Светско првенство - Русија 2018

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Далтон

Re: Светско првенство - Русија 2018

Postby Далтон » Fri Jun 22, 2018 10:13 pm

ultrastito wrote:28 godina gledam reprezentativni fudbal i 28 godina govorim sebi, ne lozi se majmune i uvek se nalozim i 28 godina me jebu u zdrav mozak razni bulatovici, kokeze, miljanici. 28 godina jednom zasijamo i 28 puta mi se javi nada da nesto mozemo da uradimo i 28 godina popusim kurac. sto je najgore i opet ce da me naloze tamo negde sledece godine...i tako sve u krug, jebo me stokholmski sindrom.

i da, aco jebo te sergej (i Ivanović) u prkno zalizano!!!! on vredi 150 miliona????

MUSLINE IZVINI!

Pljuni me u facu ako nije sve rečeno. Doduše 27 godina je ista priča. Isti scenario. Vreme je da se pakuju koferi.
(Street Force / Curva Orientale)

mungos

Postby mungos » Fri Jun 22, 2018 10:14 pm

Odlican rastavac procito ih

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Fri Jun 22, 2018 10:17 pm

Сад сте ви паметни, јебем вас у уста паметна, да вас јебем све у уста паметна покривљена. Што овако не нагрнусте после коста рике јебем вас у главу паметну да вас јебем у уста. Пичке једне. Не треба ни да победе никад за овакав усран народ.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

друг члан

Postby друг члан » Fri Jun 22, 2018 10:19 pm

Менталитет је чудо.
Choose Life

савабјан

Postby савабјан » Fri Jun 22, 2018 10:21 pm

Занемарујем тактику wrote:Сад сте ви паметни, јебем вас у уста паметна, да вас јебем све у уста паметна покривљена. Што овако не нагрнусте после коста рике јебем вас у главу паметну да вас јебем у уста. Пичке једне. Не треба ни да победе никад за овакав усран народ.

Bukvalno smo govna od naroda, onaj mrtvi mozzart izbacio vest Srbija se raspala, ovi jebeni arnauti iz jedine prave šanse dali go, isti kurac ko mi bili, jebem li vam mamicu i vama i vašem objektivnom novinarstvu. Falilo nam je motivacije i jedan šaćiri da nam poveže linije, Milivojević i Matić sramni! Ostali korektni, Milenković doktor, Mitrović DOKTOR, tadnji vezni podbacili. Karaćemo karioke

Brdja

Postby Brdja » Fri Jun 22, 2018 10:23 pm

Занемарујем тактику wrote:Сад сте ви паметни, јебем вас у уста паметна, да вас јебем све у уста паметна покривљена. Што овако не нагрнусте после коста рике јебем вас у главу паметну да вас јебем у уста. Пичке једне. Не треба ни да победе никад за овакав усран народ.
Bravo, kao da sam ja pisao.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

riper

Postby riper » Fri Jun 22, 2018 10:23 pm

A rekoh sebi, lagah ljude ovde da sam ja sada iznad toga, da sam izvalio da smo prevara, da ne mogu vise da me zajebu. I zajebase me. A nema ko se ovde nije lozio, od mene koji je medju onima koji su najvise mracili pre pocetka Mundijala pa na dalje. Sta jedan gol Kostarici ucini od nas, da smo velesila. Danas smo luzeri.

Ako kojim cudom pobedimo Brazilce, to ce biti nezapamcen rolerkoster emocija u ovom narodu kakav nije vidjen od emitovanja Kasandre.

Nexon

Postby Nexon » Fri Jun 22, 2018 10:25 pm

Сада када опсујемо и прође прва љутња треба да се застанемо и да на разбуцамо тим.
Морамо имати континуитет такмичења.

Уосталом, има та утакмица против Бразила где су шансе мале али не треба се предавати.
Last edited by Nexon on Fri Jun 22, 2018 10:25 pm, edited 1 time in total.

brucelee

Postby brucelee » Fri Jun 22, 2018 10:25 pm

imadoh dve zelje pre pocetka utakmice, da ne primimo rano gol, ali i da ga ne damo, znajuci da cemo onda se braniti... Jbg, na kraju bar x da smo zadrzali.

Budimo iskreni, protiv Kostarike je isto igra bila poprilicno losa, izvadila nas je pobeda i na konto toga je krenuo hajp, a Svajcarska je em bolja od Kostarike, em su ptarsiji nalozeniji, em smo mi losije igrali nego protiv Kostarike.

I sudija je navlacio za siptare, jebiga, jebiga, jebiga.

brucelee

Postby brucelee » Fri Jun 22, 2018 10:27 pm

Isto nisam skontao Krstajica koji je ladno zaboravio da ubaci jos jednog napadaca, kad smo primili drugi gol.

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Fri Jun 22, 2018 10:27 pm

Muda nam fale godinama

Nexon

Postby Nexon » Fri Jun 22, 2018 10:27 pm

Швајцарска је много искусан тим са великих такмичења, много искуснији од нас, уигранији јер имају буљук завршница еп и сп.
Морамо да одлазимо на велика такмичења редовно. Не смемо све да разбуцамо после сп.
Тек кроз континуитет ће доћи резултати.

riper

Postby riper » Fri Jun 22, 2018 10:29 pm

Nema, od kada je Soraji zabranjen ulaz u Srbiju, nema ni kvalitetnih kondicionih priprema. Videlo se, niko ne moze da izdrzi 90 minuta na terenu.

scampia

Postby scampia » Fri Jun 22, 2018 10:30 pm

mungos wrote:Odlican rastavac procito ih

:mrgreen:

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Jun 22, 2018 10:31 pm

Jebeš sudiju, jeste bila sumnjiva stvar, ali to je bilo bukvalno jedino što smo uradili u drugom poluvremenu, pa je glupo da se vadimo na taj detalj.

Jebaćemo Brazil.

ciganstura

Postby ciganstura » Fri Jun 22, 2018 10:33 pm

Igraci nemaju snage za 90min, tu pada koncentracija i staticni su. Selektor nije menjao na vreme i to je to. Ove Siptare i Nemce treba jebati svakom prilikom i svuda. Povod nije bitan. Sto se tice fudbala generalno i ostalih sportova, dok ne poradimo na patriotizmu i nacionalizmu vise, nerealna su nam ocekivanja. Imamo vic, peta, pas, sut, al bez kondicije nestaje inspiracija, glava hoce al telo nece. Sto je najtuznije nikad gore i ujednacenije Svetsko prvenstvo, a mi klasika talenat i nedostatak vazduha u drugom :) Sergej nema muda da preuzme odgovornost, ima potencijal, mozda mu za pet godina porastu. Jebem li ga, boli ovo kad vidis ove nakaze kako slave... Krstajicu pusi kurac. :) Nama treba desetak izmena po mecu da se odigra kako treba, svi na po pola sata da istrce. Neimaru popusi mi kurac takodje. Pozdrav.
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!

santamarija

Postby santamarija » Fri Jun 22, 2018 10:33 pm

Nexon wrote:Швајцарска је много искусан тим са великих такмичења, много искуснији од нас, уигранији јер имају буљук завршница еп и сп.
Морамо да одлазимо на велика такмичења редовно. Не смемо све да разбуцамо после сп.
Тек кроз континуитет ће доћи резултати.
Ma koji rezultati i sa kim i sa cim? O cemu pricamo mi vise ovde. Ovaj Radonjic je mafijaski igrac i morao je da odigra u ovoj utakmici. Zbog SMS smo oetrali Muslina?Ne kazem da smo kod Muslina igrali nesto, ne kazem ni da smo u kvalifikacijama igrali nesto,ali ako se pozivamo na kontinuitet,onda smo morali da ostavimo selektora.Onda je trebalo dici bunt,sada je kasno. Ocigledno je , a ko razume shvatice, da Kokeza ipak mora zaigrati u Super ligi i u Reprezentaciji. Jebacemo Brazil !!!!!!!!!!

ultrastito

Postby ultrastito » Fri Jun 22, 2018 10:39 pm

al brate, najjace je kad ti na takvom dogadjaju gde dovedes najbolje (ili bar to tako u idealnom svetu trebalo da bude da igraju najbolji), a najbolji nemaju FIZICKU SPREMU!

nije ovde problem fizicka sprema, ovde je problem taktika. kostariku smo pobedili na muda, na hrabrost, na pozitivnu tremu, na lozenje. tako je to izgledalo i to mi je dalo laznu nadu da cemo ove ptarsije da pobedimo. muda + lozenje + hrabrost + malo bolja taktika = pobeda.

kako god to zvucalo, mi smo pali posle naseg gola. sudija nas je sekao kad god je mogao...al sve to nije opravdanje. pa mi kad god bismo presli pola mi smo bili pretnja po gol, ali sve preko preumornog mitrovica...
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

mungos

Postby mungos » Fri Jun 22, 2018 10:40 pm

Jebemo brazil izbegavamo njemce opaaa ne moz bolje

Nexon

Postby Nexon » Fri Jun 22, 2018 10:40 pm

Само сада играчи да не падну пред Бразил.
Има још шанси, мале су, али се игра. Нека одиграју чврсто позади па ако нека контра и прекид прођу.

Return to “Само опуштено”