Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
njasvi

Re: Вести

Postby njasvi » Thu May 31, 2018 12:35 am

ali pogledajte vi drugu stranu, vidite ko je dosao da se protivi tome, cirkuzant seselj, vuciceva satro desnica... jel moguce da nema nikog drugog kome ovo smeta sem ovih botova rezimskih, to je najveci poraz bilo kakve patriotske price
04 X 1945

навијај

Postby навијај » Thu May 31, 2018 12:47 am

Били су и Заветници и Србска Акција. Највећи пораз било какве патриотске приче је што није дошло хиљаду људи са стране али то је тај парадокс, када организује нпр. СРС онда не долазе због политике, а када организује неко непознато име за које никад нису чули онда не долазе јер није нека велика странка.
По мени је победа наша док год се фестивал одржава са блокираном улицом, 200 жандарма у кордонима итд. а тако је увек до сада било.

Nexon

Postby Nexon » Thu May 31, 2018 1:09 am

Колега навијај као велики националиста и десничар се искучиво информише са "бљиц", "б92" и "н1" тако да није баш увек у све упућен.
Треба га схватити.

ОД РУСИЈЕ РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ: Хеликоптери, електране, гасна складишта

Споразум о модернизацији термоелектрана „Гацко“ и „Угљевик“ требало би да буде потписан ускоро и вредан је 200 милиона евра. Главни задатак биће подизање инсталиране снаге термоелектрана и продужавање њиховог радног века. Тиме ће се добити додатна количина произведене струје и продужиће се век електрана за 15 до 20 година.

Потписан је и уговор са „Гаспромом“ о изградњи постројења за гас у Зворнику. Реч је о постројењу у којем гас прелази из гасног у течно стање. На тај начин се обим гаса смањује 600 пута, што појефтињује његов транспорт.

Осим тога, са Русијом ће бити продубљена сарадња и у наменској индустрији. Репарација свих хеликоптера за регију Балкана је досад рађена у Украјини, а идеја је да се сада пребаци у Бијељину у оквиру завода „Орао“ и да то буде регионални центар за ремонт мотора за руске хеликоптере.

навијај

Postby навијај » Thu May 31, 2018 1:59 am

Не капирам шта ти је ово требало кад сам ја изнео мишљење а не неку информацију која може бити тачна/нетачна?
Раскринкао си ме, ја уопште не идем на ове ствари него уђем на блиц апликацију. Ти своје информације сигурно добијаш од шефа руске обавештајне службе лично ујутру ти стигне на телеграм и вконтакте.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu May 31, 2018 8:23 am

Ја контам да и мирдиту и протест организује власт, служба, дружба. Све те такве зајебанције функционишу на следећи начин: прво власти одобре одржавање фестивала "сисамо кару усташама/натоу/шипцима"..убаци по потреби, па се онда прво на те благовести окупе разне Сташе, омбудсман- Саше, жене у црном, мушкарци у розом, жуте патке и остали дегенерици, а онда се покрене и контра прича, па разноразни бранитељи пресвете србске крви и части Цара Лазара и СРС крену да протествују. Направи се добар шов за рају, која се константно држи у трипу да само што није пукло и кренуо нови рат, и "нова Олуја." Уз све то народ има прилику да се изнова увери колико је жута прича прекрасна алтернатива Вујаги, а тзв десница шансу да се издува на тим протестима, упадима на трибине, изложбе, итд итд.

Ево примера, Чанак унутра, Заветници напољу

https://www.blic.rs/vesti/vojvodina/incident-u-novom-sadu-desnicari-pokusali-da-sprece-projekciju-filma-o-kosovu-foto/d4wqptq

Spoiler:
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Чомбе

Postby Чомбе » Thu May 31, 2018 9:41 am

Само још да залуђене будале то и схвате.

idemoo

Postby idemoo » Thu May 31, 2018 10:37 am

Док се мирдита одржава.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/uzas- ... ba/ef9sd3r

Капирам ја да су велике силе хтеле да добију независност Косова. Али да ли смо толико згрешили пред Богом или пред киме већ, да ли их толико боли курац за све од чега немају неку корист, па да НЕКО од тих људи који су креирали тог монструма и лажну државу каже - еј па шиптари ајде мало искулирајте, нисте ни ви цвеће у целој причи, добили сте шта сте хтели ај сад мало мира. Неко макар, неки високи званичник, неки амерички амбасадор, да заиста осуди ова говна, уместо оних фраза, ”стабилност у региону”, ”правно обавезујући споразум” итд.

pertla

Postby pertla » Thu May 31, 2018 10:41 am

Nisu jos uvek dobili sve sto su trazili i platili
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Thu May 31, 2018 11:19 am

idemoo wrote:Док се мирдита одржава.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/uzas- ... ba/ef9sd3r

Капирам ја да су велике силе хтеле да добију независност Косова. Али да ли смо толико згрешили пред Богом или пред киме већ, да ли их толико боли курац за све од чега немају неку корист, па да НЕКО од тих људи који су креирали тог монструма и лажну државу каже - еј па шиптари ајде мало искулирајте, нисте ни ви цвеће у целој причи, добили сте шта сте хтели ај сад мало мира. Неко макар, неки високи званичник, неки амерички амбасадор, да заиста осуди ова говна, уместо оних фраза, ”стабилност у региону”, ”правно обавезујући споразум” итд.

није то фраза, то желе сад да прогурају

Nexon

Postby Nexon » Thu May 31, 2018 7:23 pm

Трамп покренуо трговински рат сa ЕУ: Од сутра царине на челик и алуминијум

Амерички министар трговине изјавио је да увођење царина Европској унији неће утицати на односе с Америком. „Све ће то преживети“, навео је он.

Председник Европске комисије Жан Клод Јункер изјавио је овим поводом да САД не остављају ЕУ други избор осим да уведе додатне царине на низ производа. Он је истакао да ће Европска унија увести мере за обнављање равнотеже и да ће предузети све неопходне кораке за заштиту еворпског тржишта од трговинских царина САД.

https://rs.sputniknews.com/evropa/20180 ... luminijum/

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Thu May 31, 2018 7:45 pm

Prvo su ih naterali da skroz sjebu odnose sa Rusijomi Turskom, sad ih i licno prcaju. Tako i treba. EU ce izaci iz svega kao najveci gubitnik, ne mogu da se dogovore medju sobom ni oko jednog pitanja, veliki broj clanica ima problema sa ekonomijom, a najvece politicki nestabilne. Englezi znaju sve to i na vreme su zapalili... a za to vreme mi na evropskom putu treba da potpisujemo neke pravno obavezujuce sporazume sa delom nase teritorije ciju takozvanu nezavisnost guraju najbitnije clanice bas te propale tvorevine EU.

Sto se tice mirdite tu je kudravi rekao tacno kako jeste...
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

fuck_off

Postby fuck_off » Fri Jun 01, 2018 11:03 am

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

Nikodije

Postby Nikodije » Fri Jun 01, 2018 11:11 am

Kako je ziveo dobro je i poziveo. Neka mu je laka crna zemlja.

Далтон

Postby Далтон » Fri Jun 01, 2018 2:02 pm

Tebra skenjao sam se danas kad sam video. Au Sale... neka ti je laka crna zemlja. Koliko si pio dobro si proživeo toliko. Počivaj u miru.
(Street Force / Curva Orientale)

Brdja

Postby Brdja » Sat Jun 02, 2018 3:25 pm

Ahahaha srpski poslanik Meho Omerović uhvaćen u krađi u free shopu na aerodromu u Nemačkoj.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Mon Jun 04, 2018 12:50 pm

Vidim na fb da su za petak najavljeni protesti zbog cene goriva u mnogo gradova, dobra ideja, videcemo kako ce biti sprovedena u delo

Nikodije

Postby Nikodije » Mon Jun 04, 2018 1:20 pm

Stvarno je cena goriva veoma visoka. Pogotovo dizel jbt sta se to desava? Ma treba svako ko se nadje u bilo kojoj ulici da stane brate u odredjeno vreme i da se blokira svaki veci grad pa neka malo govna iz vlasti razmisle
Image
Image

Nikodije

Postby Nikodije » Mon Jun 04, 2018 1:25 pm

Citam i ovo u vezi otkupne cene malina i njihove blokade koja traje evo vec 3 dana. Ja sam uvek na strani radnika i seljaka, i podrzavam njihovu borbu ali mislim da su izgubili konpas. Ne moze drzava da im obezbedi otkupnu cenu niti drzava diktira trziste maline i cenu proizvoda. Mozda nisam dobro obavesten ali ne shvatam njihove zahteve i na osnovu cega ih traze?

prcko

Postby prcko » Mon Jun 04, 2018 2:12 pm

Nikodije wrote:Citam i ovo u vezi otkupne cene malina i njihove blokade koja traje evo vec 3 dana. Ja sam uvek na strani radnika i seljaka, i podrzavam njihovu borbu ali mislim da su izgubili konpas. Ne moze drzava da im obezbedi otkupnu cenu niti drzava diktira trziste maline i cenu proizvoda. Mozda nisam dobro obavesten ali ne shvatam njihove zahteve i na osnovu cega ih traze?

Drzava kontrolise ove sto drze hladnjace, a oni nude otkupnu cenu koja je ispod troskova proizvodnje. Znaci sa tom cenom, seljaku se vise isplati da mu istruli malina nego da je bere. Jedan od likova koji je u biznisu sa hladnjacama je i Dragan Vucicevic, vlasnik Informera, pa ti sad vidi koja je to mafija.

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Jun 04, 2018 3:06 pm

Nikodije wrote:Citam i ovo u vezi otkupne cene malina i njihove blokade koja traje evo vec 3 dana. Ja sam uvek na strani radnika i seljaka, i podrzavam njihovu borbu ali mislim da su izgubili konpas. Ne moze drzava da im obezbedi otkupnu cenu niti drzava diktira trziste maline i cenu proizvoda. Mozda nisam dobro obavesten ali ne shvatam njihove zahteve i na osnovu cega ih traze?

Нема ту много филозофије. Темпо, идеа, макси...продају увозне малине из Марока по много јаким цифрама чак и по 2800 динара за килограм. (има по нету пун курац информација и слика) А овим говнарима је скупо да нашим произвођачима плате 250-300 динара.

Return to “Само опуштено”