Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
vrv ce se cigani i cska dogovoriti bez gostujucih navijaca, obema klubovima lakse i da se ne misle
cska jeste ozbiljan klub sa dobrom kintom ali nisu ove sezone ko predhodnih ne znam koji im je q gde je zapelo i dalje su favoriti ali ne onoliko koliko bi bili nekih predhodnih sezona, ove sezone stvarno nesto ne stima
za nas ne znam sta da kazem, realno protivnik sa kojim bi mogli da se nosimo aj da kazemo po meri, mislim da nismo favoriti ali nisu ni oni, ali kad se setim nase odbrane, trenera, uprave jjaaaaaoooooooooooooooooooooooooooooooo
cska jeste ozbiljan klub sa dobrom kintom ali nisu ove sezone ko predhodnih ne znam koji im je q gde je zapelo i dalje su favoriti ali ne onoliko koliko bi bili nekih predhodnih sezona, ove sezone stvarno nesto ne stima
za nas ne znam sta da kazem, realno protivnik sa kojim bi mogli da se nosimo aj da kazemo po meri, mislim da nismo favoriti ali nisu ni oni, ali kad se setim nase odbrane, trenera, uprave jjaaaaaoooooooooooooooooooooooooooooooo
04 X 1945
-
njasvi wrote:vrv ce se cigani i cska dogovoriti bez gostujucih navijaca, obema klubovima lakse i da se ne misle
gresis, ovaj, gresis silno sinko
- CamoSurprise
U eliminacionom delu takmicenja, nije toliko bitno kakav je zreb. Ako mislimo da osvojimo, svejedno je da li je u zrebu Plzen, CSKA, Milan, Atletiko ili Lacio.
Gilajdza RIP
- Влада Паликућа
Полуфинале Лиге Европе ЦЗ-ПФК, избијају нереди у ложи, гађање чашама вискија и томпусима, уефа суспендује оба клуба
njasvi wrote:cska jeste ozbiljan klub sa dobrom kintom ali nisu ove sezone ko predhodnih ne znam koji im je q gde je zapelo i dalje su favoriti ali ne onoliko koliko bi bili nekih predhodnih sezona, ove sezone stvarno nesto ne stima
Никад слабији ЦСКА
-
Vazura ni kriv ni duzan ima sanse da vodi Partizan do najveceg uspeha u Evropi posle 66.
- ultrastito
gospodin covek
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- B.Centrale
Bole ih kurac, i jedni i drugi ce da se slepaju na ovo prolece svaki put kad izmafijaju na drugoj strani. Silovace ga, zlostavljace, jebace jako jace, pretvorice ga u poznu, tmurnu, vetrovitu jesen bez lisca.
bologna centrale
- Nikada Agencija
Napravili su gresku, treba da pise " sad drhti nikad slabiji CSKA"
''Penal bio, crveni je bio zbog psovanja sudije i igrača, tako da je sve čisto.'' PFC
Čanak novi trener avangarde
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
hahahahhahhaa vrhunac novinarstva
Morate pogledati novu emisiju grobarskog portparola Pantica, briljira kao i uvek.
Nasao je u komentaru na nekom sajtu na vest o prebijanju u Ukrajini komentar " Jel Pantic bio u blizini" i preti tuzbama , Iliev je frapiran komentarom da je neko pomislio da je on u slavlju u 90 minutu tekme sa Jang Bojsem pomislio da je on rekao "Zvezda ce da crkne" i da su namerno izostavili jedno slovo u recenici. I on preti tuzbama...
au sta vam rade...
Nasao je u komentaru na nekom sajtu na vest o prebijanju u Ukrajini komentar " Jel Pantic bio u blizini" i preti tuzbama , Iliev je frapiran komentarom da je neko pomislio da je on u slavlju u 90 minutu tekme sa Jang Bojsem pomislio da je on rekao "Zvezda ce da crkne" i da su namerno izostavili jedno slovo u recenici. I on preti tuzbama...
au sta vam rade...
Mogu samo da kazem, derbi sredom je greh prema fudbalu.
- ultrastito
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Nasao ivicin ugain
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- Кудрави Гаучос
Тај је одрубио главу државном тужиоцу, цела држава то зна, говно секташко.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
На почетку утакмице када сам видео да Мажић суди знао сам да ће досудити пенал за гробаре. Баш сам о томе причао са другом и испоставило се тачно.
Ако је оно био чист пенал онда га јеби
Ако је оно био чист пенал онда га јеби
(Street Force / Curva Orientale)
vi dugo niste imali slabiju ekipu, jako puno prosecnih igraca, a mislim da je dosta i do trenera.nama drasticno pada forma tamo negde od povrede radonjica, sto je donekle i razumljivo s obzirom na to kad nam je pocela sezona, sreca pa ide pauza. bas nam fali radonjic strahovito.koliko nam on fali toliko mi se vise gadi ovaj kanga i njegova halavost( u stvari generalno halavost me jako nervira) i zelja da se proslavi sa nekim sjajnim potezom,a nema to znanje i klasu da moze cesce da resava utakmice.svaka cast za ona dva gola ali druze nosi se u pizdu materinu.nek ga prodaju ako mogu da dobiju iole pristojne pare i nek sve to uloze u vracanje kataija makar na pozajmicu, sa njim bi ova ekipa bila jos 30 posto jaca.
konacan rezultat realan po meni, iako je sama utakmica bila dosta tanka po kvalitetu i tempu, drugo poluvreme je malo izvuklo utisak.nase sanse bolje i konkretnije, iako smo dobro igrali samo kratko na pocetku i 5-10 minuta posle vaseg gola, tada je i licilo na nesto, ostatak utakmice sto pre zaboraviti.previse faulova i gresaka na obe strane.penal cist ko suza
konacan rezultat realan po meni, iako je sama utakmica bila dosta tanka po kvalitetu i tempu, drugo poluvreme je malo izvuklo utisak.nase sanse bolje i konkretnije, iako smo dobro igrali samo kratko na pocetku i 5-10 minuta posle vaseg gola, tada je i licilo na nesto, ostatak utakmice sto pre zaboraviti.previse faulova i gresaka na obe strane.penal cist ko suza
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu