Светско првенство - Русија 2018
Re: Светско првенство - Русија 2018
Bolje da se ne lozimo. Lep je to dogadjaj, da ne kazem spektakl...
Често одем до на село
- ultrastito
gde se ne lozi narod bre...
jutros na putu do posla prolazim pored neke kafane/restorana, konobar (stariji covek) ubedjuje se sa gostima (ortacima verovatno) koju taktiku treba sutra igrati. nisam imao vremena da mu kazem da gresi
jutros na putu do posla prolazim pored neke kafane/restorana, konobar (stariji covek) ubedjuje se sa gostima (ortacima verovatno) koju taktiku treba sutra igrati. nisam imao vremena da mu kazem da gresi

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
-
не знам , не могу да кажем да смо бољи , ал да се не надам да можемо да победимо јбг искрено НАДАМ СЕ ! Што би рек'о наш народ баш у инат свима 

Космет је Србија !
pa nismo bolji, ali Brazil ništa nije pokazao preterano do sada. Čak smo delom i u ovoj poziciji jer nisu mogli da pobede šiptare. Tako da, kao što reče neko gore, težak zadatak i sumanuto velika nagrada... Ako je već moralo ovako, drago mi je da je odlučujuća sa Brazilom, pa kud puklo
- Kit_Karson
ultrastito wrote:gde se ne lozi narod bre...
Много добар осећај док идеш улицом, а сви напушавају Крстајића и Бриха

- ultra mentalitet
Ja isto gde god idem svugde se prica o tome kako dobijamo Brazil. Veci optimizam vlada nego protiv siptara. Jednostavno Srbi 

Gleda li neko Nigerija - Argentina ? Jeste videli penal za Nigeriju ? Ni u pola situacija kao sa Mitrovićem i dunuo je bez problema, e tako se to radi...SMRT ŠVABI DA BOG DA MU SE DECA U APOTECI HRANILA!
I sad ova druga situacija, gde su ga naterali da ode i pogleda snimak. Tako smo i mi morali da reagujemo, ne bi imao kud sudija.Swallow wrote:Gleda li neko Nigerija - Argentina ? Jeste videli penal za Nigeriju ? Ni u pola situacija kao sa Mitrovićem i dunuo je bez problema, e tako se to radi...SMRT ŠVABI DA BOG DA MU SE DECA U APOTECI HRANILA!
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Žao mi Nigerije baš bili su za klasu bolji od ovih pičića, ali tako to biva u fubdalu provukoše se štakori, a baš sam navijao za Nigeriju srcem, samo što više iznenađenja, malo im je falilo, nadam se da ćemo mi sutra biti ti koji će popraviti prosek i zadati novi udarac.
Ово што није свирао пенал за Нигерију, скандал... очигледнији пенал од оног над Митровићем, и судија само одмахне руком након прегледа ВАРа. Ок фаворити морају даље, кинта се врти... Гаде ми се и судије и ФИФА и модеран фудбал и намештање и миџит на кога дркају кинези и цело светско првенство у пичку материну. Немам више ентузијазма да гледам ово ђубре од ”спорта”.
Slažem se brate, ali opet se vrti priča oko sudija trebala je Nigerija da im zaklamfa onde u 83 minutu imali su 2 100% šanse, onda im ne bi pomogao ni Bog otac, ali slažem se ubili su želju za gledanjem fudbala uopšte, sutra hladne glave i bez loženja da ispratimo nas i šta nam Bog da, sećam se tako sam bio sav nikakav ono jutro kad smo igrali sa Brazilcima 2015-e finale i isto sam bio u fazonu dosta je i ovo, lagano da se odigra partija fudbala kad ono BUM, ispisasmo istoriju o kojoj se nažalost jako malo priča i dalje imamo važnije klupske datume u fudbalu od pre Hrista.
- Bruno Sulak
Pa prvo ga je lopta udarila u glavu pa tek onda u ruku, mislim da su pravila da se za tako nesto ne svira, ono kad Maskerano vuce onoga nije ni bilo toliko jako pa je dosudjen penal, sto je opet ok, koristio je ruke. Mi smo kod situacije sa Mitrovicem trebali da opkolimo sudiju i insistiramo na VAR-u a ako nece sudija da pogleda pred celim svetom onda da Krstajic povuce ekipu sa terena dok to ne uradi, ali jbg gotovo je sad.
Kontam da ce se Argentina dici posle ovih mucnih partija, sad su u euforiji, Mesi dao gol, spasili se linca kad se vrate. Bice egal sa Francuzima. Hrvati imaju sansu veka da doguraju daleko.
Jel skontao neko Maradonu?
prvo meditira, ja pomislio da je zaspao i na kraju kad su dali gol pokazuje srednjake publici.
Kontam da ce se Argentina dici posle ovih mucnih partija, sad su u euforiji, Mesi dao gol, spasili se linca kad se vrate. Bice egal sa Francuzima. Hrvati imaju sansu veka da doguraju daleko.
Jel skontao neko Maradonu?

Last edited by Bruno Sulak on Tue Jun 26, 2018 10:10 pm, edited 1 time in total.
Tako neki čudan miks utisaka što se Argentine tiče. S jedne strane se naježiš kad ide himna i imaš simpatije i poštovanje prema tim navijačima, a s druge strane razvaljeni Maradona i mali pacov Mesi. Dijego prso ko lajsna, ne vredi ni komentarisati. A Mesi klasičan iskompleksirani gde si bila kad sam bio niko lik.
- Влада Паликућа
Богови атмосфере и фудбалске страсти, навијају као луди а имају резултат који им не одговара, оно после гола не треба ни коментарисати, оно не постоји у Европи, само код њих то има, као што вероватно само код њих и живи фудбал тренутно, плус онај клиња што плаче после гола, објаснили су...Волео бих да отресу и француске негроиде. шта треба навијати за оне вуду магове са оним клепетаљкама, били су раније занимљиви, онако необуздани, сад су само класични робови модерног фудбала.
Posle nas i Rusa, simpatije idu Argentincima i iskreno malo me podsecaju na nas,dobar tim, raspad od igre i rezultata, atmosfera na tribinama vrh, ziva emocija, placu na tribini na himnu itd...i zanimljiv trip, celu tekmu navijam za njih, kad dadose gol obradovah se ko da smo mi u pitanju, a onda kad videh onu kradju vremena, kako se izlezavaju, izbacuju loptu, kako sa klupe Argentine ne daju loptu, onda mi se sve preokrenulo pa sam poslednjih 5 minuta navijao za Nigerijce
i na kraju srecan sto Argentina prodje, smoren sto Nigerijci nisu, jebes ga. Protiv Francuza svim silama za Argentince.

samo braća Englezi
- Кудрави Гаучос
А луде групе, до надокнаде три репрезантације у игри, гомила комбинација... Био је фазон да је Исланд дрмно гол после Аргентине и усро их за све паре, било би ми мало жао због Гранде Диега, који се гранде упуцао као звечарка (има гомила клиова шта је све радио, чак је и куњао кад је пао у стонд), али брте ништа показали нису... Занимљиво да ако сам добро срачунао, да је Аргентина добила 2 0 а Исланд 2 1, били би потпуно исти и одлучивали би жути картони..
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- ultrastito
Rođaci wrote:samo braća Englezi
i opet ce da ga izduvaju

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Влада Паликућа wrote:Богови атмосфере и фудбалске страсти, навијају као луди а имају резултат који им не одговара
Vole svoju zemlju i vole fudbal, jednostavno je.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
- Bruno Sulak
Upravo tako. Na stadionu ih je bilo bar 40.000 ako ne i vise. O emocijama ne vredi ni govoriti.