Dastanje 2016

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
савабјан

Re: Dastanje 2016

Postby савабјан » Mon Apr 25, 2016 2:30 am

Очекивао је двоцифрен резултат, то су информације из њихове странке.

Nexon

Postby Nexon » Mon Apr 25, 2016 2:31 am

Ма, пусти то.

SPU

Postby SPU » Mon Apr 25, 2016 2:38 am

Image

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Mon Apr 25, 2016 3:09 am

Nexon wrote:Иначе

ŠEŠELJ GLASAO ZA ČEDU, BORISA I ČANKA

Image

:roll: ovo sprdnja neka ? Nemoj da vidi kum Aca.
Last edited by Ultra Sarma on Mon Apr 25, 2016 3:15 am, edited 1 time in total.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

савабјан

Postby савабјан » Mon Apr 25, 2016 3:13 am

Вучић по рику на 48,3% сада.

савабјан

Postby савабјан » Mon Apr 25, 2016 3:46 am

Рик није унео још Београд и Нови Сад. Вучић на 48 без два града где није тако моћан. Ово ће бити занимљиво. Ако ујутру буде имао већину у парламенту, зачудићу се. Лаку ноћ живела Србија!

blatnjavi

Postby blatnjavi » Mon Apr 25, 2016 6:30 am

Не могу цео дан да изброје шатро. Узели целу ноћ да натенане обаве крађу, покварени смрдљо Ђурђевић прича бајке и оде да спава, боли га курчина.

И тако док чекамо нову колонијалну управу има опет да нас направе мајмунима, опозиција ће имати по 4,98 посто и ето јебига опет ништа... А тупави народ ће после да кука како му не ваља а гласало пола за пичкоустог. Скапај багро тупава, безуба, слинава, удворничка. Пандурска држава и не може имати другачије људе него пичкице и слуге, вечите јајаре које продају глас за 500 динара. И армија чланова сендвичара, уклетих паразита без мозга и савести, алаве и подмукле олињале пушикаре са образом ко чучавац у туберанском карантину.

Леп'ти крвави како живети у земљи где пола народа гласа за жвалавог???
Имам три кера, два су различита а један је исти.

Grandad

Postby Grandad » Mon Apr 25, 2016 8:55 am

Mene je jedino iznenadio Radulovic, donekle pozitivno, jer ima tu decentralizaciju u programu.
Popovic je imao potencijala da postane gore pomenuti, ali se intervenisalo na vreme.
PUPS, kao jedna apoliticna masa ustekanih zombija su se priklonili ovom smradu. Naravno, samo iz interesa.
Ja secem glavu ako SPS nebi presao, ne 12,5 %, nego nadjebao brojku iz 2014. godine.
Nadam se da je posle ovih 93,15, tacno da SRS ima 8,01%, a DSS-Dveri 5,0.
Niko se nije zajebao pre par meseci kada je davao SNS-u izmedju 35 i 38, ali od dolaska SNP,a narocito PUPS-a, to je otprilike to.

Da li neko zna koliko su uzeli Zavetnici?

Kibiców

Postby Kibiców » Mon Apr 25, 2016 9:42 am

Gledam juce, razgovaram tu sa komsilukom, drugarima..... niko ali (velikim slovima) NIKO mi nije rekao da je glasao za sns. Razmisljam ko su bre onda ti ljudi sto su glasali? Odakle toliki procenat? Ili me mozda svi lazu? Izgleda svi su glasali ali niko ne sme da kaze ili nece? Nista mi tu nije jasno.

Druga stvar, kupovina glasova, zvanje telefonom, pracenje ko za koga glasa... ja kao da zivim u drugoj zemlji. Kako mi bre niko nista ne ponudi? Bar secer i ulje. Niko ni da nadgleda za koga sam glasao. Niko ni crvenu da da. Kako na ovim tako i na ranijim izborima. Ovde nisi siguran ko vise laze dal pozicija ili opozicija. Sve isto!

