Душевна болница
- Кудрави Гаучос
Re: Душевна болница
Ствари које смо учили у школи а нису истина:
http://www.blic.rs/vesti/svet/devet-cinjenica-koje-ste-ucili-u-skoli-a-koje-nisu-istinite/5pskd4m
О мајку ти, ја понављо због Вашингтонових зуба, имо сам на поправном Вештице из Салема и Дан Независности. Све су нас погрешно учили.
http://www.blic.rs/vesti/svet/devet-cinjenica-koje-ste-ucili-u-skoli-a-koje-nisu-istinite/5pskd4m
О мајку ти, ја понављо због Вашингтонових зуба, имо сам на поправном Вештице из Салема и Дан Независности. Све су нас погрешно учили.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
https://insajder.net/sr/sajt/vazno/9169 ... onimno.htm
Ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević je na pitanje novinara Insajdera rekao da je on lično odlučio da ne bude omogućeno Draganu Đilasu da donira novac dobijen u sudskom postupku Ustanovi za decu i mlade „Sremčica“.
"Ja sam doneo tu odluku. Mi primamo donacije od svih institucija i ljudi, ali mislim da nije bilo primereno da u danima kada je gospodin Dragan Đilas promovisao sebe kao budućeg gradonačelnika lično hteo da da 280 hiljada dinara jednoj ustanovi. Đilas je uvek imao mogućnost da da donaciju anonimno i niko u tome ne bi mogao da ga spreči. Ali da da donaciju kao Dragan Đilas, ja to neću dozvoliti nijednom političaru...Govorimo o Draganu Đilasu o kome znamo šta je i kako radio, ali ovo nije politički deo...Možda grešim, to je moja odluka bila i ja se nosim sa njom. Možda sutra neko iz moje stranke bude dao, ja ću isto da kažem“, izjavio je Đorđević na pitanje novinara Insajdera, dodavši da nije želeo da zloupotrebljava jednu ustanovu zarad nečijih političkih poena.
Ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević je na pitanje novinara Insajdera rekao da je on lično odlučio da ne bude omogućeno Draganu Đilasu da donira novac dobijen u sudskom postupku Ustanovi za decu i mlade „Sremčica“.
"Ja sam doneo tu odluku. Mi primamo donacije od svih institucija i ljudi, ali mislim da nije bilo primereno da u danima kada je gospodin Dragan Đilas promovisao sebe kao budućeg gradonačelnika lično hteo da da 280 hiljada dinara jednoj ustanovi. Đilas je uvek imao mogućnost da da donaciju anonimno i niko u tome ne bi mogao da ga spreči. Ali da da donaciju kao Dragan Đilas, ja to neću dozvoliti nijednom političaru...Govorimo o Draganu Đilasu o kome znamo šta je i kako radio, ali ovo nije politički deo...Možda grešim, to je moja odluka bila i ja se nosim sa njom. Možda sutra neko iz moje stranke bude dao, ja ću isto da kažem“, izjavio je Đorđević na pitanje novinara Insajdera, dodavši da nije želeo da zloupotrebljava jednu ustanovu zarad nečijih političkih poena.
-
nije da branim sadasnju vlaS daleko od toga ali se zna da su uvek najveci donatori i dobrotvori anonimni
Drzi nam slovo lik koji je od Zavoda za vaspitanje dece i omladine oteo vozilo, pa se isprevrtao sa njim na putu za stranacki miting, no dobro...i veca smo govna progutali.
Inace da vam opisem kako ta vrsta otimacine funkcionise u praksi. Neka mudra glava, donese odluku o ukidanju podracuna sopstvenih prihoda predskolskih ustanova. To su bili racuni na koje su roditelji uplacivali sredstva za boravak svoje dece u vrticu, a kojima je kasnije raspolagao taj isti vrtic za svoje potrebe (odrzavanje objekta, nabavku hrane itd.). I tako, bez najave, ukinu podracune a ona (ne bas mala) sredstva koja su se nalazila na tim podracunima jednostavno "ispare". Naravno ko je bio dobar sa pravim ljudima, on je imao informaciju i potrosio je sredstva na vreme, dok je recimo direktorka vrtica gde moji klinci idu, jedno jutro dosla na posao i videla da joj fali par miliona dinara.
Inace da vam opisem kako ta vrsta otimacine funkcionise u praksi. Neka mudra glava, donese odluku o ukidanju podracuna sopstvenih prihoda predskolskih ustanova. To su bili racuni na koje su roditelji uplacivali sredstva za boravak svoje dece u vrticu, a kojima je kasnije raspolagao taj isti vrtic za svoje potrebe (odrzavanje objekta, nabavku hrane itd.). I tako, bez najave, ukinu podracune a ona (ne bas mala) sredstva koja su se nalazila na tim podracunima jednostavno "ispare". Naravno ko je bio dobar sa pravim ljudima, on je imao informaciju i potrosio je sredstva na vreme, dok je recimo direktorka vrtica gde moji klinci idu, jedno jutro dosla na posao i videla da joj fali par miliona dinara.
Ja ne znam da li to u Beogradu svako pred novu godinu dobije jebeni auto na poklon pa budu ovakve guzve uoci praznika. I to ne govorim samo sada, vec od kada sam tinejdzer, ovu prednovogodisnju atmosferu pamtim po nenormalnim guzvama u saobracaju. Vise to nisu samo ni tradicionalna "uska grla" u gradu gde se stvore cepovi, pred novu godinu u nekim delovima grada gde inace nije bilo guzve, bude krkljanac. Nije mi jasno ni dan danas u cemu je jebeni problem.
Nagrnuli Bugari da vide rasvetu. 

