Вести
- ultrastito
Re: Вести
a koje misljenje mozes da imas o ljudima koji su nas zakopali pre ovih kojih su nas zakopali jos vise.
jedna te ista govna se vrte u krug...kakav kurcev savez za srbiju
jedna te ista govna se vrte u krug...kakav kurcev savez za srbiju
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
-
Rođaci wrote:teško da će Radule sa bilo kim ko podržava EU
i pre se videlo da nije ljubitelj, a sad je počeo otvoreno da je pljuje, posebno Nemačku i Angelu
Mislim da je Bosko imao ozbiljan uticaj na Raduleta! Meni se u zadnje vreme vise svidja Radule nego Bosko! Ne mogu da verujem da je usao u koaliciju sa ekipom!
Ne postoji gori od Vucica. Sta jos lik treba da uradi da bi ljudi shvatili da ne postoji gori. Cak i taj Jankovic koji je ono sve najgore sto mogu da zamislim je bolji od Vucica, jer kod njega nema prevare, prenemaganja, znas na cemu si, znas kakvi su mu stavovi, kakvo mu je biracko telo i to je to.
Ovde na vlasti imamo frankenstajna koji sa birackim telom daleko od evrofanaticnog vodi najevrofanaticniju politiku mogucu, lika koji otvoreno prica kako ce priznati 'Kosovo', sta tacno moze da bude gore od toga??
Pa sve i da se vrate zuti, to je opet manje losa opcija, imas na vlasti evropejce sa istim takvim birackim telom, dok se sns usled nedostatka resursa, sema i kombinacija u mnogome raspada a njihovo biracko telo ocas posla moze da se presalta u anti-eu fazu. Ovako smo u bezizlaznoj situaciji, gde postoje dve opcije i obe su za Eu, dok 'nacionalne' partije idu u tri kolone i nijedna ne moze da prevali jebeni cenzus.
Sve u svemu, nema losije opcije od najveceg izdajnika kojeg je ovaj narod iznedrio.
Ovde na vlasti imamo frankenstajna koji sa birackim telom daleko od evrofanaticnog vodi najevrofanaticniju politiku mogucu, lika koji otvoreno prica kako ce priznati 'Kosovo', sta tacno moze da bude gore od toga??
Pa sve i da se vrate zuti, to je opet manje losa opcija, imas na vlasti evropejce sa istim takvim birackim telom, dok se sns usled nedostatka resursa, sema i kombinacija u mnogome raspada a njihovo biracko telo ocas posla moze da se presalta u anti-eu fazu. Ovako smo u bezizlaznoj situaciji, gde postoje dve opcije i obe su za Eu, dok 'nacionalne' partije idu u tri kolone i nijedna ne moze da prevali jebeni cenzus.
Sve u svemu, nema losije opcije od najveceg izdajnika kojeg je ovaj narod iznedrio.
- ultrastito
ja bi na vlas' predraga markovica da nam vrati kralja 
ja volim srbija, vi ste moji narod, ja sam vasa kralj!

ja volim srbija, vi ste moji narod, ja sam vasa kralj!
преле
преле
Ako ćemo realno, sa ove tačke gledišta, par godina nakon što su žuti napustili vlast, realno nas je najviše unazadila ekipa koja je sada na vlasti. Jer ta ekipa je bila i 90tih, ista priča se dešavala, ljudi su radili za crkavicu, nisu imalibuslove za život, posle toga dolaze ti žuti, i realno, daleko, daleko bolje se živelo, pogotovo za vreme Koštuna. Kosmet je bio u nekoj fazi mirovanja, a trenutno smo došli do toga da su nam ostale samo formalnosti. Političke pritiske koje je trpela žuti bagra, pogotovo sto su tada imali prejaku opoziciju, su bili ogromni, ali opet je drzava ipak ličila na nešto, ovo trenutno ne liči ni na šta. Sad, da li sam ja prso pa od okorelog nacionaliste postao liberal, nemam pojma, ali nikako nisam zadovoljan trenutnim stanjem u drzavi. Na svakom pogledu, od a do š, ništa ne valja.
Inače, sto se tiče saveza za Srbiju, najverovatnije ću im dati svoj bedni glasić, mada nikad se ne zna.
Inače, sto se tiče saveza za Srbiju, najverovatnije ću im dati svoj bedni glasić, mada nikad se ne zna.
- Влада Паликућа

''Да избори могу нешто да промене били би забрањени''
ma narod je pglu i to je to,
ko bude mogao/umeo nekako da zapali preko, ima cemu da se nada, ko ostane u ovom pokusaju od drzave tesko njemu
slusam ove idiotske izjave velikog vodje i mislim se kolika moralna nakaza moras da budes da sve to podrzavas
a ta prica nema gorih - ako smo nesto naucili to je da ovi sto ce doci bice jos gori, to vam je ko sa nasom juznom tribinom, cim pomislim da ce zvalavog i nesu slinu da zameni zuta patkica jankovic djilas i nikola djuricko dobijem ospe ko kozi
ko bude mogao/umeo nekako da zapali preko, ima cemu da se nada, ko ostane u ovom pokusaju od drzave tesko njemu
slusam ove idiotske izjave velikog vodje i mislim se kolika moralna nakaza moras da budes da sve to podrzavas
a ta prica nema gorih - ako smo nesto naucili to je da ovi sto ce doci bice jos gori, to vam je ko sa nasom juznom tribinom, cim pomislim da ce zvalavog i nesu slinu da zameni zuta patkica jankovic djilas i nikola djuricko dobijem ospe ko kozi
04 X 1945
- ultrastito
al znas sta je najjace u svemu ovome. prica je na lokalnom nivou, ali to samo pomnozi sa mnogo i dobices preslikanu pricu na svakom visem nivou.
azotara je otisla u stecaj, prejadna opozicija pokusava da svojom zabrinutoscu ubere koji glas na nekim buducim lokalnim izborima, izlazi pred novinare smrknutih faca:
https://www.pancevo.city/na-granici/opo ... -odgovore/
oni cuvaju azotaru, ovo ono, sns upropastio firmu (slazem se), sramota, drz ne daj...
gradonacelnik (sns) izadje pred novinare i pita tu opoziciju, a gde ste vi bili gospodo kad su propale/ugasene/primitizovane sledece firme: staklara, utva avioni, utva vozila, konstruktor, mlekara, pekara, fabrika sijalica, trgoprodukt i jos nazalost brdo drugih firmi i gde je vasom direktnom krivicom toliko i toliko pancevaca ostalo bez posla?
i aj sad, sta je taj gmaz rekao pogresno? hteo, ne hteo, mora da se slozis sa njim.
e sad, to da pretocim na neki republicki nivo.
meni ce sad da dodje DSS, DS i njegovi raspadnuti delovi, meni ce da dodje jedan sutanovac, jedan ceda, jedan zoran zivkovic i gomila slicnih debila da mi kaze:"e! ovi ne znaju (slazem se) kako se vodi drzava, dajte nama glas, mi znamo kako se vodi drzava (al u kurcu)"
i onda izadje na tv nase sunce, nase sve ili neko od njegovih napujdanih kerova i usere se u zivot (argumetnovano) istoj toj opoziciji, sta su sve oni radili, odnosno sta nisu radili za vreme svoje tiranije.
njima da dam glas? ni mrtav!
beli listic, dokle god se ne pojavi neko ko po mojim skromnim i laickim kriterijumima nije jeo govna poslednjih 30 godina.
bio sam zainteresovan za jankovica kad se pojavio, al posle one sramotne konvencije u hali sportova na novom beogradu, kad sam video ko mu sedi u publici, ko iza njega, rekao sam da bih pre glasao za ante pavelica nego za njega.
serem im se u politiku, svima njima, postenima.
azotara je otisla u stecaj, prejadna opozicija pokusava da svojom zabrinutoscu ubere koji glas na nekim buducim lokalnim izborima, izlazi pred novinare smrknutih faca:
https://www.pancevo.city/na-granici/opo ... -odgovore/
oni cuvaju azotaru, ovo ono, sns upropastio firmu (slazem se), sramota, drz ne daj...
gradonacelnik (sns) izadje pred novinare i pita tu opoziciju, a gde ste vi bili gospodo kad su propale/ugasene/primitizovane sledece firme: staklara, utva avioni, utva vozila, konstruktor, mlekara, pekara, fabrika sijalica, trgoprodukt i jos nazalost brdo drugih firmi i gde je vasom direktnom krivicom toliko i toliko pancevaca ostalo bez posla?
i aj sad, sta je taj gmaz rekao pogresno? hteo, ne hteo, mora da se slozis sa njim.
e sad, to da pretocim na neki republicki nivo.
meni ce sad da dodje DSS, DS i njegovi raspadnuti delovi, meni ce da dodje jedan sutanovac, jedan ceda, jedan zoran zivkovic i gomila slicnih debila da mi kaze:"e! ovi ne znaju (slazem se) kako se vodi drzava, dajte nama glas, mi znamo kako se vodi drzava (al u kurcu)"
i onda izadje na tv nase sunce, nase sve ili neko od njegovih napujdanih kerova i usere se u zivot (argumetnovano) istoj toj opoziciji, sta su sve oni radili, odnosno sta nisu radili za vreme svoje tiranije.
njima da dam glas? ni mrtav!
beli listic, dokle god se ne pojavi neko ko po mojim skromnim i laickim kriterijumima nije jeo govna poslednjih 30 godina.
bio sam zainteresovan za jankovica kad se pojavio, al posle one sramotne konvencije u hali sportova na novom beogradu, kad sam video ko mu sedi u publici, ko iza njega, rekao sam da bih pre glasao za ante pavelica nego za njega.
serem im se u politiku, svima njima, postenima.
преле
преле
Kako vi braco sa foruma gledate na ove poruke, parole i koreografije sa severne tribine naseg najveceg stadiona?
Nije mi cilj provokacija, niti ima veze sa navijacima koliko sa politikom i aktuelnom temom Kosovo i AV i kosovski cvor. Moje licno misljenje je da su u dogovoru sa vlastima poceli kampanju protiv podele kosova, cak su smislili i pesmicu na tu temu, kako bi AV imao argument da nece deliti nista jer eto narod je protiv toga, da bi na kraju izgubio sve. Dakle na delu su opasne igrice, sprema nam se vruca jesen.
Nije mi cilj provokacija, niti ima veze sa navijacima koliko sa politikom i aktuelnom temom Kosovo i AV i kosovski cvor. Moje licno misljenje je da su u dogovoru sa vlastima poceli kampanju protiv podele kosova, cak su smislili i pesmicu na tu temu, kako bi AV imao argument da nece deliti nista jer eto narod je protiv toga, da bi na kraju izgubio sve. Dakle na delu su opasne igrice, sprema nam se vruca jesen.
- Кудрави Гаучос
"To što smo okruženi sa 40 miliona ljudi u NATO je suština i problem, pa i rešenje onoga što nas danas muči", rekao je Kovačević.
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3099075/okruzeni-smo-sa-40-miliona-ljudi-koji-su-u-nato-sledeci-rat-je-kraj-ove-zemlje-akademik-dusan-kovacevic-o-polozaju-srbije
Да цитирам једног мог омиљеног драмског писца- "Канда би се обрадовао да дођу." Е мој интелектуалац
Је л' овај у СНС-у, последње изјаве су му ко да је Вукагијин портпарол
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3099075/okruzeni-smo-sa-40-miliona-ljudi-koji-su-u-nato-sledeci-rat-je-kraj-ove-zemlje-akademik-dusan-kovacevic-o-polozaju-srbije
Да цитирам једног мог омиљеног драмског писца- "Канда би се обрадовао да дођу." Е мој интелектуалац
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Кудрави Гаучос wrote:"To što smo okruženi sa 40 miliona ljudi u NATO je suština i problem, pa i rešenje onoga što nas danas muči", rekao je Kovačević.
ne znam da li je baš član, ali više puta je hvalio žvalavog i godinama daje slične izjave
što se tiče koreografije, svaka čast kalafoncima
nema njihovih uobičajenih šestosmislenosti i glupih stihova, nego direktno, baš kako treba
Nikodije wrote:Kako vi braco sa foruma gledate na ove poruke, parole i koreografije sa severne tribine naseg najveceg stadiona?
Ovo je kao ona pripovetka kada otac i sin jasu magarca. Prvo jase sin, a otac ide pored i kazu neki ljudi, hej sine otac je stariji ti si mlad bolje da on jase magarca. Zamene se otac i sin, nailaze ponovo neki ljudi i kazu gospodine nije uredu da vam sin ide pored magarca dok vi jasete ipak je on jos mali i ne moze mnogo da pesaci. Sidje otac sa magarca i oboje krenu peske kad ponovo nailaze neki ljudi i kazu gledaj ove budale idu peske pored zivog i zdravog magarca. Popnu se i otac i sin na magarca i opet nailaze neki ljudi i kazu gledaj ove uzjahali i preopteretili jadnu zivotinju...