Uzgred, meni najvece iznenadjenje uz Seselja je Sapic na NBGD. Covek je ubio sa preko 30%. I to bez neke kampanje.

oi!

Postby oi! » Mon Apr 25, 2016 10:13 am

"Census su prešli i Demokratska stranka sa 6,07 odsto, Dosta je bilo sa 5,94 odsto, koalicija SDS-LDP-LSV sa 5,02 odsto i koalicija DSS-Dveri sa 5,01 odsto glasova." Ovo su valjda najnoviji rezultati. Sa b92.

niko

Postby niko » Mon Apr 25, 2016 10:37 am

Na osnovu 95,29 odsto obrađenog materijala, lista “Srbija pobeđuje – Aleksandar Vučić” osvojila je na vanrednim parlamentarnim izborima 48,22 odsto glasova, rekao je Tanjugu najnovije rezultate predsednik Republičke izborne komisije (RIK) Dejan Đurđević.

Dodao je da je koalicija SPS-JS na osnovu tog obrađenog materijala osvojila 11,02 odsto glasova, SRS 8,03 odsto, DS 6,06, a lista “Dosta je bilo – Saša Radulović” 5,95 odsto.

Prema njegovim rečima, koalicija SDS-LDP-LSV osvojila je 5,02 odsto, a Dveri-DS S 5,0 odsto glasova.

Malagurski snimio ovaj video nocas u RIK-u

https://www.facebook.com/b.malagurski/videos/1041210069295677/

a na ovom je popricao sa Radulom, Boskom, Pajticem, Sandom, Borhanom i Cedomirom

https://www.facebook.com/b.malagurski/videos/1041180409298643/

Futurama

Postby Futurama » Mon Apr 25, 2016 11:06 am

Тако изгледају избори у окупираној колонији, забава за широке народне масе.
Драго ми је што више странака прелази цензус него на прошлим изборима и што неке макар и формално припадају националној опцији али нисам сигуран да би и једна од " опозиционих " странака одбила позив на уђе у владу правдајући то свака на свој начин.

Desnoruki levak

Postby Desnoruki levak » Mon Apr 25, 2016 11:15 am

Kibiców wrote:Gledam juce, razgovaram tu sa komsilukom, drugarima..... niko ali (velikim slovima) NIKO mi nije rekao da je glasao za sns. Razmisljam ko su bre onda ti ljudi sto su glasali? Odakle toliki procenat? Ili me mozda svi lazu? Izgleda svi su glasali ali niko ne sme da kaze ili nece? Nista mi tu nije jasno.

Meni nije jasno šta tu ima da bude nejasno...krug ljudi u kom se krećeš slično razmišlja i radi, ali je u isto vreme samo beskrajno mali i beznačajan uzorak od par desetina ljudi sa kojima redovno komuniciraš, družiš se. Gro naše populacije čini bezuba, nepismena marva kojoj pinkovi i informeri kroje sliku realnosti i kojima je vrlo lako manipulisati.

SickOfItAll

Postby SickOfItAll » Mon Apr 25, 2016 11:20 am

Баш то, схватите да убедљиво највећи број изашлих гласача чине пензоси, а не ортаци од 25-30 година са којима блејите.

Nexon

Postby Nexon » Mon Apr 25, 2016 11:30 am

Не бих ја њих називао марвом и од њих очекујем да верују пинку и информеру. Али они нису ни одлучивали о судбини двери и дсс. Ја сам запањен колико је људи веровало, ван те старије генерације, Вучићевим медијима. Проблем дсс и двери што су сувише дуго били нападани. На њих су кренули први, после потписа са нато, ако се сећате, крајем фебруара, па онда је ишла она монтажа око 8. марта са youtube клипом, па радикалски напади исто са youtube-a, онда су кренулу са измишљеним причама и новим клиповима, промовисање заветника, треће србије...
Ово још није готоов, колико сам чуо фале још резулати са КиМ, и логично би било да то повуче двери и дсс преко цензуса али може бити да фали 100-200 гласова, ако се пуно муљало на КиМ, а изгледа да јесте.
Last edited by Nexon on Mon Apr 25, 2016 11:32 am, edited 1 time in total.

Kibiców

Postby Kibiców » Mon Apr 25, 2016 11:31 am

Desnoruki levak wrote:
Kibiców wrote:Gledam juce, razgovaram tu sa komsilukom, drugarima..... niko ali (velikim slovima) NIKO mi nije rekao da je glasao za sns. Razmisljam ko su bre onda ti ljudi sto su glasali? Odakle toliki procenat? Ili me mozda svi lazu? Izgleda svi su glasali ali niko ne sme da kaze ili nece? Nista mi tu nije jasno.

Meni nije jasno šta tu ima da bude nejasno...krug ljudi u kom se krećeš slično razmišlja i radi, ali je u isto vreme samo beskrajno mali i beznačajan uzorak od par desetina ljudi sa kojima redovno komuniciraš, družiš se. Gro naše populacije čini bezuba, nepismena marva kojoj pinkovi i informeri kroje sliku realnosti i kojima je vrlo lako manipulisati.

Donekle si u pravu ali juce sam gledao jedan moj mali lokalni klub koji igra 6. ili 7. ligu vise ni nisam siguran. Jedno 50-60 ljudi je bilo. Naravno glavna tema je bila izbori. Niko da pomene sns. A ima raznih ljudi tu. Od penzionera do studenata. Sinoc svratim do lokalne kladionice ista prica. Pre nedelju dana na bg maratonu isto, isao do matorih u medjuvremenu isto..... da ne nabrajam dalje ali ima jos situacija. I da se ne lazem glavna tema su izbori i gde god da se nadjes o tome se uglavnom prica. Na ovaj ili onaj nacin (kad to kazem mislim od onoga ko je za koga glasao do toga ko se uvalio da cuva kutije). U pravu, gro ljudi oko kojih se krecem slicno razmislja ali toliko da bude isto malo mi nelogicno. Nadam se da kapiras sta hocu da kazem. U svemu tome bar jedan, samo jedan, nista vise.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Apr 25, 2016 11:36 am

Vas ponište ovi koje nećeš videti u životu.

https://www.juznevesti.com/Politika/Celo-prokupacko-selo-glasalo-samo-za-SNS.sr.html

Problem je u tome što ima mnogo više "njih" nego "vas".

Nexon

Postby Nexon » Mon Apr 25, 2016 11:39 am

Тако су се '90тих људи питали одакле Милошевићу силни гласови, и стварно нигде ниси могао да чујеш, ван дела пензионера, да га неко хвали, али када дође да гласа рука сама иде. Медији чуда раде. То је највећи проблем, о томе сам давно писао, мора да се направи барем једна новина, која ће бити релативно читана, да би се контрирало. Другачије не може. Милошевић је тек после стварања гомиле медија који иду против њега почео да слаби.
Не можеш ти да се бориш ако они сваки дан избацују лажи а ти не можеш да одговориш. Лудост је очекивати од ртс, да не говорим другима, да ће да ти дају простор, као што се видело. На пинку су двери и дсс постале забрањене за било какву промоцију, само напад.

prcko

Postby prcko » Mon Apr 25, 2016 12:01 pm

Ne glasa se vise za ideologiju i neke principe (davno proslo vreme) vec za goli interes (produzenje ugovora, posao za dete, snajku, brata, sestru itd. ). Jebe mi se vise za drzavu, gledam svoje dupe i cao... To su vam ti zacudjujuci glasovi, i svako od vas ima te ljude u svom okruzenju samo ne zna, ili nece da zna.

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Mon Apr 25, 2016 12:12 pm

Ljudi koji pljuju Vucica i glasaju za njega, nema druge :D
Sto kaze jedan moj drugar, pa ko normalan od nase generacije bi glasao za Vucica, niko, a i kad bi glasao kome bi smeo to da prizna.
Ljudima preko 65 godina zabraniti glasanje, ljudima sa osnovnom skolom da se racuna pola glasa

Return to “Само опуштено”