Dastanje 2016
Re: Dastanje 2016
Жути, сви ђутуруре, разне Чеде, Тадићи, Чанкови, Кораћи, Пешићи, Пајтићи, Динкићи...све је то исто, из исте матрице изашло, потомци црвених буржуја који губе у комунистичком обрачуну 1988, када их Слоба чисти. Зло!
Спремни увек да поставе лествицу ниже у издаји да би могли више да краду. Одговорни за распад идеја 5. октобра које везе немају са ним што су они радили одмах после. Издаја толика да угрози државу за ратне репарација иако је Србија једино сачувала своју етничку структуру из 1991. Испоручивање Милошевића у Хашки трибунал је катастрофалан потез са становиша безбедности државе-катастрофа. Наравно, запад је осетио меко па почео још више да стиска и подиже неке нове оптужнице и да још више уцењује. Обећане милијарде никада сигле нису али зато закон о приватизавији јесте под Ђиниђићем, одмах продаја цементара , пивара и шећерана, уз огромну корупцију. Ретарди који су за још који $ из неког западног фонда били спремни да још мало катарзирају и понижавају Србију(сада маса њих уз Вучића попут лудог Пере Луковића, Соње Лихт, Сузане Васиљевић...). Људи који су отворено пропагирали независност сопственог дела земље и још приватизација, банака и маосвне крађе.
Динкић, не бих даље осим да је сада уз Вучића.
Криминална истрага као и за спс.
Несрећник Коштуница, комбинација ових изнад жутих и неког националисте, несумњиво поштен човек тотално неспособан за политику. Окружен олошем, дао Динкићу да води финансије, имао глупаву идеју(као и сви садашњи) да ако повлађује западу и иде према њему може сачувати Србију и ЦГ у заједници а о КиМ да не говорим. Потписао први корак према еу, Партнертсво за мир, а онда годину дана касније био изигран од запада код намештеног ЦГ референдума када почиње да мења политику и да се удаљава од еу, али касно. Динкић је био дубоко у систему, долазе нови жути и наравно како је он неспособан за политику, ови преузимају власт са Дачићем. Гомила његових људи сада у снс, толико о томе.
Радуловић, није овде био '90их, али се углављује у причу око приватизација када је пукао у Канади. Врхунац приватизација свашта се о томе прича али нећу ширити. Покупио све људе и идеје од Чеде лопова, само не говори тако отворено по питању КиМ, Русије итд. али га се сећам са блога б92, па мене не може да превари око тога.
Двери, уз неке мање замерке колико толико опција за гласање али ми је ова кампања одвратна. Радикали су вас напали пре месец дана, они први монтирани снимци су њихово масло а ви ништа нисте урадили да одговорите а има толико материјала за Шешеља. Сада вас удара снс, а радикали шире по интернету. Причају о селу, ту неће ништа направити јер ти људи гледају пинк и читају информер. Ваша база су разочарани људи од 30-55 година старости, националисти 5. октобра, оне млађе дрибла Шешељ јер се клинци не сећају њега из '90их, ми стари знамо ко је он. У ових пар дана морате подигнути температуру на све стране у супротном ћу имати озбиљне сумње.
Спремни увек да поставе лествицу ниже у издаји да би могли више да краду. Одговорни за распад идеја 5. октобра које везе немају са ним што су они радили одмах после. Издаја толика да угрози државу за ратне репарација иако је Србија једино сачувала своју етничку структуру из 1991. Испоручивање Милошевића у Хашки трибунал је катастрофалан потез са становиша безбедности државе-катастрофа. Наравно, запад је осетио меко па почео још више да стиска и подиже неке нове оптужнице и да још више уцењује. Обећане милијарде никада сигле нису али зато закон о приватизавији јесте под Ђиниђићем, одмах продаја цементара , пивара и шећерана, уз огромну корупцију. Ретарди који су за још који $ из неког западног фонда били спремни да још мало катарзирају и понижавају Србију(сада маса њих уз Вучића попут лудог Пере Луковића, Соње Лихт, Сузане Васиљевић...). Људи који су отворено пропагирали независност сопственог дела земље и још приватизација, банака и маосвне крађе.
