовања јер га слабо има у последње време.
Ово је филм који служи да забави и укаже на корупцију у друштву ако имаш две чуке у глави.
Није тачно да у овом филму није било добрих глумачких рола.
По мени је Тимотијевић имао добру ролу као спекс, са неким претеривањима, али добро.
Глоговац исто добар.
Тај лик што глуми малог локалног мангупа па се први усере исто је имао ону добру уводну сцену где глуми опаког батицу.
Није чак ни Биковић лоше изнео улогу. Мислим да би многи други млађи глуми то лошије одрадили.
Такође ми је драго да се тата-мата Берчек указао. Чисто из поштовања јер га слабо има у последње време.
Panzram wrote:Meni je kod Južnog Vetra jedino drago da scenario nije pisao Dimitrije Vojnov, a za sve ostalo ćemo lako...
secam se da sam pre citao/gledao neke njegove recenzije il kako se vec to kaze za neke filmove i ostavio je na mene pozitivan utisak, znaci tamo negde 2000-ih, mislim izgledao je kao neko ko ima slifa, umeo je lepo da obrazlozi svaki film, sta je dobro sta nije onako argumentovano, takodje videlo se da ne robuje nekim pravcima i pravilima i da se nagledao i nagledao filmova svega i svacega... jedva sam cekao da dobije priliku i neku ozbiljniju ulogu u pravljenju nekog naseg domaceg filma, kad ono WTF !!!
jbt i dalje ne verujem da je to ista osoba
04 X 1945
sad pričam sa čovekom koji je pisao scenario
isti lik je radio i onu seriju Sumnjiva lica
kaže da je već pola miliona gledalo, klinci se napalili
isti lik je radio i onu seriju Sumnjiva lica
kaže da je već pola miliona gledalo, klinci se napalili
Ja to ne odgledah, vredi li?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
- ultrastito
Rođaci wrote:kaže da je već pola miliona gledalo, klinci se napalili
Ja sam bio rezervisao karte za projekciju za film "Juzni Vetar" i aj kao da dodjemo pola sata pre po karte, brate...nije moglo da se udje u bioskop od klinaca i svi su neki krimi Dzimi fazon. Celu pricu jos upotpunjuje to sto su muziku radili ovi iz "Basiviti"-ja, tj. Cobi, Rasta i ta kompanija. Mozete da zamislite u kom su gasu klinci.
Ruku na srce, ne znam kako smo mi izgledali kad smo isli da gledamo "Do Koske", "Rane" i slicno...tako da mozda i gresim u oceni ko se vise izlozio

преле
преле
baš mnogo glupih scena
ali ajde, nije loše, red je da vidimo nešto što nije lutanje mlade djeve Slobode Mićalović po kadru dok je telećim pogledom prati Bosiljčić Multipla ili siromaštvo, beda, propast srpske porodice itd
može malo zabavnih glupih filmova, to navlači ljude u bioskope, ali bi trebalo da snime nešto i za krštenu publiku, a ne samo za ocvale usedelice ili napržene klince sa belim čarapama do kolena
Spoiler:
ali ajde, nije loše, red je da vidimo nešto što nije lutanje mlade djeve Slobode Mićalović po kadru dok je telećim pogledom prati Bosiljčić Multipla ili siromaštvo, beda, propast srpske porodice itd
može malo zabavnih glupih filmova, to navlači ljude u bioskope, ali bi trebalo da snime nešto i za krštenu publiku, a ne samo za ocvale usedelice ili napržene klince sa belim čarapama do kolena
- ultrastito
Realno po prici ili po ajde da kazem "realnosti" price, "Do koske" je mnoooooooooooogo ozbiljniji film iako spada u red krimi-fantastike, da ne pricam o "Rane" koji su za ovo visa astro-fizika. Gledam ovo iz ugla naprzenog klinca, kojem je kriminal u tinejdzerskom dobu zanimljiv...opasni momci, ovo ono.
Odlicna je stvar sto se snimaju filmovi kod nas, sto razlicitijih zanrova, pa taman i losi. Neka gruva samo, bice i dobrih filmova (kao sto je na primer "Zaspanka za vojnike" - bolji domaci film nisam skoro gledao!).
"Luda po tebe" je totalni hit. Ja mislim da nema coveka koji nije izasao iz bioskopske sale, a da nije potrazio pesmu na youtube-u
Odlicna je stvar sto se snimaju filmovi kod nas, sto razlicitijih zanrova, pa taman i losi. Neka gruva samo, bice i dobrih filmova (kao sto je na primer "Zaspanka za vojnike" - bolji domaci film nisam skoro gledao!).
"Luda po tebe" je totalni hit. Ja mislim da nema coveka koji nije izasao iz bioskopske sale, a da nije potrazio pesmu na youtube-u

преле
преле
e da, pitanje -
Zaspanku nisam gledao
Spoiler:
Zaspanku nisam gledao
- ultrastito
Spoiler:
преле
преле
moguće, dobra ideja
- ultra mentalitet
Sinoc sam isao da gledam neki drugi film u bioskop, ulazim oko 7 sati, brat bratu 10 ljudi je reklo nema karata za Juzni vetar
Meni je film dobar, jeste da ima besmislenih scena, ali ovo je neki pomak unapred u odnosu na ono sto se ovde snima. Glumacka ekipa je vrhunska, najbolje od svega mi je sto nema Vuka Kostica, koji stalno glumi takve neke uloge, evo dokaza da i drugi mogu glumiti kriminalce. Bercek, Bjela, Glogovac, Zika Todorovic, Bogdan Diklic plus ovi mladji, stvarno vrhunska ekipa. I naravno Goci bend

Meni je film dobar, jeste da ima besmislenih scena, ali ovo je neki pomak unapred u odnosu na ono sto se ovde snima. Glumacka ekipa je vrhunska, najbolje od svega mi je sto nema Vuka Kostica, koji stalno glumi takve neke uloge, evo dokaza da i drugi mogu glumiti kriminalce. Bercek, Bjela, Glogovac, Zika Todorovic, Bogdan Diklic plus ovi mladji, stvarno vrhunska ekipa. I naravno Goci bend

Берчек Космајац брат брату 

Мени се Јужни Ветар свидео, одлична продукција, милина да видиш такве кадрове у нашем филму. Лепо је било видети Берчека, доминатних пар минута у филму