Светско првенство - Русија 2018
Re: Светско првенство - Русија 2018
Ono kad pogledaš statistiku i vidiš da su Rusi bili veći cigani od Španaca i prošli... 

Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Neko link neki za strim hrvatska - danska ???
- Занемарујем тактику
Драгољупче wrote:https://www.youtube.com/watch?v=erC_B-Nd8wU
https://www.youtube.com/watch?v=Gv1uC_Wj6X0
Уопште није за поређење, прво јер смо играли са 3 играча у последњој линији, а много битније је то што против Грузије нисмо морали да бринемо о доминацији на средини, и преносу лопте, јер су Грузијци буквално били сконцентрисани само на одбрану а средину нам оставили на изволте. Ајде кажи ми како је по теби требала да изгледа наша средина и одбрана да би упарио Митра и Пријовића на светском?
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Kad ste se već opet vratili na postavke u igri naše reprezentacije...
Moje skromno mišljenje je da smo mi našu priliku propustili jednom izmenom na poluvremenu utakmice sa Švajcarcima. Sećam se da baš tad komentarišemo koga od naših srednjaka vaditi zbog žutih kartona. Dolazimo do zaključka da je logično da to bude SMS jer nema bitnu ulogu u defanzivi, a da uđe Rukavina pošto nam prave problem po toj strani. Tadić bi prešao u sredinu. Nisam neki fudbalski štrucnjak, ali mislim da bi to rešilo utakmicu.
Moje skromno mišljenje je da smo mi našu priliku propustili jednom izmenom na poluvremenu utakmice sa Švajcarcima. Sećam se da baš tad komentarišemo koga od naših srednjaka vaditi zbog žutih kartona. Dolazimo do zaključka da je logično da to bude SMS jer nema bitnu ulogu u defanzivi, a da uđe Rukavina pošto nam prave problem po toj strani. Tadić bi prešao u sredinu. Nisam neki fudbalski štrucnjak, ali mislim da bi to rešilo utakmicu.
-
Занемарујем тактику wrote:Драгољупче wrote:https://www.youtube.com/watch?v=erC_B-Nd8wU
https://www.youtube.com/watch?v=Gv1uC_Wj6X0
Уопште није за поређење, прво јер смо играли са 3 играча у последњој линији, а много битније је то што против Грузије нисмо морали да бринемо о доминацији на средини, и преносу лопте, јер су Грузијци буквално били сконцентрисани само на одбрану а средину нам оставили на изволте. Ајде кажи ми како је по теби требала да изгледа наша средина и одбрана да би упарио Митра и Пријовића на светском?
Ni Vels nije za poredjenje? Ja nisam pisao da smo trebali da forsiramo igru sa 2 spica, vec u mecu sa siptarima ako su vec jurili pobedu.Ni protiv Gruzije nismo poceli sa 2 spica, vec kad smo jurili pobedu, isto je i sa Velsom, Krstajic kao da je prespavao te utakmice pa ne zna sta donosi rezultat.Nismo imali bekove u napadu protiv siptara(desnog nemamo godinama), a ekipa bez bekova u fazi napada nema sta da trazi.
Ivanovic,Milenkovic,Tosic
Rukavina,Milivojevic,Tadic,Matic,Kolarov
Prijovic,Mitrovic
- ultra mentalitet
Sto majki im ustaskih jebem
Ajmo Rusi, ako dobiju ustase, prvenstvo opet ima smisla
Ajmo Rusi, ako dobiju ustase, prvenstvo opet ima smisla

Uzdamo se u dopingovane Ruse i Engleze. 

Пред СП сам најављиво да католичка циганија може далеко.
Додуше нисам очекивао да их оволико кења.
Не само на њиховим утакмицама са разним аутоголовима и грешкама голмана већ како им се намештају противници.
Против Руса су фаворити, имају боље играче.
Иначе Субашић који их је одвео даље је био проглашаван за четника да би сада бранио за оне који би га убили и који су му претили у своје време.
Поздравим му маму.
Додуше нисам очекивао да их оволико кења.
Не само на њиховим утакмицама са разним аутоголовима и грешкама голмана већ како им се намештају противници.
Против Руса су фаворити, имају боље играче.
Иначе Субашић који их је одвео даље је био проглашаван за четника да би сада бранио за оне који би га убили и који су му претили у своје време.
Поздравим му маму.
-
nisam strucnjak ni ja,ali se slazem,cak sta vise ako je uvodio stopera na zadnjoj utakmici debitanta,mozda je i grujic bio resenje ...Tilt wrote:Kad ste se već opet vratili na postavke u igri naše reprezentacije...
- ultrastito
alo bre, juris kurcevu pobedu sa defanzivnom ekipom u utakmici gde ti jedino i jedino i samo pobeda odgovara. aj zdravo. kraj rasprave.
mislim bar tako funkcionise mozak u nas PES strucnjake. ne znam za ove sto su osvajali lige sampiona i interkontinalne kupove, pa drze predavanja po marginalnim forumima kako oni to rezonuju...ali OK, ako je jurenje pobede sa dva napadaca pase, onda nema problema, da probamo sledeci put kad nam bude bila potrebna pobeda sa formacijom tipa:
mustafa - rajkovic, dmitrovic, bane, kolarov, tosic, nastasic, milenkovic, vujadin giska savic - i ako smemo da igramo sa jednim napadacem, ja bih tu stavio IPAK za svaki slucaj da ne budemo previse ofanzivni, MOZDA, ali MOZDA jednog gobeljica ili ovo nesretno dete sto je igralo protiv brazila, ovaj veljkovic kako se vec zove. mada je riskantno da igramo toliko otvoreno!
nego...da se vratimo u realnost
da li postoji ista ogavnije od ovih jugonostalgicara? idi bre u sisak pa navijaj za kockaste/vatrene, ajde bre terajte se u kurac i vi i sfrj i "znas ti kako je igrao velez, to je bila liga nije mogao niko da ih dobije u mostaru!". nem' pojma, mozda sam ja previse konzervativan, al ono...naduvaju mi se kurca i to...
mislim bar tako funkcionise mozak u nas PES strucnjake. ne znam za ove sto su osvajali lige sampiona i interkontinalne kupove, pa drze predavanja po marginalnim forumima kako oni to rezonuju...ali OK, ako je jurenje pobede sa dva napadaca pase, onda nema problema, da probamo sledeci put kad nam bude bila potrebna pobeda sa formacijom tipa:
mustafa - rajkovic, dmitrovic, bane, kolarov, tosic, nastasic, milenkovic, vujadin giska savic - i ako smemo da igramo sa jednim napadacem, ja bih tu stavio IPAK za svaki slucaj da ne budemo previse ofanzivni, MOZDA, ali MOZDA jednog gobeljica ili ovo nesretno dete sto je igralo protiv brazila, ovaj veljkovic kako se vec zove. mada je riskantno da igramo toliko otvoreno!
nego...da se vratimo u realnost
da li postoji ista ogavnije od ovih jugonostalgicara? idi bre u sisak pa navijaj za kockaste/vatrene, ajde bre terajte se u kurac i vi i sfrj i "znas ti kako je igrao velez, to je bila liga nije mogao niko da ih dobije u mostaru!". nem' pojma, mozda sam ja previse konzervativan, al ono...naduvaju mi se kurca i to...
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Brdja wrote:Ono kad pogledaš statistiku i vidiš da su Rusi bili veći cigani od Španaca i prošli...
Шта каже статистика за Немачку ?
Ма немају много шансе Руси.
Ово их је усрало због шпанске политике јер очигледно Пике мора да игра због односа у Шпанији(Каталонија, то као некада у Југославији када си морао да трпиш разне који не заслужују због националног кључа) иако је он данас очајан играч.
Да им није он поклонио једанаестерац никада не би изједначили, штавише, вероватно би примили из контре још који.
Плус су Шпанци сменили селектора пред само СП, то ни ми нисмо радили.
Усташе имају срећу на овом СП, враћа им се за она ранија испадања. Чак је и пласман на СП био срећан.
Не само што им противници поклањају пролаз и победе већ им се сав распоред и други резултати поклапају.
Ово их је усрало због шпанске политике јер очигледно Пике мора да игра због односа у Шпанији(Каталонија, то као некада у Југославији када си морао да трпиш разне који не заслужују због националног кључа) иако је он данас очајан играч.
Да им није он поклонио једанаестерац никада не би изједначили, штавише, вероватно би примили из контре још који.
Плус су Шпанци сменили селектора пред само СП, то ни ми нисмо радили.
Усташе имају срећу на овом СП, враћа им се за она ранија испадања. Чак је и пласман на СП био срећан.
Не само што им противници поклањају пролаз и победе већ им се сав распоред и други резултати поклапају.
kocka wrote:Шта каже статистика за Немачку ?
Statistika je kao bikini... Znaš i sam dalje...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Smajhel senior i junior.

Kristijane brate sta uradi leptejebo.
Ajde braco,vadite kestenje iz vatre.
Ajde braco,vadite kestenje iz vatre.
- Desnoruki levak
Kakav spektakl i na Belgija-Japan! 

2:0 je najopasniji rezultat
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Штета за самураје, баш су ми били кул екипа. Навијао сам за њих ко ми да смо играли. Драго ми је да је Белгија макар прошла на сопствени квалитет, да није судија утицао на пролаз даље. А и боље гледати Бразил - Белгија него Бразил - Јапан.
/i.s3.glbimg.com/v1/AUTH_bc8228b6673f488aa253bbcb03c80ec5/internal_photos/bs/2018/Q/t/zN2c56R2WI1EqT2e9QGA/capathesun.png)
Za razliku od nasih tabloida, englezi bar imaju smisla za humor.