Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Мићара

Re: Вести

Postby Мићара » Mon Mar 19, 2018 7:08 pm

Шта причаш човече, па кад треба да абортира кад јој гурне ону кутлачу ништа јој није прљаво? Или да попије ону таблетину од мртве хемије и отрова, што још плус пише на њој могуђност ризика да никада не затрудни...

И онда брате када се дете роди болешњикаво или са неким последицама не дај Боже, криво породилиште... А то што је она до 25 попила вагон ђус вотке, или што је подувала хектар, итд. То је све занемарљиво све има своје мићо мој, не могу више на ову тему већ сам почео да се нервирам одо купати дете ... :D
Last edited by Мићара on Mon Mar 19, 2018 7:13 pm, edited 1 time in total.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

kocka

Postby kocka » Mon Mar 19, 2018 7:10 pm

Brdja wrote:A za prijatelja Kocku, a jel su Srpkinje niža rasa? Jel ne zaslužuju barem približan nivo i tretman kao te Nemice?

Занимљива ми је била твоја реченица да људи беже у иностранство да би рађали децу, па сам те зато питао за наталитет у азилу. Математика каже да то баш и није истина.

Ако неко мисли да нешто заслужује нека то и тражи.

Brdja

Postby Brdja » Mon Mar 19, 2018 7:22 pm

Nismo se onda shvatili. Pa da znaš da dosta Srpkinja ode u inostranstvo da se porodi i vrati se u Srbiju. A to se i dalje gleda kao dete Srpkinje a ne Nemca. I neće niko da ode u azil da se porađa, malo si se ti nešto zbunio.
Pa traže ali onda dođu razne Mićare i seru što traže.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

хајка

Postby хајка » Mon Mar 19, 2018 7:27 pm

Micara se vodi logikom da svako ko zeli cistije i opremljenije bolnice je narkoman koji pije cisternu vodke i abortira svakog drugog vikenda posle rejva.

Micarina logika nije najsjajnija stvar jer je prouzrokovana izuzetnom malom inteligencijom.

kocka

Postby kocka » Mon Mar 19, 2018 7:37 pm

хајка wrote:
kocka wrote:@Брђо колики је наталитет код вас у азилу, ти то знаш као носилац аусвајза ?

Значи оно чисто ради поређења наталитет гастос срба и срба домородаца. Чији је већи ?

Ove fore kao aj tovarimo nekog ko zivi i radi preko.

A sutra ce biti " Bajo moj ljubi brat jel ima kakvog posla za mene gore i gde da se prespava dok se ne snadjem rodjo moj dobri".

Шта си се ти осетио прозваним ? Чији ти аусвајз фураш па те тангира моја и брђина комуникација ?

хајка

Postby хајка » Mon Mar 19, 2018 7:43 pm

Kod mene neces doci :mrgreen:

Sto spominjes neciji privatni zivot u diskusiji oko ovakvih tema? Sta to menja?

Poenta tog mog posta je da nikad ne znas gde ces ti sutra zavrsiti. Mozes i ti biti u azilu i da stojis u redu za ausvajz.

kocka

Postby kocka » Mon Mar 19, 2018 7:48 pm

хајка wrote:Kod mene neces doci :mrgreen:

Sto spominjes neciji privatni zivot u diskusiji oko ovakvih tema? Sta to menja?

Poenta tog mog posta je da nikad ne znas gde ces ti sutra zavrsiti. Mozes i ti biti u azilu i da stojis u redu za ausvajz.

Прво си ти друже ушао у комуникацију између мене и Брђе и ничим изазван закључио да ја "прозивам" Брђу, а да ћу за који дан тражити смештај код њега на гајби. Дакле ти овде први износиш закључке о туђим животима, а онда ти се не свиђа када се исти резон примени на теби :D

Дакле чији аусвајз се фура ?

хајка

Postby хајка » Mon Mar 19, 2018 7:49 pm

Republike Srbije.

Мићара

Postby Мићара » Mon Mar 19, 2018 9:38 pm

хајка wrote:Micara se vodi logikom da svako ko zeli cistije i opremljenije bolnice je narkoman koji pije cisternu vodke i abortira svakog drugog vikenda posle rejva.

Micarina logika nije najsjajnija stvar jer je prouzrokovana izuzetnom malom inteligencijom.

Моја логика је да ти жена бира породилиште и каже хоћу ту да се породим јер има 9 мјесеци да одлучи, и ти имаш 9 мјесеци да скупиш паре и да платиш које год хоћеш породилиште...

А не да се читају твитови и дебилни коментари дебила који нити имају децу, нити су их овде родили, па да се на основу њихових коментара закључује да су нама породилишта у курцу, ако су у Београду 2 породилшта лоша, нису у читавој Србији, није само Београд Србија.

Brdja

Postby Brdja » Mon Mar 19, 2018 9:49 pm

Ovo je kao ono kad su vaterpolisti kukali da treniraju u lošim uslovima a plaćeni Vučićevi sportisti odmah skočili kako to nije skroz istina, kako njima država pomaže itd.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Мићара

Postby Мићара » Mon Mar 19, 2018 9:55 pm

Brdja wrote:Ovo je kao ono kad su vaterpolisti kukali da treniraju u lošim uslovima a plaćeni Vučićevi sportisti odmah skočili kako to nije skroz istina, kako njima država pomaže itd.

Ти сањаш Вучића? Хоће људи од мене овде да направе неког промотера снс-а бота Вучића... А ја једном гласао у животу, и то када је био референдум за прославу 9. јануара у РС. Ја спомињем жене порођај и болнице, а ви вучића нон стоп. Ви сте ко овај овде главоња наш што је власник БН телевизије Тришић он је као против Додика, а Додик се врти на БН 24/7.
Last edited by Мићара on Mon Mar 19, 2018 9:58 pm, edited 1 time in total.

Brdja

Postby Brdja » Mon Mar 19, 2018 9:57 pm

Nemam potrebu jer po ceo dan slušam o njemu gde god da se okrenem, dovoljno je to.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Mon Mar 19, 2018 10:04 pm

Brdja wrote:Ovo je kao ono kad su vaterpolisti kukali da treniraju u lošim uslovima a plaćeni Vučićevi sportisti odmah skočili kako to nije skroz istina, kako njima država pomaže itd.

A иначе мишљење жене чије је занимање ћерка познатог кантаутора има исту тежину као мишљење Прлаиновића, Филиповића или ко је већ изјавио то, а ти људи нису политички обојени, није им циљ врбовање, твит, знак пажње...
Попљувати некога ко пљуне на ватерполисте који су толико успеха донели овој земљи и само траже нормалне услове је у реду.
Али бранити акивисту ДС-а само зато што пљује накарадну власт, а исто тако накарадна власт коју пропагира није ништа учинила за та породилишта толике године. Није баш да се проблем са породилиштима појавио 2012-е.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Mon Mar 19, 2018 10:05 pm

Интересантно како је породилиште једина кућа из које можеш да изађеш, а да ниси у њу прво ушао. Евентуално да направе кућу око тебе, или неки шатор да спусте.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Brdja

Postby Brdja » Mon Mar 19, 2018 10:12 pm

@vini, to se odnosilo na ovog Mićaru, ne pričam ni o kakvim aktivistima.

@kudravi, pa ako pogledaš, jesi ušao mada ne na svojim nogama. A opet, ni ne izlaziš na svojim nogama tako da...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Mon Mar 19, 2018 10:16 pm

@kudravi, pa ako pogledaš, jesi ušao mada ne na svojim nogama. A opet, ni ne izlaziš na svojim nogama tako da...[/quote]

Не рачуна се да си ишта урадио пре нултог рођендана, зар не? Ниси мого онда да униђеш тамо, није фер да се то рачуна, кад се не рачуна да си жив, то је нека моја логика.

Мићара?

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Mon Mar 19, 2018 10:24 pm

http://medicinske.info/?p=3542

U gotovo svim Frikomovim sladoledima nalazi se kancerogeni Karagenan, jedan od najštetnijih aditiva (oznaka mu je E407).

Колико ово има везе с истином?

Мићара

Postby Мићара » Mon Mar 19, 2018 10:26 pm

Па да би изашао мораш прво да уђеш, а да би ушао, мораш да се родиш, а да би се родио, мораш да опет уђеш. Тако да мислим да се ипак улази и излази, никако не може једно без другог.

Једино где уђеш а више никад не изађеш то је ковчег рока мој. Што би реко брђа "својим ногама", а и опет ко улази у ковчег својим ногама.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Mon Mar 19, 2018 10:32 pm

Мићара wrote:Па да би изашао мораш прво да уђеш, а да би ушао, мораш да се родиш, а да би се родио, мораш да опет уђеш. Тако да мислим да се ипак улази и излази, никако не може једно без другог.

Не, има нешто у томе што причаш, али како си ушао ако ниси постојао. Ово је и правно питање.

Мићара

Postby Мићара » Mon Mar 19, 2018 10:33 pm

Што значи закључак је да једино кад се рађаш не излазиш својим ногама, а када умреш не улазиш својим ногама.

Кудрави?

Return to “Само опуштено”