prcko wrote:Nagrnuli Bugari da vide rasvetu.

Гужве су невероватне...Оно у трипу сам ако седнем у кафић да блејим што дуже да се разиђе мало, ако сам гајби да размишљам иако би требао да идем негде, да можда ипак не идем, ако сам у неком тржњаку да размишљам и гледам у сат кад је по мојим предвиђањима мања гужва да одем гајби итд итд итд
Невероватно.
Иначе, НГ а толико је нека апатија, без икакве еуфорије, ничега. Пре сећам се ок нацкли али месец дана раније се причало о њој, исчекивало, па јеботе чекали смо филмове 1ог који су били премијера премијере на тву. Сад... Плус ови ујебали са кићењем града у септембру и скидањем исте у априлу, па немаш на конто тога никакав осећај
Мада, јебеш нг.
Невероватно.
Иначе, НГ а толико је нека апатија, без икакве еуфорије, ничега. Пре сећам се ок нацкли али месец дана раније се причало о њој, исчекивало, па јеботе чекали смо филмове 1ог који су били премијера премијере на тву. Сад... Плус ови ујебали са кићењем града у септембру и скидањем исте у априлу, па немаш на конто тога никакав осећај
Мада, јебеш нг.
-
Ostarilo se buraz, nista drugo. Mladje generacije se i dalje loze.
pa doselili se ljudi
ćale bivšeg kolege gradi zgrade, svi stanovi nestaju pre nego što se gradnja završi i sve kupuju ljudi iz unutrašnjosti
pogledajte samo krajeve grada, svuda samo niču zgrade, neverovatno
eno kod Hrama minimum dve nove, okolina Olimpa, Novi Beograd (plus planovi za ogromne komplekse), Višnjica, Zvezdara, ma svuda
ćale bivšeg kolege gradi zgrade, svi stanovi nestaju pre nego što se gradnja završi i sve kupuju ljudi iz unutrašnjosti
pogledajte samo krajeve grada, svuda samo niču zgrade, neverovatno
eno kod Hrama minimum dve nove, okolina Olimpa, Novi Beograd (plus planovi za ogromne komplekse), Višnjica, Zvezdara, ma svuda
Bolesni^od^ljubavi wrote:Ostarilo se buraz, nista drugo. Mladje generacije se i dalje loze.
Па и то јес''
Bolesni^od^ljubavi wrote:Ostarilo se buraz, nista drugo. Mladje generacije se i dalje loze.
i mladost i starost su u najvecem procentu u glavi, ja evo jos malo pa doziveh stotu !
a ovaj period oko ng mi je jedan od onih koji mi najvise idu na q, mislim da sam tad nesto najmrzovoljniji, hvala bogu nemam neki konkretni razlog, oni koji me vole i koje ja volim su tu, zivi i zdravi al je*es ga ne da djavo mira pa to ti je, nekad me uhvati jeza kako li ce mi tek biti kad ostanem bez nekih od njih bice eeee budalo trebo si svaki dan da pevas i ne skidas osmeh sa lica...
sto rece haris: Godinama varam boga kajacu se znam zbog toga...
04 X 1945
Админи, хоћете ли отварати тему за Рођака године?
Na cubu mi iskoci ova magareca emisija, iako je do sada najjadnija emisija koja se u istoriji Srbije emitovala paznju su mi privukli gledaoci. Igrom slucaja skontam da poznajem ove ljude direkntno i indirektno. Prepoznao sam decka sa prve slike pa odlucih da pogledam emisiju da vidim jel to stvarno on. A potom vidim jos nekolicinu. Takodje, od svih imam i fejsbuk nalog ali necu deliti ovde. Bas ako neko zeli sibnucu u inbox.
Svo cetvoro je nezaposleno. Decko sa prve slike ima oko 37 - 40 god., ozenjen ali bez posla dugo godina. Kao i devojke ispod. Kontam da ih boli .!. za emisiju i da su dosli po lovu, par hiljada sigurno. Po cenu da glumis idiota.
:: Emisija: KontraVizija 04 - 24.12.2017 ::

