Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
МГП

Re: Душевна болница

Postby МГП » Thu Oct 25, 2018 2:54 pm

Ali meni ova vest nije za dusevnu bolnicu, vise je za bensedin. Pa jel vidite bez kakvog smo primerka naseg naroda ostali. Srpska picka je svasta izrodila i heroje i naucnike, ali i krdo dijabola. Ovo je jedna manje. Covece, ok, stidis se sto si Srbin, deo velikog zlog naroda koji maltretira male musave hrvate, balije i siptare. Zivis u Engleskoj i hoces da promenis prezime. I od svih elegantnih anglosaksonskih imena ti izaberes da se umesto sramotnog Jevtic na dalje prezivas jebeni EL MAESTRO. Ono, nisi Smit ili nesto slicno nego EL MAESTRO. Pa kako pustiti suzu za takvim predstavnikom naseg naroda koji nas se odrekao.

Брате мало је рећи да си у праву, и ја сам тек сад увидио да сам омашио тему у којој сам требао објавити :mrgreen: .

fuck_off

Postby fuck_off » Thu Oct 25, 2018 3:11 pm

Ministar zdravlja Loncar je otvrio pusacku zonu na beogradskom aerodromu.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

MisterNO

Postby MisterNO » Thu Oct 25, 2018 3:23 pm

fuck_off wrote:Ministar zdravlja Loncar je otvrio pusacku zonu na beogradskom aerodromu.

Одличан додатак за биографију лекара земунског клана. Боље него градоначелник који отвара кућице за врапце. :D
Sergio Bonelli: Mister No je nastao prema stvarnom liku kojeg sam video na jednom putovanju

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Thu Oct 25, 2018 3:34 pm

Кад сте се већ дотакли сеоског панка, код нас у Поморављу је постојао обичај "имаш 5 минута да напустиш моје село" :mrgreen:
никад нисам веровао да ћу да кажем да ми сад недостају та времена од пре 15ак година, тетовирани трибали на леђима и гузицама локалних сеоских препички на које смо се сви ложили, а оне на највеће џибере, а сад су тим истим џиберима узорне жене и мајке 8-)
фудбал и баскет на граници туче, сеоске дискотеке и пицерије, ех. Оматори се

Мићара

Postby Мићара » Sun Oct 28, 2018 11:22 pm

Не могу да спавам већ 3 ноћи заредом у пм. Шта се дешава са главом, да нису ови степени целзијусови од 31 у почетак новембра ил од јањетине јуче... Или је стрес од рулета све му јебем и јебеног монака трулог...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Etaoin

Postby Etaoin » Mon Oct 29, 2018 12:14 am

Што играш рулет? То је зло једно, горе од хероина.

Мићара

Postby Мићара » Mon Oct 29, 2018 7:48 am

Etaoin wrote:Што играш рулет? То је зло једно, горе од хероина.

Изгледа да сам глуп... пукао сам 1000€ у последњих мјесец дана...

prcko

Postby prcko » Mon Oct 29, 2018 8:45 am

Any Number 2.70%
2 Number Comb 5.4%
3 Number Com 8.1%
4 Number Comb 10.8%
5 Number Comb 13.5%
6 Number Comb 16.2%
Column 32.40%
Dozen 32.40%
Even / Odd 48.60%
Red / Black 48.60%
Low / High 48.60%

Dakle sta god da igras, ako se zadrzis dovoljno dugo, izgubices pare. U slucaju da si bas uporan, izgubices i porodicu.
Ako si poceo da ispoljavas fizicke manifestacije zavisnosti, tipa znojis se kad prodjes pored kockarnice, srce ti ubrzano lupa, itd, slobodno skokni do Drajzerove, znam ljude koji su se izlecili tamo.

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Mon Oct 29, 2018 9:29 am

Мићара wrote:
Etaoin wrote:Што играш рулет? То је зло једно, горе од хероина.

Изгледа да сам глуп... пукао сам 1000€ у последњих мјесец дана...

Stari srBski običaj!
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

Џими Заказака

Postby Џими Заказака » Mon Oct 29, 2018 9:49 am

Шта сам ја себи од живота направио од тог говнета, па онда како сам комбинацијом тог говнета и неких других срећних околности успео све да вратим у нормалу, могао бих роман написати. Огромни, баш огромни износи су били у питању, туђе паре, кредити, дугови, срања у кући, психијатри... Углавном не дружимо се јаче од месец дана већ, и надам се да је то то али не могу да ставим руку у ватру.
Ако могу да опишем најгори осећај, то није кад сам губио него равнодушност кад сам добијао. Стварно је исконско зло.

