Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
Много боље од, на пример слушати, јалу или расту...
Када чујем ону вриску од аутотјуна притисак ми у глави набије толико, да је испред мене појео би га ко зомби зубима.
Када чујем ону вриску од аутотјуна притисак ми у глави набије толико, да је испред мене појео би га ко зомби зубима.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- Кудрави Гаучос

Kakav old school .
To je slika sa mitinga koalicije ''Zajedno'' (preteca DOS-a) i kontramitinga SPS-a..U pitanju je godina 1996,a na slici su pristalice Milosevica.Secam se da je toga dana nasa skola organizovala odlazak u pozoriste..u koje ja nisam ni otisao...sad mozete slobodno da me zajebavate..hahahaha...Vidi ima jedna anegdota,a to je kada sam svojevremeno na te skupove dolazio sa Zezdinim salom preko usta,umalo me nisu lincovali ovi sa slike.Naravno ja sam dolazio da podrzim tu opciju Milosevicevu jer sam znao sta ce na kraju da ispadne ako opozicija osvoji vlast.Svaki put su me sacekivali sa istim pitanjem ''a zar vi zvezdasi niste prostiv Milosevica?''...Naravno da je bilo izuzetaka i naravno da je bilo navijaca i na drugoj milosevicevoj strani.Kod ''Grobara'' je to bilo cak i izrazenije...posle 2000 god recimo Branko Ruzic je konstatno dolazio sa 10 momaka koji su bili u majicama GROBARI 1970 i tacno se znalo da medju Grobarima ima clanova mladih socijalista,Ivica Dacic je cak dobio od navijacke grupe Grobari i plaketu,mislim da je bio nesto u upravu...Uglavnom da ne duzim,ako neko bude hteo da prodiskutuje o ovome prekopirao sam tekst na temi Istorijske zablude i ideoloska prepucavanja''...sve u svemu jako zajeban dan....
Најпознатији јуловац са севера је Ђука, који је избачен из групе због тога.
http://www.youtube.com/watch?v=vApEgrLf7S4
Интересантан документарац.
Интересантан документарац.
Bilo je kud i kamo poznatijih, samo se tiću.нема лека wrote:Најпознатији јуловац са севера је Ђука, који је избачен из групе због тога.
Овај што снима требао колима да га набије на воз дрогошко му семе јебем 

I posle mašinovođa čovek nosi budalu na duši i ima košmare čovek sjebe mu se život što je pregazio nekog mentola. Pa još bi mu se ispišao po mrtvoj glavi kada bi ga pregazio. Idiot.
(Street Force / Curva Orientale)
Onaj ko bude izumeo kuvanu motku na rasklapanje ili na fazon teleskopa, ima da uzme mnogo dobru lovu.
P.S. Danas šala sutra realnost (mark my words)

P.S. Danas šala sutra realnost (mark my words)
Ovo neće na dobro da izađe...
Dzoni Rackovic, neki beogradski umetnik, ne znam ko je, niti sam cuo za njega pre nego sto je isplivala ova prica da je napao neku devojku na zurci "Ne davimo Beograd" i javile se jos gomile zena da je i njih seksualno napastovao. On se godinama branio da je to njegov umetnicki egzibicionizam i performans

Inace dobio batine na gej paradi jer je izgledao cudno. Druga su to vremena bila...u svakom slucaju ispostavice se da je zasluzeno dobio.
- Bruno Sulak
хајка wrote:On se godinama branio da je to njegov umetnicki egzibicionizam i performans![]()
:smajlisatravkomuzubima

-
prcko wrote:
Kakav old school .
Kakvo pleme

-
prcko wrote:
gde ste posli na crveno

Sto je najjace ova ekipa nisu bili tadasnji sendvicari, oni su tu bili iz uverenja. Dobro se secam rasprave i price sa takvim ljudima 90ih, njima su mozgovi bili opasno isprani. SPS jeste organizvao preko svojih odbora te kontra-mitinge ali oni su dolazili da "brane Srbiju" od stranog neprijatelja, domacih terorista i narkomana.
Tadasnji SPS funkcioneri su bili zesci lopovi, mozda i veci nego ovi danas. Ovi danas moraju da kradu preko nekih kombinacija, laznih firmi, racuna, a oni su tad direkt kes rukama izvacili iz drzave i nosili kuci ili na Kipar. Marka na ulici bila 30 dinara, a u banci 3 dinara. Marko Milosevic vozio porsea i jahte, narod cekao i tukao se u redu za veknu hleba. I opet takav gladan narod je bio u stanju da ih brani do kraja. I tada i danas najsiromasniji narod ostaje u rezim. Da li je to Stokhlomski sindorm ili sta, ali veoma je bizarno.
Tadasnji SPS funkcioneri su bili zesci lopovi, mozda i veci nego ovi danas. Ovi danas moraju da kradu preko nekih kombinacija, laznih firmi, racuna, a oni su tad direkt kes rukama izvacili iz drzave i nosili kuci ili na Kipar. Marka na ulici bila 30 dinara, a u banci 3 dinara. Marko Milosevic vozio porsea i jahte, narod cekao i tukao se u redu za veknu hleba. I opet takav gladan narod je bio u stanju da ih brani do kraja. I tada i danas najsiromasniji narod ostaje u rezim. Da li je to Stokhlomski sindorm ili sta, ali veoma je bizarno.
[quote="vojnik_revolucije"][quote="prcko"]
"Дајте ми медије и ја ћу од једног народа направити крдо свиња"
Јозеф Гебелс ( Хитлеров министар пропаганде).

"Дајте ми медије и ја ћу од једног народа направити крдо свиња"
Јозеф Гебелс ( Хитлеров министар пропаганде).
-
[quote="хајка"]Sto je najjace ova ekipa nisu bili tadasnji sendvicari, oni su tu bili iz uverenja. Dobro se secam rasprave i price sa takvim ljudima 90ih, njima su mozgovi bili opasno isprani. SPS jeste organizvao preko svojih odbora te kontra-mitinge ali oni su dolazili da "brane Srbiju" od stranog neprijatelja, domacih terorista i narkomana.
Ni meni tad kao ni sad nije jasno kako moze neko da bude zagrizen za nekoga koji te jebe u zdrav mozak.
Ni meni tad kao ni sad nije jasno kako moze neko da bude zagrizen za nekoga koji te jebe u zdrav mozak.
Јел може неко да окачи онај клип мемедовићев када неки деда на пола снимка крене да пуца из пушке и виче Србија, а све то снима камера.
Било је на старом форуму, неко је качио.

(Street Force / Curva Orientale)