Динкић, не бих даље осим да је сада уз Вучића.
Криминална истрага као и за спс.
Несрећник Коштуница, комбинација ових изнад жутих и неког националисте, несумњиво поштен човек тотално неспособан за политику. Окружен олошем, дао Динкићу да води финансије, имао глупаву идеју(као и сви садашњи) да ако повлађује западу и иде према њему може сачувати Србију и ЦГ у заједници а о КиМ да не говорим. Потписао први корак према еу, Партнертсво за мир, а онда годину дана касније био изигран од запада код намештеног ЦГ референдума када почиње да мења политику и да се удаљава од еу, али касно. Динкић је био дубоко у систему, долазе нови жути и наравно како је он неспособан за политику, ови преузимају власт са Дачићем. Гомила његових људи сада у снс, толико о томе.
Радуловић, није овде био '90их, али се углављује у причу око приватизација када је пукао у Канади. Врхунац приватизација свашта се о томе прича али нећу ширити. Покупио све људе и идеје од Чеде лопова, само не говори тако отворено по питању КиМ, Русије итд. али га се сећам са блога б92, па мене не може да превари око тога.
Двери, уз неке мање замерке колико толико опција за гласање али ми је ова кампања одвратна. Радикали су вас напали пре месец дана, они први монтирани снимци су њихово масло а ви ништа нисте урадили да одговорите а има толико материјала за Шешеља. Сада вас удара снс, а радикали шире по интернету. Причају о селу, ту неће ништа направити јер ти људи гледају пинк и читају информер. Ваша база су разочарани људи од 30-55 година старости, националисти 5. октобра, оне млађе дрибла Шешељ јер се клинци не сећају њега из '90их, ми стари знамо ко је он. У ових пар дана морате подигнути температуру на све стране у супротном ћу имати озбиљне сумње.
@BTS može, samo je ljudima koji rade lakše pomoću listića da te nađu, ali može naravno i bez.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Имам три кера, два су различита а један је исти.
Обрадовић имао термин за представљање јуче на РТС2, и неколико пута покушао да критикује снс и Вучић, водитељка увек улеће да прекине, чак у једном тренутку изгледало да неће наставити
dok slušamo fank lagano praznimo šank
Nexon wrote:Обрадовић имао термин за представљање јуче на РТС2, и неколико пута покушао да критикује снс и Вучић, водитељка увек улеће да прекине, чак у једном тренутку изгледало да неће наставити
Lik je bukvalno kidnapovao emisiju i održao monolog. Ne znam koji je koncept emisije, našao sam samo Zukorlića još, i vidim da u principu nije zamišljeno da sam pričaš u kameru. Jebiga, nije sve što se desi napad na Dveri, žena hoće da vodi emisiju.
-
Nexon wrote:Обрадовић имао термин за представљање јуче на РТС2, и неколико пута покушао да критикује снс и Вучић, водитељка увек улеће да прекине, чак у једном тренутку изгледало да неће наставити[/youtube]
Нисам ово испратио јер сам мислио да ће бити на кецу и забринух се јер је било у свакој кампањи кад они их искусно шутнули на двојку да нико не гледа. Која је фора са овим из студија што Шеки није био јер он једини пустио онај спот? Јесу и остале листе слале неког а само Радикали искусно због водитељке идиота их искулирали? Нешто сам читао код Оље Ковачевић на твитеру да је рекла да је звала Шекија у ону њену емисију и да је одбио... ништа ми није јасно.
И да не заборавим... Леђо и његов Борис Клуни јер прва љубав заборава нема... добро сад је ту његов комшија пајтара ал то му дође на исто.
- Кудрави Гаучос
Човек чији је читав живот лаж, склон је да подржава лажове.
Забавна ми је та тужна позиција жутих и разних елдупе лига, синдром изданих издајника, "ми би ово исто још раније, ал он нам није дао, а како сад он", ликови.... где је сад ћале, сорошевци, да финансира борбу против медијског мрака јебем и вас и мрак. Набио вас у дупе лик који спроводи вашу политику, мазно вам газде, прејако
Забавна ми је та тужна позиција жутих и разних елдупе лига, синдром изданих издајника, "ми би ово исто још раније, ал он нам није дао, а како сад он", ликови.... где је сад ћале, сорошевци, да финансира борбу против медијског мрака јебем и вас и мрак. Набио вас у дупе лик који спроводи вашу политику, мазно вам газде, прејако

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
-
Podseca li jos nekog Milica zavetnica na ludu miru iz bele ladje 

- MentalitaBelgrado
који идиотски билборди и слоган "имаш избор чеда борис чанак" који идиотизам... амнезија
...нису твоји вуци мртви само вребају...
Радуловић може да прича 35 минута монолог али Бошко не може. Па није то лепо Вучићу, није.
Узгред, да поздравим Немању Шаровића, чувеног поштењачину са узимњем дневница за Врање а живи у Београду, и да га похвалим што је заштитио лик и дело Алексндра Вучића и показао свима да је Чедомор Јовановић највећи проблем Србије. A, ко Чедомору, Шаровићу, даје кредите за Фиделикну и тако га оставља на слободи а не у затвору?
Узгред, да поздравим Немању Шаровића, чувеног поштењачину са узимњем дневница за Врање а живи у Београду, и да га похвалим што је заштитио лик и дело Алексндра Вучића и показао свима да је Чедомор Јовановић највећи проблем Србије. A, ко Чедомору, Шаровићу, даје кредите за Фиделикну и тако га оставља на слободи а не у затвору?
Космет је Србија wrote:Nexon wrote:Обрадовић имао термин за представљање јуче на РТС2, и неколико пута покушао да критикује снс и Вучић, водитељка увек улеће да прекине, чак у једном тренутку изгледало да неће наставити[/youtube]
Нисам ово испратио јер сам мислио да ће бити на кецу и забринух се јер је било у свакој кампањи кад они их искусно шутнули на двојку да нико не гледа. Која је фора са овим из студија што Шеки није био јер он једини пустио онај спот? Јесу и остале листе слале неког а само Радикали искусно због водитељке идиота их искулирали? Нешто сам читао код Оље Ковачевић на твитеру да је рекла да је звала Шекија у ону њену емисију и да је одбио... ништа ми није јасно.
Сви до Бошка Обрадовића су слали видео материјал или су били у студију па се договоре са водитељком да их она нешто пита. Обрадовић то није хтео, него је захтевао да он одржи говор од 35 минута, што није лако, ушта се Радуловић данас уверио. Као што видиш, било је преговора на почетку а онда је водитељка дозволила Бошку да прича и није га прекидала док није почео са критиком снс и Вучића, тада крећу натезања.
Данас је био Радуловић, и дато му је без икаквих проблема да прича 35 минута, мада се то није најбоље завршило.
Радикали су послали видео материјал који можеш да нађеш на youtube.
Та емисија Оливере Ковачевић(ударни термин на ртс, четвртак) је била одмах после пресуде Шеешљу, тај дан, претходног дана су се радикали жалили што никог од њих није звала а говоре о Шешељу. У студију су били Рашковић-Ивић, Лазански и Чомићка из дс. Морам да признам да сам био зачуђен што нема никог из срс, да би онда Оливера Коваћевић рекла да је она тог дана послала позив у срс али да они нису хтели никог да пошаљу.
- нуклеарни удар
текст „Избори су Дан мрмота“ преносимо у целости:
У окупираној Србији у недељу ће се одржати трећи парламентарни избори за 4 године. Многи Срби ће тог 24.априла отићи на гласање, исто као што су то учинили и 16.марта 2014. или 6.маја 2012.
Пробудиће се у недељу, пити обавезни напитак који називају „кафа“, запалити ритуално цигарету и окадити мало ђаволу. Појешће смеће које називају „храна“ и које се нађе у фрижидеру, погледаће шта се писало ноћас на фејсбуку.
