Вести
Re: Вести
santamarija wrote:a odakle da saznamo da li im smeta ,sta oni predlazu i zasto nece sa Tadicem i Djilasom a podrzavaju SNS ili ne podrzavaju?навијај wrote:ДСС,Дверима и осталима смета али вероватно неће да се удружују са ђаволом због тога. А ти борче под руку с Тадићем и Ђиласом и правац ослобођење РТСа.
Тако што пратиш мало
www.kurir.rs/vesti/politika/2910223/kur ... om-servisu
Stojecke aplaudiram.Кудрави Гаучос wrote:Ја искрено не разумем никога ко може да има грам симпатије према тој жутој причи, а брани националистичке ставове. Ако је неко строго прагматичан, то још могу да разумем, али да мислим да се зајебао. Чак и кад је прича "дај да само овог срушимо", па јеботе они су на тој причи и узели власт 2000те, имали су смешну подршку и истурили Воју Коштуницу, кога су после те "само да њега најуримо" (ГОТОВ ЈЕ) приче, зајебали, истерали из Парламента и после исмејали, да би нас на крају довели до ове позиције, заједно са њиховим наследником кога сад као руше. А ЗАШТО ГА РУШЕ? Због Савамајке, Јатаганмале, Фонтане на Славији. Срам их било, гилиптери лицемерни. Где су протести кад се преговара са ММФ-ом, где је реакција на Монолог о Косову, где је одговор на криминал који су и они заливали, који је иза читаве приче.. Руше Вучића јер му смрди из уста, бедници југословенско квазиинтелектуални. Па они су његова највећа снага, јер кад их свако ко има ишта српског у себи види повраћа му се од муке, које су то пиздурине издајничке. ОНИ ГА ДРЖЕ НА ВЛАСТИ, ТАКО ОДВРАТНИ. Толико су одвратни да не могу ни милиметар да се одрекну унијатске догме, чак ни када би се тако примакли власти, то је јаче од њих, сунце им сија од Загреба и Берлина, ружан им је укус у устима када изговоре име српско, јебо им пас матер и њима и Савамали и фонтани на Славији.
И још нешто- да има праве опозиције у овој земљи, она никад не би ни излазила на изборе за које се зна оно шта се зна, а зна се у којим се условима излази.
хајка wrote:prcko wrote:Natasa Kandic nominovana za Nobelovu nagradu za mir.
Nije. Predlozena za nominaciju samo od strane svojih.
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1353677
Odlicno ako je tako, u obrazlozenju nominacije pljuvacina po Srbiji.
http://www.kurir.rs/crna-hronika/298884 ... e-navijaca
Izgleda da se kuva pred vecerasnju tekmu Partizana. E sada koja je frakcija uhapsena i zasto? Pitanje za milion dolara.
Izgleda da se kuva pred vecerasnju tekmu Partizana. E sada koja je frakcija uhapsena i zasto? Pitanje za milion dolara.
-
навијај wrote:http://rs.n1info.com/a361952/Vesti/Vesti/Skup-podrse-rehabilitaciji-Nedica-i-kontramiting-u-Beogradu.html
Nismo ga mi gurnuli, skocio je sam!
- ultrastito
nisu to oni, to su severoistocno-jugozapadni...
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- ultrastito