Мићара

Postby Мићара » Mon Oct 29, 2018 12:10 pm

Ја сам због њега заглавио 4 мјесеца мардеља није пуно али довољно хвала Богу и тужитељки (био сам фино дете :mrgreen: ).
Пукао 3.500евра за непуних сат времена прије 7 година , и вратим се са утоком по паре у тој свој еуфорији и бесу и неровози и неразмишљању. И од тада па све до непуних 2 мјесеца нисам уопште гледао ка рулету.
Иначе хоћу данас да одем до затвореног базена на Ташу, и одох до теретанице опет лагано, да не наставим са срањем, да окренем то пражњење и слободно време и трошење тог новца, у неки позитиван смер, а не да ми буде филтер рулет, уствари закрчење још веће него што и јесте...

Etaoin

Postby Etaoin » Mon Oct 29, 2018 5:15 pm

Мислим да си писао да си родитељ. Замисли да неко узима од твога детета тих хиљаду евра, не треба ти већа мотивација да престанеш. Шта год да ти се десило па си се опет окренуо рулету, није вредно патње, најмање твоје, а највише људи око тебе.

Мићара

Postby Мићара » Mon Oct 29, 2018 5:42 pm

Etaoin wrote:Мислим да си писао да си родитељ. Замисли да неко узима од твога детета тих хиљаду евра, не треба ти већа мотивација да престанеш. Шта год да ти се десило па си се опет окренуо рулету, није вредно патње, најмање твоје, а највише људи око тебе.

Да родитељ сам, потпуно исправна критика, добро си то написао и не треба ми већа мотивација од тога.

Bunt

Postby Bunt » Mon Oct 29, 2018 9:20 pm

Ali opet... Kad bi uleteo i digao im jedno 800-900.000 za dva sata, pa da viču alal vera uvek kada te vide u kraju... Uh, pa dobiješ nadimak Mića Sjajni npr. Pa mlađi priđu, pitaju za savet, ti objašnjavaš kako 3 i 23 prave krst i da posle toga može samo da se igra 22 ili 17... I ono padne na 17, a?!

njasvi

Postby njasvi » Mon Oct 29, 2018 9:23 pm

na svaki dinar koji dobijes na kocki vratices im bar 5 puta vise
04 X 1945

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Mon Oct 29, 2018 11:24 pm

И Достојевски и Тесла су коцкали, коцкај макар сламу јео

MisterNO

Postby MisterNO » Tue Oct 30, 2018 10:00 am

Мићара wrote:
Да родитељ сам, потпуно исправна критика, добро си то написао и не треба ми већа мотивација од тога.

Родитељство као што си рекао треба да ти буде мотив до неба, међутим има још једна важна ствар, како ви који коцкате или сте коцкали мислите да победите јебени софтвер, јер све јесте софтвер. Погледајте око себе, свуда кладионице, ем клаџе спонзоришу све, профит до неба. Кад сте видели да је пропала нека коцкарница која послује нормално? Никад. Опаметите се, људи развијају вештачку интелигенцију, а ви мислите да можете да профитирате на коцки.
Sergio Bonelli: Mister No je nastao prema stvarnom liku kojeg sam video na jednom putovanju

Banda Descontrolada

Postby Banda Descontrolada » Tue Oct 30, 2018 12:23 pm

Vi kockari ste jedna od najgorih vrsta ljudi.
Prvo ste idioti sto trpate pare u aparate i na rulet,znaci totalan idiotizam. Upropastavate sebe i sve oko sebe,prevaranti ste,lazovi,nestabilni slabici koji ne mogu da se odupru kocki i koji na kraju kada sve upropaste ostaju sami i napusteni od svih.
Vecchie maniere!

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Oct 30, 2018 12:43 pm

neki drugari redovno idu u Slovačku da rade

gazda smeštaja u kom borave im ubacio slot u objekat i idioti sve pare ostavljaju tamo, ništa ne vraćaju kući

fenomenalan potez

Return to “Само опуштено”