Гледаће се телевизија на којој ће бити насмејане вође странака који су поранили на изборе. Неки Срби ће такође поранити на гласачка места, други ће то оставити за после недељног ручка на којем ће јести месо, неку цркотину из „Матијевића“.
У филму „Дан мрмота“ главни јунак је заробљен у једном дану који се изнова понавља. Наш народ у окупираној Србији, том тужном Матриксу, гласа по трећи пут за 4 године без икаквог напора да се запита ЗАШТО? Чему? Због чега и због кога?
Фил Конорс је у „Дану мрмота“ свестан да се његов 2.фебруар изнова и изнова понавља. Остали нису. Такав је и у већини случајева наш несрећни народ.
Љубитељи старог филма „Дан мрмота“ знају да се свакодневница јунака Фила у суштини своди на то да доживи сутра.
Он учи цео тај један дан, који се понавља хиљадама пута. Сасвим исти дан, а ипак тако другачији. Изнова и изнова он учи и труди се у том једном једином дану који се понавља.
Како учи и напредује, тако се он гради као човек. Све због једног циља, а то је да не живи у проклетом 2.фебруару него да доживи 3.фебруар. Његова грчевита жеља га води напред.
А та жеља је да се пробуди у новом дану, да дочека СУТРА.
Не знам шта бих могао написати поводом избора а што нисам већ написао пред изборе 2014. у свом тексту „Срби тек треба да се изборе за право гласа“, или пред изборе 2012. у тексту „Да ли Срби имају избор?“
Суштинске разлике нема 2012, 2014, 2016…
Избори су расписани и ове године због безобразлука режима, исто као и избори 2014.
Власт ће остати иста. Можда само још одвратнија и генетски модификована. Опозиција ће бити још грђа алтернатива власти. Као куга и колера…
Ко ће изаћи на изборе? Мање од 50% уписаних гласача. Све што буде преко тога је намештено.
Мора се нагласити да ови избори не могу бити легитимни. И то из више разлога.
Као прво, међународно призната држава Република Србија нема суверенитет над једним делом своје територије који је војно окупиран. На Косову и Метохији се избори неће одржати.
Друго, на територији такозване „централне Србије“ и још такозваније АП „Војводине“ избори такође немају много тога што би им дало легитимитет.
Бирачки спискови су непотпуни. Многи ће имати право да гласају више пута, а неко ни једном. Гласаће опет мртви људи, непостојећи гласачи. Гласови ће се носити у џаковима, резултати ће се штеловати и преправљати у распону до 5% и више.
Треће, сама изборна кампања одузима изборима легитимитет. Гласачи ће бити поткупљивани, контролисани. Исто онако како је робље сендвичарско вожено са митинга на митинг по целој земљи.
Режимске еунијатске странке су фаворизоване и самим тим су избори фарса.
Четврто, свим држављанима није омогућено право гласа. Дијаспора која упумпава милијарде евра у Србију и буквално издржава Србију , на изборима у тој „држави“ нема право гласа.
Према томе, нема ту шта много да се прича. У поробљеној земљи се једноставно не гласа, и овакво гласање робова је фарса. Стојим и даље иза тога као и 2014. и 2012.
Владу окупиране Републике Србије опет ће правити стране службе, бриселски комесари и гаулајтери , као и амбасада САД . Та „вазална влада“ је поново већ састављена пре избора, иако ми још не знамо тачно како су подељени ресори.
Што се мене тиче, гласати нећу, јер не гласа 99,9% дијаспоре, није нам то могуће учинити. Расејање сачињава скоро трећину држављана Србије, а иако издржава Србију, право гласа нема. Зато нећу гласати а не знам како бих то право уоште и остварио. То је немогућа мисија и срамна дискриминација.А режим се боји дијаспоре јер нама не може претити и не може продавати „муда за бубреге“ као слуђеном робљу у окупираној Србији.
Позив на бојкот нисам упутио, иако су многи моји саборци то желели. Земља иако је окупирана има право да изабере представнике у локалним самоуправама.
