Zajebana stvar. Plus što ti se plasiraju reklame, imaš gomilu tih stranica što promovišu garderobu, neki životni stil hedonizma, i ljudi onda odlutaju od svog zivota, sve im je loše, koja odeća prezentuje mene, koji sat, koji parfem, koja kola. Jebiga, nema tu neke teorije zavere, jednostavno nije dovoljno više zadovoljiti osnovne zivotne potrebe, potrebno je čoveku predočiti da mu treba nešto što mu suštinski ne treba, prodati proizvod za koji jednostavno nema razloga da ga ima.
Kada sam radio u jednom dizajn studiju, vlasnica bila neka klasična moderna mamička, žive od poslova koje dobijaju od para iz budžeta za kulturu, nebitno. I sada pričamo kakav bi stil trebalo koristiti, i ona spomene jesi video taj neki guglov uređaj što pričaš sa njim, fazon kućni robot u pičku materinu. Ja reko jesam, to je za ove idiote sa zapada. I ona kaže pa ja imam to kući. Radio sam celih mesec dana tamo

Jebiga, malo sam odlutao od teme, mada mislim i da nisam. Sve je to jedna velika mašinerija modernog doba.