Dastanje 2016

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Kibiców

Re: Dastanje 2016

Postby Kibiców » Thu Apr 21, 2016 1:03 pm

Nexon

Postby Nexon » Thu Apr 21, 2016 1:45 pm

Шта ћеш, ја сам десничар који презире вашег Матијевића који је у дилу са Вучићем, или те још о томе нису обавестили? Ко је оно био спонзор једног кк клуба? Иначе ме никада није било срамота тога што јесам и увек сам знао где идем са тим ставом, за разлику од горњег боема, којем ни Аркан није био страни. Додуше, за Вучића и идеа, од ујака веза.

Мене заболе за резултате избора, мени ни из џепа ни у џеп, одредио сам се према Дверима јер их видим најспособнијим да оборе један лажовски и посве неспособан систем у будућности, који се заснива на продаји интереса државе да би их амабасаде похвалиле и задрже још мало на власти, и који не калкулишу да га нападну, не заниме ме који је то разлог, као што је код Шешеља случај, где све иде около, или Радуловића, који нема харизму плус могу да га растуре на приватизације како хоће и када хоће. Има још нешто према Дверима, 2012 сам ишао овде против њих и у реду је да их сада подржим.

@gradski_boem

Што се тиче 5. октобра, толико су жути ималу улогу да је Ђинђић био напољу, или у ЦГ, а да је Коштуница форсиран као националиста.
Што се тиче ваше трибине, томе ич није брига, али знам да су се трибине Србије бориле против црвеног режима који је оличавао Милошевић са својим химном: "Хеј Словени", својим петокракама, социјалистичким уставом где се на почетку 2000те помиње друштвена имовина и омладинци, са све причом о црвеном војводи(Шешељ), који је 1995 говорио да је Милошеивћ највећи издајник српског народа у историји, Миру Марковић називао-црвеном вештицом, да би се ускорo спанђао са том истом Миром, заборавио на све блокaдe Срба на Дрини...
Нови Сад 90их, доле потписани

Image

1995

Ко се 1997 продао за шаку долара од продаје Телекома Србије у једној од највећих корупционашких афереа модерне Србије са све британским везама и ко данас хвали Милошевића као хероја одгонетните сами.

Још је једна лаж да су трибине Србије биле плаћене да руше Милошевића, неке трибине су већ 1991 плаћале у крви борбу против Милошевића, као што је 9. марта 1991. погинуо млади Гробар, свега 17 година, у борби против црвене мурије, Бранивоје Милићевић, покој му души.
Камо среће да смо га тада оборили, али манито плаћеничко говно, Вук Драшковић, са гомилом других дб-овац и западних плаћеника, су свесно разлупале једну енергију која се никада више није појавила на улицама Београда, ни 5. октобар није за прићи.

Na današnji dan 1991. godine, na Trgu Republike, u organizaciji SPO-a, održane su prve masovne demonstarcije protiv režima Slobodana Miloševića, pod sloganom „Miting protiv petokrake“.

Tada 17-godinji Branivoje bio je među demonstrantima kod „Londona“ kad je na njih otvorena vatra sa ugla Kneza Miloša i Admirala Geprata. Jedan od pet pogođenih bio je Milinović, ali je on jedini podlegao. Ajriš pab ispred koga je pogođen svake godine u njegovu čast na ovaj datum pušta pesme njegovog omiljenog benda The Pogues.

„Voleo je pank, Irsku, Alana Forda, Vrisak Generacije, The Pogues, Partizan, Grobarstvo, svoj šmekerski izbledeli sivi 501, knjige, basket, pisanje pesama, istoriju, porodični odlazak biciklama na Adu nedeljom ili jamb, pivo, svoj kraj, ljude, gigantskog Irskog centarfora Tonija Kaskarina čijim je sličicama sa SP-a 1990-te izlepio gotovo cela vrata lokalne birtije“.

Branivoje Milinović, talentovani pesnik i košarkaš ubijen ne 9.marta 1991.