Ако неко баш жели да изађе на изборе, да га прскају као стоку спрејом, понижавају и исмевају, нека изађе. Ако има за кога да гласа на локалу или ако жели да подржи анти-ЕУ странке које овај пут сигурно улазе у Скупштину.
Искрено, није лоше што ће се то десити да би имали у скупштини бар 20-30 представника већинске Србије која не жели у ЕУ.
Ако неко жели да гласа за СРС или Двери, ја немам ништа против. На следећим изборима ако се уопште изборимо за фер изборе, можда се нађе и листа правих српских националиста, па можда и ја будем на националистичкој листи. Није немогуће.
Са друге стране, понављам: све преко 50% излазности ће бити лажирана излазност!
Избори у ратом захваћеној Асадовој Сирији су 100 пута више демократски и легитимнији него ови који се чекају 24.априла 2016. у окупираној Србији.
Све смо то већ више пута видели. Изнова и изнова. Надам се да је било доста.
Морамо се потрудити да се пробудимо из тог кошмара „Дана мрмота“, да Србија коначно дочека ново а не старо јутро.
Треба нам буђење. Отрежњење. А не идиотски намештени и нелегитимни избори.
Надам се да ће Срби пронаћи начин да се пробуде у новој зори.
У то име: ЖИВЕЛА НОВА ЗОРА!
А намештени избори, режим и све у вези са њима нека иде дођавола, као што ће и отићи једног лепог дана. Једног лепог дана…
Горан Давидовић
Један мали интермецо, сећање на старе асове
Misa Vacic
21 hrs ·
Где су заставе Афганистана?
Данас напад бомбаша самоубица Талибана, 28 мртвих и 150 рањених у престоници Кабулу. Лицимери либерални жалите све жртве не само Париз, Брисел, Лондон и Рим! Малограђани no pssaran!
-
evo koga ne mrzi da gleda 

pa ovom smradu ce ladno vrhunac kampanje biti otkrivanje ubice one pevaljke.jasu svaki dan po naslovnim stranama o tome, pale ljude, i to ce da bude kruna.ovo je za dusevnu bolnicu, ali ne mora svaka tema da se kontaminira izborima...
Dakle pronasao je nacin da se usred predizborne tisine ne skida sa ekrana. Kladim se da ce to biti dramaticna breaking news konferencija sa sve kompletnom ekipom pozadi. Nestvarno jbt.
- Neizlecivi
Ja do sada nijednom nisam otvorio vesti vezane za to ubistvo. Pevacicu ne poznajem, prvi put cujem, ali svakako da mi je veoma zao za sve sto se desilo. Ono sto primecujem je to da se nikada ovako i ovoliko neki slucaj nije pojavljivao u medijima (da izuzmem one tuzne nestanke dece i slicne stvari, ovo je ubistvo koje se resava kao i svako drugo). Ono sto me vec danima cudi su izvestaji iz sata u sat, dosije emisije, i slicne stvari koje se vec 10 dana vrte na vestima i portalima. Nije mi normalno.... Ali opet, da li je ista u poslednjih par godina u nas normalno?
I iznenadjenje jutros na radiju: " Premijer Vucic je izjavio da se obruc oko ubice steze i da ocekuje hapsenje u narednih 48 sati" , dok Nebojsa iz Beograda kaze : "Svakog trenutka ocekujem da mi telefon pozvoni sa potvrdom hapsenja"... Zbogom Kikindo na kurac te nabijem.
I iznenadjenje jutros na radiju: " Premijer Vucic je izjavio da se obruc oko ubice steze i da ocekuje hapsenje u narednih 48 sati" , dok Nebojsa iz Beograda kaze : "Svakog trenutka ocekujem da mi telefon pozvoni sa potvrdom hapsenja"... Zbogom Kikindo na kurac te nabijem.
- gradski_boem
Нексоне прекини да ложиш ову младеж да је 5.октобар 2000 год. био бунт националних снага против комунистичког режима, а да се временом претворио у нешто друго.Демократска Странка Србије је на последњим изборима пре тога имала тек нешто више од 200.000 бирача (5%), и заједно је са разочараниом гласачима СПО-а и Нове Србије набила око 800.000 до 1 000 000 гласова у оквиору ДОС-а,који је да те подсетим освојио укупно 2.400 000. Дакле ДС је био носилац промена,заједно са либералним и социјал-демократским организацијама као најјача појединачно странка (1.400 000 гласова), од тога сам ДС 500.000.
5.октобар 2000. год је био обојена контра-револуција (Russia Today је чак пре неки дан приказала документарац о Сорошевим ''бунтовима'' у Грузији,Украјини ,Србији... где је све објашњено),тако да ја не знам дал ти сем што лажеш децу,лажеш и себе или једноставно не можеш себи да признаш да је то био најцрњи дан у историји парламентарног система Србије,па онда машташ о неком бунту националних снага.
У мају/јуну 2000. год Црвена Звезда је освајала титулу шампиона и играла је последњу утакмицу на Маракани против Сартида Смедерево. Тада је Тима стајао поред мене и давао изјаву за ANEM (Асоцијација Независних Електронских Медија), док је телевизији B92 дозвољено да прави документарац и снима нашу трибину са атлетске стазе.Многи од тада су већ увелико сарађивали са ОТПОР-ом и мислим да је тај период крајем и почетком 2000-их ДС био најутицајнији на трибини (наравно Делије су се и даље сматрале националистичком групом). Касније када се утакмица завршила,вође су позвале све навијаче да крену у град и придруже заказаном протесту.Био сам на тој утакмици и знам о чему причам,али нећу даље да разглабам да ми неко не би приговорио да пишем против сопствене трибине.
Једва чекам да се заврше избори, да би видео о чему ћеш даље да пишеш пошто си на форуму запенио и у овој теми имаш највише уписа.Свака ти част,колико видим навуко си највише гласова ДСС-Дверима по овој анкети,само ми реци на крају коме ја да јебем матер и кога да хватам за гушу када се буде показало да су ДСС-Двери 5. октобарске јајаре ДОС-овог фронта спремне на сарадњу са САД и ЕУ?
5.октобар 2000. год је био обојена контра-револуција (Russia Today је чак пре неки дан приказала документарац о Сорошевим ''бунтовима'' у Грузији,Украјини ,Србији... где је све објашњено),тако да ја не знам дал ти сем што лажеш децу,лажеш и себе или једноставно не можеш себи да признаш да је то био најцрњи дан у историји парламентарног система Србије,па онда машташ о неком бунту националних снага.
У мају/јуну 2000. год Црвена Звезда је освајала титулу шампиона и играла је последњу утакмицу на Маракани против Сартида Смедерево. Тада је Тима стајао поред мене и давао изјаву за ANEM (Асоцијација Независних Електронских Медија), док је телевизији B92 дозвољено да прави документарац и снима нашу трибину са атлетске стазе.Многи од тада су већ увелико сарађивали са ОТПОР-ом и мислим да је тај период крајем и почетком 2000-их ДС био најутицајнији на трибини (наравно Делије су се и даље сматрале националистичком групом). Касније када се утакмица завршила,вође су позвале све навијаче да крену у град и придруже заказаном протесту.Био сам на тој утакмици и знам о чему причам,али нећу даље да разглабам да ми неко не би приговорио да пишем против сопствене трибине.
Једва чекам да се заврше избори, да би видео о чему ћеш даље да пишеш пошто си на форуму запенио и у овој теми имаш највише уписа.Свака ти част,колико видим навуко си највише гласова ДСС-Дверима по овој анкети,само ми реци на крају коме ја да јебем матер и кога да хватам за гушу када се буде показало да су ДСС-Двери 5. октобарске јајаре ДОС-овог фронта спремне на сарадњу са САД и ЕУ?
Нексон није обичан бот, он не ради за сендвич са матијевић саламом, он је десно оријентисан бот националиста, њему у сендвич мећу домаћу пршуту са куповним кајмаком.