Vlada (Sestra mu aktivna u SNS). 37/38 god. Vecito nezaposlen.
Devojka iz Stare Pazove, 24, bez posla, SNS.

Dejana 23/24. Poznajem joj brata, godinu dana mladji od mene. Kul lik a ona nazalost SNS u SP. Drze neku kafanu, brvnaru. Puni ko dojcebank.

Jelena, cerka lokalnog Doktora. Imaju Vilu u centru mog mesta, 27 / 28 god, jos na faksu a koliko se secam bila je ispred SNS-a tokom proslih izbora. E sada ne znam kako sada stanje stoji.
Svo cetvoro je nezaposleno. Decko sa prve slike ima oko 37 - 40 god., ozenjen ali bez posla dugo godina. Kao i devojke ispod. Kontam da ih boli .!. za emisiju i da su dosli po lovu, par hiljada sigurno. Po cenu da glumis idiota.
:: Emisija: KontraVizija 04 - 24.12.2017 ::

Vlada (Sestra mu aktivna u SNS). 37/38 god. Vecito nezaposlen.

Devojka iz Stare Pazove, 24, bez posla, SNS.

Dejana 23/24. Poznajem joj brata, godinu dana mladji od mene. Kul lik a ona nazalost SNS u SP. Drze neku kafanu, brvnaru. Puni ko dojcebank.

Jelena, cerka lokalnog Doktora. Imaju Vilu u centru mog mesta, 27 / 28 god, jos na faksu a koliko se secam bila je ispred SNS-a tokom proslih izbora. E sada ne znam kako sada stanje stoji.
(Street Force / Curva Orientale)
Далтон wrote:Bas ako neko zeli sibnucu u inbox.
Aj sibni Dejanin a moze i Jecin.

Ne vredi samo vas dvojica.. Bas ako bude zainteresovanih podelicu .. Ovako slaba vajda. Slab odziv.

Spoiler:
(Street Force / Curva Orientale)
- ultrastito
aj man'te se corava posla, nam opet zvizne forum zbog kojekakvih slika
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле