Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
пробај овде
http://streamshunter.tv/
http://streamshunter.tv/
Лепо навлачење за енглезе.
Sudije bukvalno ogadise fudbal.
вала баш, оволико грешки у полуфиналу лш на оба меча...
I posle je VAR najveca opasnost po duh fudbalske igre. VAR je ultimativno resenje za sva ova sranja koja se dogadjaju na utakmicama. Vise nema mislim jedne utakmice a da nije neka krupna sudijska odluka pogresna. Kamo srece da je pocela primena tehnologije onog trenutka kada se pojavio usporeni snimak, mnoge stvari u fudbalu ne bi bile iste. Ovako danas povecavas broj sudija, trazis neko postovanje za njih uz opravdanje "i to su ljudi", a ostavljas milione navijaca ozlojedjene greskama. A epilog svih namernih ili nenamernih gresaka je da tog sudiju suspenduju par meceva pa ga vrate da svira. Velika uteha za ekipu, odnosno navijace kluba koji je ostecen.
Inace bole me kurac i za Romu i za Bajern, mrzim i zabare i ove bavarska govna.
Inace bole me kurac i za Romu i za Bajern, mrzim i zabare i ove bavarska govna.
- UltrasDoras
rođo živ li si
we've conquered all the europe, we're never gonna stooooooooop
željko buvač u arsenalu
igor kokoškov prvi neamerički trener nba tima - finiks sansa

željko buvač u arsenalu

igor kokoškov prvi neamerički trener nba tima - finiks sansa

"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
brutalna otimačina u korist najodvratnijeg kluba na svetu
Kristijano osvaja
Kristijano osvaja

-
Ovo je neverovatno sta se desava sa sudijama u ovih nekoliko dana. Upravo i Salzburg ispade jer dobise gol iz nepostojeceg kornera. Ja ne pamtim da sam nekada video ovoliko sudijskih gresaka u ovako kratkom roku i to i kako bitnim utakmicama. Fudbal place za varom.
- Bruno Sulak
U Salcburgu sudije opet usrale utakmicu. Ovo je vec preterano sta se radi, bukvalno ne mozes odgledati utakmicu a da nema nekih velikih gresaka.
da bi opravdali VAR, ocigledno je.
ne daj se Terza!
ne daj se Terza!
- Bruno Sulak
Dobro i Marsej je ostecen za penal tako da mu dodje na isto.
Мени је невероватно да у полуфиналу ЛШ и лиге европе буде толико грешака, које су можда и одлучивале победника и то све у пар дана, није нормално. Не би ме ни чудило да је поента у ВАР систему и да људи буду у фазону дај шта је ово, уводите то...мада не видим ни да је то толики неки баук да би потезали за овим стварима, али опет да ти имаш на све до једном мечу завршница европских такмичења толико грешака, лудница.
- Кудрави Гаучос
brucelee wrote:Мени је невероватно да у полуфиналу ЛШ и лиге европе буде толико грешака, које су можда и одлучивале победника и то све у пар дана, није нормално. Не би ме ни чудило да је поента у ВАР систему и да људи буду у фазону дај шта је ово, уводите то...мада не видим ни да је то толики неки баук да би потезали за овим стварима, али опет да ти имаш на све до једном мечу завршница европских такмичења толико грешака, лудница.
Буквално иста мисао. Нереално како је изгледала ЛШ од четвртфинала па надаље.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Буквално да избациш судије и да убациш роботе и сензоре да суде сваку утакмицу. Мука ми је више од фудбала и намештања, убили су све што ваља. Ни финалу ЛШ се не радујем више као некада јер знам како је Реал дошао дотле. Не могу да навијам ни за Ливерпул (а мораћу јер ми је Реал одвратнији) јер су и они имали помоћ у виду грешака, намерних или ненамерних.
Само ВАР, само технологија, боли ме курац за то што се прекида време и убија душа фудбалу, пустите играче да се покажу на терену без утицаја треће стране.
Само ВАР, само технологија, боли ме курац за то што се прекида време и убија душа фудбалу, пустите играче да се покажу на терену без утицаја треће стране.
šta je bre ovo

nema Baneta, a nema ni kraja trpanju ove pesme svuda
-
Trpaju pesmu svuda pa ti i ovde da je utrpas 

-
Раднички Ниш - Воша кец је 1.15, озбиљно отимање у најави, вероватно нешто слично као пре месец дана.
da se navlaci za Radnicki, to svi odavno vidimo, ali brate zar ne rekose iz Vojvodine jos pre par kola da se okrecu narednoj sezoni jer u ovoj nema za sta vise da igraju?
kvota je realna.
kvota je realna.
Vas dvojica onda grunite singl na kladionici kec.Uletite kurcevito sa 700e i zaradite nesto vise od 100e za jedan dan.Samo ne zaboravite,necete biti ni prvi ni poslednji koje je hazardeska masinerija ujebala.