Тема за све и свашта
- dennycrane
Re: Тема за све и свашта
Spybot search and destroy. A moći ćeš i svaki drugi (verovatno) ako ga digneš u safe modu (sa networking, pretpostavljam) zbog updatea.
Hvala, u medjuvremenu sam probao sa Spybot i nije uspeo nista da uradi. Posle sam u Safe modu instalirao Malwarebytes i nasao je nesto ali nista specijalno ni on nije uradio. Tek kada sam usao sa networking onda je nasao gomilu i obrisao. Za sada je bolje, mogu da instaliram anti malware i da kucam uopte tu rec u google a videcu da li ce da otvara sam browser.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- Bruno Sulak
Aj brzo.
Jel treba neko osiguranje za Crnu Goru kad idem na more?
-
Никад у животу га уплатио нисам, а није ни нико од људи које познајем.
Teoretski mogu da ti zabrane ulazak u zemlju ako ga nemas, ali to se verovatno nikad nikome nije desilo. Ja ga kad sam bio klinac nisam nikad uzimao, al sad kad se malo ostarilo uzimam ga kad god putujem, jbg evric po danu i nije mnogo kad pogledas da mozes dobro da najebes ako ti se bilo sta desi.
Ako ti nije problem da placas par hiljada eura ako ti se nesto daleko bilo dogodi, onda ustedi i tih desetak petnaestBruno Sulak wrote:Aj brzo.
Ne mogu ti ništa ako nemaš osiguranje, ali ga uzimaš zbog sebe. Ne daj boze da treba, uvek uplatiti i da budeš miran što se toga tiče.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
- Bruno Sulak
Sad je gotovo, krecem za par sati a na to sam skroz zaboravio. Mada vidim da to niko ziv ne spominje ko je bio tamo i ko putuje.
Jedino mi je bitno da me ne cimaju na granici.
Jedino mi je bitno da me ne cimaju na granici.
Pa treba ti 5 min da to obavis,idi do najblizeg osiguranja sa pasosem i resi to
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Prvi put ove godine imam neke vece kolicine meda. Do sada sam uglavnom za svoju decu i tek po neko kilo familiji.
Ako ikome treba med (bagremov, livadski, sumski) neka pise u pp. Dogovoricemo se za cenu i isporuku.
p.s. pravi med, nema lazi nema prevare
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Ako ikome treba med (bagremov, livadski, sumski) neka pise u pp. Dogovoricemo se za cenu i isporuku.
p.s. pravi med, nema lazi nema prevare
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
ljudi zemo pomoc,
kad prebacujem slike sa mobilnog ili sa fotoaparata na komp preko usb kabla, komp mi uopste ne prepoznaje video snimke ?! znaci fotke lepo prikaze sve ucita odem copy - paste al mi video snimke ne prepoznaje pa ne mogu da ih prebacim samo slike
kad prebacujem slike sa mobilnog ili sa fotoaparata na komp preko usb kabla, komp mi uopste ne prepoznaje video snimke ?! znaci fotke lepo prikaze sve ucita odem copy - paste al mi video snimke ne prepoznaje pa ne mogu da ih prebacim samo slike
04 X 1945
Ako deinstaliram viber na androidu, da li će mi se obrisati poruke i razgovori na pc verziji?
Да ли је могуће вратити на телефон разговоре са пц-а? Било је синхронизовано док нисам реинсталирао вибер на телефону, сад на компу имам историју а на телефону од нуле
Пријатељи,да ли је неко имао искуства,са скенирањем старих фотки,путем мобилног телефона?Нека препорука за неку фрај апликацију.Не треба ми ништа спектакуларно,већ програмчић,са којим путем телефона могу квалитетно скенирати пар старих слика.Хвала.
reziser wrote:Пријатељи,да ли је неко имао искуства,са скенирањем старих фотки,путем мобилног телефона?Нека препорука за неку фрај апликацију.Не треба ми ништа спектакуларно,већ програмчић,са којим путем телефона могу квалитетно скенирати пар старих слика.Хвала.
PhotoScan ti je najpoznatija.
i od mene
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Занима ме за које паре могу купити коректне наочаре за сунце и где их могу пазарити? Скидао сам диоптрију, па морам носити цвике за сунце, са УВ заштитом. Никад их нисам подносио, али сад кад их морам носити, навукао сам се, просто пријају на оваквом јаком сунцу, а имам неке привремене што сам у Лилију купио.
Jel trčao neko we run 10k trku do sada?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,