Hvala i dovidjenja
- B.Centrale
Hvala i dovidjenja
Aktivan sam na forumu od njegovih samih pocetaka. Ne secam se koliko je to vremena, deceniju i po ili koliko vec...Ima ljudi koji znaju, koji su na ovim stranama otkad i ja.
Siguran sam da su moja pisanija mnogima isla na kurac, e pa i meni su kad su mnogi od vas pisali. Ali to svakako nije znacilo da sam zeleo da nemate priliku da kazete kako osecate i da se osecate slobodnim da pokazete kako zaista mislite, bez obzira da li to je to prihvatljivo vecini
Ili ne.
Shodno tome i shodno mom misljenju o svemu, samo da se pozdravimo. Smatram da su ovih 15 godina (koliko vec) dovoljno konkretni da bih mogao da zavrsim na ovaj nacin.
Puno srece svima...i da se ne ljubimo.
Siguran sam da su moja pisanija mnogima isla na kurac, e pa i meni su kad su mnogi od vas pisali. Ali to svakako nije znacilo da sam zeleo da nemate priliku da kazete kako osecate i da se osecate slobodnim da pokazete kako zaista mislite, bez obzira da li to je to prihvatljivo vecini
Ili ne.
Shodno tome i shodno mom misljenju o svemu, samo da se pozdravimo. Smatram da su ovih 15 godina (koliko vec) dovoljno konkretni da bih mogao da zavrsim na ovaj nacin.
Puno srece svima...i da se ne ljubimo.
bologna centrale
Re: Hvala i dovidjenja
Ne seri BC i piši kao i do sada. A mogao bi ponovo da preuzmeš temu Seobe i pričaš doživljaje iz Skandinavije. Uvek sam želeo da čujem proču do kraja. Onu neispričanu iz Švedskih supermarketa
(Street Force / Curva Orientale)
- dennycrane
Stadatikazem... Nadam se da neces da nestanes odavde. Vidi sam, naravno.
-
Nasuprot B.centrale ja sam se vratio da pišem.Imao sam nik na starom forumu.Nadam se da će se i on vratiti,ali sam siguran da neće proći dan a da ne baci pogled na forum.
-
hit sa starog foruma ali malo promenjen...lijte kise ladne vode B.Centrale ode
-
Covek ima zivotnog iskustva vise od 99% ovog foruma i balavaca ovde i zasto bi gubio zivce na lecenje kompleksa i pandurske metode Nexona ovde i ostalih.
Prikljucujem se i ja odlasku, mada verujem da cete pustiti bas dosta suza zamnom.
Prikljucujem se i ja odlasku, mada verujem da cete pustiti bas dosta suza zamnom.
Чисто скретање теме са Ковилова.
- Влада Паликућа
хајка wrote:Prikljucujem se i ja odlasku, mada verujem da cete pustiti bas dosta suza zamnom.
Бољи ниси мога' бит.
Придружујем се жељама за причама из Скандинавије. Гледање утакмице у Данској у усташком леглу
S obzirom da BCa znam sa foruma već 9 godina. Od mog prvog upisa 2009te na starom forumu je bio gotivan i dobar lik. Mislim da su njegovi upisi po temama bili uvek argumentovani i dobri a redovno sam pratio forum. I zlatna kruna njegovog života na Tribini je bila priča iz Skandinavije, spavanje iza supermarketa i u buvari. Hasanje jučerašnjeg hleba i viršli kojima je rok istekao.
Danas svaka klošarčina se ovde upisuje. Ovaj jebator svih žena, onaj što pušta kerove na druge lutalice i mačke, portiri i svakakav ološ. Oteraste vremenom ljude kojima bi mogli samo da poljubite đon, poklonite se i odete da smrdite u drugi ćošak. BC živ ti nama bio. Zao mi je sto je Skandinavija ostala neispričana priča i što nisam imao priliku da hasam u tvom restoranu. A ovoj klinčadiji jebem mater u pičku majmunsku onu glupavu.
-- Uzeh šaku lekova da se smirim i da vam opet jebem mater.
Što bi reko čika Velja:
"E pa.. Ja vas više ne bih zadržavao. Naiđite od srede jedan dan kad' budete imali vremena".
Danas svaka klošarčina se ovde upisuje. Ovaj jebator svih žena, onaj što pušta kerove na druge lutalice i mačke, portiri i svakakav ološ. Oteraste vremenom ljude kojima bi mogli samo da poljubite đon, poklonite se i odete da smrdite u drugi ćošak. BC živ ti nama bio. Zao mi je sto je Skandinavija ostala neispričana priča i što nisam imao priliku da hasam u tvom restoranu. A ovoj klinčadiji jebem mater u pičku majmunsku onu glupavu.
-- Uzeh šaku lekova da se smirim i da vam opet jebem mater.
Što bi reko čika Velja:
"E pa.. Ja vas više ne bih zadržavao. Naiđite od srede jedan dan kad' budete imali vremena".
(Street Force / Curva Orientale)
Ovim potezom ugasio si i nexona, njegov zivot koji se svodi na internet i smaranje na ovom forumu sada nema vise smisla. Ili smo mi na redu za upalu mozga. U svakom slucaju srecna penzija
Често одем до на село
forum je u k i moramo da ga podignemo na veci nivo
Само писање на затвореном делу форума, али нема Приштине да издаје дозволе
Choose Life