„Bio je dobar, pošten, iz fine porodice, pun ideala, alternativac i buntovnik, kao i nadprosečno inteligentan. Naravno, i klinac. To i velika pamet koju je posedovao nikako nije moglo da mu pomogne u vremenu koje je dolazilo“.

Тада је преко 50% популације за Милошевића а запад се још надао да ће Милошевић бити реформатор по њиховом узору јер је био банкар у Њујорку, или си то забоаравио? Иначе скоро индентична популација као данас за Вучића, разни субнори који су се плашили да ће изгубити комуниситчке привилегије и разна раја која је гледала, још тада РТБ, и рекламе за шведски стандард.

Поносан сам што сам одлазио на трибину са које се скандирало против Милошевића и која је скакала на Араканa због крађа твог клуба у то време. Или си заборавио то време велики анархисто?!

Пре него наставим, да те подсетим некога са твоје трибине

Nexon

Postby Nexon » Thu Apr 21, 2016 2:14 pm

gradski_boem wrote:У мају/јуну 2000. год Црвена Звезда је освајала титулу шампиона и играла је последњу утакмицу на Маракани против Сартида Смедерево. Тада је Тима стајао поред мене и давао изјаву за ANEM (Асоцијација Независних Електронских Медија), док је телевизији B92 дозвољено да прави документарац и снима нашу трибину са атлетске стазе.Многи од тада су већ увелико сарађивали са ОТПОР-ом и мислим да је тај период крајем и почетком 2000-их ДС био најутицајнији на трибини (наравно Делије су се и даље сматрале националистичком групом). Касније када се утакмица завршила,вође су позвале све навијаче да крену у град и придруже заказаном протесту.Био сам на тој утакмици и знам о чему причам,али нећу даље да разглабам да ми неко не би приговорио да пишем против сопствене трибине.

Једва чекам да се заврше избори, да би видео о чему ћеш даље да пишеш пошто си на форуму запенио и у овој теми имаш највише уписа.Свака ти част,колико видим навуко си највише гласова ДСС-Дверима по овој анкети,само ми реци на крају коме ја да јебем матер и кога да хватам за гушу када се буде показало да су ДСС-Двери 5. октобарске јајаре ДОС-овог фронта спремне на сарадњу са САД и ЕУ?

Можда би могао прво да кренеш од Вучића, снс, спо(манити Вук),спс, вулина, г17, делова жутих, дела дсс-а, Веље Илића(знаш онај који је доносио $ из Будимпеште), лудог Пере Луковића...сви су они данас за Вучића(углавном за новац, као и увек што су били), истог тог Вучића за којег Шешељ каже да је поштењачина, радишног а да су ови око њега лоши, јуче поновио. Ето, Вучић ништа не зна, магарци га навукли. Онај исти Вучић који је свесно издао КиМ јер је то обећао за власт западним амбасадама, он поштен? Како господине Шешељ, како боему, змају од ноћаја, питам ја тебе?

А, што се тиче 5. окотбра данас сазнајемо да су многи тада сарађивали са дос-ом. Неки су били у власти као министри господина Шешеља, нпр. министар за информисање, који је неким чудом у то време, 1999, добијао станове од државе(што је Шешељ делио као потпредседник владе, је л беше и оно Јоргованка аванзовала као министарка за приватизацију?), издајничке владе, како рече Шешељ, али он је мудро устао у њој, све се правдајући да је то техничка влада. Дошао 5. октобар, ето Шешељ да први призна победу Коштунице изнад 50% а сада то зове пучем. Радикали се тиме хвалили, како су увек први тачне разултет објављивали.

Да се вратимо на данашњег господара, који је те 2000те обитавао власти у облику министра за информисање:

"Vučić i Đinđić isto vide politiku"

Beograd -- Ne želim da upoređujem Aleksandra Vučića i Zorana Đinđića, ali oni na sličan način razumeju politiku i svesni su situacije u kojoj se nalaze, kaže Goran Vesić.

On dodaje da je Aleksandar Vučić njegov drugar sa fakulteta i dodaje da to ni nije ništa čudno, da ima mnogo prijatelja sa fakulteta koji su iz raznih stranaka. Govoreći o periodu kada je bio aktivni član Otpora i krio se u Crnoj Gori od progona, on kaže da je Vučić tada uradio neke stvari o kojima ne može da govori.

"Vučić je tada, kada sam se krio, uradio nekoliko stvari. To što se desilo krajem devedesetih ima veze sa Mirom Marković i Službom bezbednosti, ja nisam bio toliko važan", rekao je Vesić. Na pitanje da li pokušava da kaže da je Vučić pomagao Otporu, Vesić je rekao da "postoje stvari o kojima treba da priča on lično i ljudi iz Otpora".

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=09&dd=11&nav_id=752310

Још један доказ да сам у праву када сам рекао да су се главешине жутих криле по иностранству или ЦГ а да је Коштуница форсиран. Али видимо да је радикалски министар, Вучић Александар, био на вези са Отпором.
Те ми је увијена подршка Шешеља Вучића данас још већи знак питања, осим ако то не ради за гласове. Чудно за тако принципијалног човека?!

Узгред, беше 1992?

PS
Немој да се нервираш, знаш да сам у праву. Били смо у једном тренутку на истој страни само што си ти много лутао па ти није сметао ни Арканов Обилић. Такође знаш да сам био један од ретких који сам се упознао са тобом, док су те остали завлачили и прозивали(знам ја одређене приче са Обилића, иако нисам то хтео да причам јер не прозивам људе преко интернета баш због искуства овога форума) а ти мени вратио најгорим прозивкама.

PSS
Нисам уопште гласао на горњој анкети, што могу модови/админи да потврде, јер ме за то заболе, ако ће ти бити лакше, анархисто, нека ставе Шешеља на прво место.

Izmenjeno:
PS Gradski boem i Tezvi su različite osobe!
PSS Ne mogu admini/modovi videti da li je i kako je ko glasao!
Moderator

prcko

Postby prcko » Thu Apr 21, 2016 2:46 pm

2014.

U Srbiji ima 6.765.998 građana sa pravom glasa, koji imaju pravo da učestvuju na vanrednim parlamentarnim izborima, utvrdila je večeras Republička izborna komisija.

2016.

U Jedinstveni birački spisak (JBS) upisano je 7.000.095 birača, saopšteno je danas iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

I onda objasnjenje.

Pravo glasa na predstojećim parlamentarnim izborima trebalo bi da ima oko 6,7 miliona birača, kao na izborima 2014, a razlika od 230.000 birača koja se pojavila u javnosti, posledica je greške službenika Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave prilikom objavljivanja te informacije na sajtu ministarstva.

Kako je u izjavi Tanjugu objasnila resorna ministarka Kori Udovički veća brojka koja se pojavila na sajtu ministarstva, od sedam miliona, predstavlja sveukupan broj imena koja se danas nalaze u bazi, a koja uključuje i biračka mesta na Kosovu i Metohiji, gde se izbori ne sprovode od 1999.

Jel realno da ovako nesto moze da im prodje u 21 veku, ili je stvarno greska? :?

gradski_boem

Postby gradski_boem » Thu Apr 21, 2016 3:41 pm

Nexone,pomesao si me sa Tezvijem.Ti i ja se nikad nismo upoznali,niti sam ikada isao na Obilic.Ne prozivam te,samo ti kazem da gledas na neke dogadjaje kroz ruzicaste naocare.

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Apr 21, 2016 4:41 pm

Шта ћеш, ја сам десничар који презире вашег Матијевића који је у дилу са Вучићем, или те још о томе нису обавестили?

:lol: ти си нексоне бот исти као они снс ботови идиОтови који на разним порталима пишу коментаре. Разлика између тебе и њих је само у странци којој припадате.

Иначе мање више овде смо сви десно оријентисани с тим што за разлику од тебе нисмо сви партијски обојени. А ти си до те мере оболео да сваком од нас ко се у било чему не слаже с тобом пришиваш етикету СНС.

Izmenjeno:
Deo poruke obrisan. Bez vređanja!
Moderator

Futurama

Postby Futurama » Thu Apr 21, 2016 4:46 pm

Свака част ДСС-у на принципијелној борби до 2000. године, мала странка али пуна интелектуалаца. Слажем се да је 5. октобра највећу улогу одиграо ДС као најорганизованија странка Дос-а. Коштуница је свесно пристао да предводи ову коалицију и тиме пљуне на све што је његов ДСС до тада представљао. После је ДСС постао много масовнији кад су се делиле функције у Дос-у, пошто нису имали кадрове примали су екипу од злог оца и од горе мајке. По мени је ДС искреније него ДСС, кад је требало Коштуница је играо на карту националне политике а за његово време је толике штете нането да нема велике разлике између њих и жутих.

kajzersoze

Postby kajzersoze » Thu Apr 21, 2016 6:22 pm

Може ли неко да ми напише шта подразумева кад каже за себе да је десничар ? Да ли десничари желе социјану правду , како гледају на неолиберални капитализам и које странке/покрете у Србији сматрају десничарским , а које левичарским ?
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

Kibiców

Postby Kibiców » Thu Apr 21, 2016 9:24 pm

Zna li ko za nedelju da li su vozovi dzabe? Ranijih godina je tako bilo ali sada nisam nesto ispratio!

tizlabor

Postby tizlabor » Thu Apr 21, 2016 9:57 pm

Picka nije dosla na duel!!!Jebo vaki duel!Poserem ti se na javni servis!
Sto se tice glasanja,jebem ti zivot kad cu da glasam za Cacanina...

Kibiców

Postby Kibiców » Thu Apr 21, 2016 10:02 pm

tizlabor wrote:Picka nije dosla na duel!!!Jebo vaki duel!Poserem ti se na javni servis!
Sto se tice glasanja,jebem ti zivot kad cu da glasam za Cacanina...

Da nisi iz Kraljeva ? :lol: :lol:

Мићара

Postby Мићара » Thu Apr 21, 2016 10:27 pm

Није бре џаба Шешко пуштен из хага, зна се добро шта је он радио 90 и колико на штету самог србства... А и ове Двери су мутне ко Дунав...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Apr 21, 2016 10:36 pm

treba glasati za Bajatovića
oduzet od nekog alkohola, štite ga Rusi, ima love
boli ga kurac za izbore

bilipiton

Postby bilipiton » Thu Apr 21, 2016 10:47 pm

Rođaci wrote:treba glasati za Bajatovića
oduzet od nekog alkohola, štite ga Rusi, ima love
boli ga kurac za izbore

А буквално... За боље од њега и нисмо.

blatnjavi

Postby blatnjavi » Fri Apr 22, 2016 4:47 am

tizlabor wrote:jebem ti zivot kad cu da glasam za Cacanina...

А ја мислио да су Чачани и Ерцови традиционално у добрим односима :mrgreen:
Имам три кера, два су различита а један је исти.

Хајдучија

Postby Хајдучија » Fri Apr 22, 2016 8:16 am

Још једном за Двери,па шта Бог да.
Желим да видим њихов рад у скуптини и колико ће бити присутни у медијима као парламентарна странка .

Драгољупче

Postby Драгољупче » Fri Apr 22, 2016 9:14 am

Ajmo plavi radikali.... Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica!

dennycrane

Postby dennycrane » Fri Apr 22, 2016 11:50 am

1958

Postby 1958 » Fri Apr 22, 2016 12:39 pm

Драгољупче wrote:Ajmo plavi radikali.... Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica!

Vojo vojvodo!
Често одем до на село

fillam

Postby fillam » Fri Apr 22, 2016 1:46 pm

Nisam citao sve do sad, kakvo misljenje generalno vlada o Radulovicu?

Return to “Само опуштено”