Душевна болница
Re: Душевна болница
Nece tito, nisu maloletnice
Al prestajemo svakako.

(Street Force / Curva Orientale)
Sibni te FB linkove i ovde ako moze 
Sent from my Tab2A7-10F using Tapatalk

Sent from my Tab2A7-10F using Tapatalk
Jelenu poznajem, zavrsila je fakultet koliko ja znam. Pravnica.
Deluje i meni kao sns. Koliko znam zaposlena je u nekoj drzavnoj firmi.
Deluje i meni kao sns. Koliko znam zaposlena je u nekoj drzavnoj firmi.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
A sta imate od tih fb linkova nije mi jasno? Riba ko riba, ima ih milion tamo, ukucaj samo bilo koje ime u pretragu i eto ti...
Sta ces joj napisati? "Cao, nasao sam te na navijackom forumu, aj na pice".. Debilana.
Ili instalirajte Tinder na telefon ako vas interesuju ribe koje zele da upoznaju likove.
Sta ces joj napisati? "Cao, nasao sam te na navijackom forumu, aj na pice".. Debilana.
Ili instalirajte Tinder na telefon ako vas interesuju ribe koje zele da upoznaju likove.
"Ћао... Вероватно ме не знаш, али ишли смо истим аутобусом на митинг пре избора, па сам уз малу помоћ пријатеља пронашао твој профил. Надам се да се не љутиш."
- ultrastito
Далтон wrote:Nece tito, nisu maloletniceAl prestajemo svakako.
ove su jos gore, snsovke

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
"У овом зимском периоду осетио сам топлину твог осмеха, могли бисмо да се боље упознамо а игром случаја сам налетео и на твој фб налог, али нисам имао храбрости да те додам".
- Влада Паликућа
''Он који нам даје мир и одговорност, који се не каје, наша снага и превасходност наш спас, глас до Европе и Света нека чује цела планета Вучић Александар'''
- Кудрави Гаучос
"Мислио сам да ме ништа не може узбудити као Председников говор на инаугурацији, а онда сам овде видео твој албум "Будва 2017"
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
"Драга лепотице очараваш ме увек и изнова. Која је то мистична магија што се крије у теби? Која је то моја инспирација па ти увек и изнова пишем? И увек пишем речи о лепоти твојој, када би само знала колико је у мени поезије осећања страсти и жеља да те освојим. Мало је рећи и жеља које желим да поделим са тобом а да све није везано за твоју лепоту. Очараваш ме мисточно, необично и јединствено"
Želeo bi da probam tvoje usne jer mislim da su ukusnije od ove pečenice u sendviču
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.

Pedercina i pedofil, covek koji je popusio vise kuraca od Mimi Oro i koji je opljackao svoje vernike vise od Dinkica i koji zivi u zlatu vise od Karica, i dalje sluzbuje u crkvama u Republici Srpskoj.
Nema sta, nasa crkva bas oprasta.
Postoji neko misljenje je da je homoseksualizam u SPC cesta pojava i da se pokrivaju isto kao i u Vatikanu. Samo naravno o tome ne sme niko da prica, isto kao i siromasnim katolickim zemljama, gde svako ko prica o ovome dobija etiketu nevernika, satane, a ovde bi to bilo anti-Srbin, protiv Srbije, domaci izdajnik itd.
хајка wrote:
Pedercina i pedofil, covek koji je popusio vise kuraca od Mimi Oro i koji je opljackao svoje vernike vise od Dinkica i koji zivi u zlatu vise od Karica, i dalje sluzbuje u crkvama u Republici Srpskoj.
Postoji neko misljenje je da je homoseksualizam u SPC cesta pojava i da se pokrivaju isto kao i u Vatikanu. Samo naravno o tome ne sme niko da prica, isto kao i siromasnim katolickim zemljama, gde svako ko prica o ovome dobija etiketu nevernika, satane, a ovde bi to bilo anti-Srbin, protiv Srbije, domaci izdajnik itd.
Не кењај.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Мени као вернику није пријатно ишта са Качавендом и знам да је он постављен од удбе и знам за надимак Пабло и знам за педерастију, педофилија већ не додуше... Али шта треба СПЦ да ради, он више није епископ, умировљен је, дата му је могућност да се сам спасава и бори против својих грехова (које сви ми имамо), да ли треба да му црква која говори о суду Божијем суди, да га убије или шта.
Да не причам што маса народа у РС га воли и не верује у оно што је реално доказано.
Са друге стране сигуран сам да после свега се појави неки нов случај да би сам Качавенда био расчињен и избачен из цркве, али то је све што црква може...И притом лаж је да је црква прикривала, биће пре да су политичари то због моћи и новца чинили а на крају и уцена. О поређењу СПЦ и ватикана јееее. Па то ни ови другосрбијанци не тврде.
Мада у суштини, не кењај хтедох рећи.
Да не причам што маса народа у РС га воли и не верује у оно што је реално доказано.
Са друге стране сигуран сам да после свега се појави неки нов случај да би сам Качавенда био расчињен и избачен из цркве, али то је све што црква може...И притом лаж је да је црква прикривала, биће пре да су политичари то због моћи и новца чинили а на крају и уцена. О поређењу СПЦ и ватикана јееее. Па то ни ови другосрбијанци не тврде.
Мада у суштини, не кењај хтедох рећи.
SPC je morala da ga rascini i otera, a nisu to uradili, dakle pokrili su ga. Imate na Youtube video, samo ukucate Kacavenda u akciji. Da ne kacim ovde, bas je gadno.
Мићара wrote:хајка wrote:
Не кењај.
A stani, ti ga braniš ili šta? Sa tim što je radio sam upoznat preko medija i klipova a iz tih istih klipova se može viđeti da je pederčina i pedofilčina.
Al me zanima druga strana, pa ako samo možeš da objasniš, pošto vidim da ne dijeliš mišljenje. Hvala
Last edited by Кум Жоржо on Mon Jan 08, 2018 12:27 pm, edited 1 time in total.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Trebalo je to tući čelikom u oko, kakve kurčeve penzije i rasčinjavanja.
Pa da, naravno da sam drugo-srbijanac a ti ultra Srbin, dodaj ti slobodno jos nesto da ti bude lakse ali to ne menja cinjenicu da je jedan Vladika bio pedercina i lopov i da se to znalo godinama i da niko nije nista uradio povodom toga, i da je sklonjen na par godina misleci da ce se to malo smiriti, i da je sad vracen i jos nagradjen uzivo TV prenosom, cisto da se nabije na nos malo ljudima i da se njegovim zrtvama poseru po faci.
A Pahomije koji je zlostavljao toliko dece i maloletnika, od 4 sudjenja 2 su odbacena bez dokaza i 2 su zastareli predmeti, covek se branio sa "namesta mi Albanski lobi i strani placenici" - sjajan odgovor, zna on kako se to radi ovde.
Mozda je poredjenje SPC i Vatikana grubo, ali cinjenica je da se pokrivaju, zataskavaju, podrzavaju u pljacki i u bolestini. Vatikan sve to radi na vecem nivou naravno.
A Pahomije koji je zlostavljao toliko dece i maloletnika, od 4 sudjenja 2 su odbacena bez dokaza i 2 su zastareli predmeti, covek se branio sa "namesta mi Albanski lobi i strani placenici" - sjajan odgovor, zna on kako se to radi ovde.
Mozda je poredjenje SPC i Vatikana grubo, ali cinjenica je da se pokrivaju, zataskavaju, podrzavaju u pljacki i u bolestini. Vatikan sve to radi na vecem nivou naravno.
kad smo već kod SPC
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1344510
svaka čast Amfilohiju, nadam se da će se još neko iz vrha SPC oglasiti sa sličnim stavom
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1344510
svaka čast Amfilohiju, nadam se da će se još neko iz vrha SPC oglasiti sa sličnim stavom