Futurama wrote:Вини Џонс wrote:Одакле му право да организује митинг на годишњицу Нато бомбардовања и на дан пресуде Радовану а да се не договори са Заветницима око термина? Иначе Заветници имају највише цимања са бесплатним превозом, једино се напредњаци више служе аутобусима, а колико сам чуо одбили су и коалицију са ДСС-ом и Дверима или су поставили неке абнормалне захтеве не знам тачно, а цензус тешко сами да ће прећи, што ће рећи да се гласови национално освештених расипају на СНС-овее, СПС-ове и сличне. А за сиромашну понуду кадрова СРС-а, ДСС-а и Двери се слажем. И шта је са Тодоровићем из Радикала? Јел он излази са Глишићем и Ковачевићем на крају?
Нека Воја допусти својим функционерима да гостују у истим емисијама са неким из Заветника и отклониће све дилеме код мене.
Не знам за бесплатне бусеве, у мом месту Заветници не постоје, све партије вуку присталице бусевима, то је реалност.
Ја имам информацију да су ДСС/Двери подценили Заветнике и да није било договора. А и са киме да се договарају, да буду на листи са Вјерицом Радетом или Драганом Маршићанином ? Да све остале анти нато стране излазе на једној листи па да човек каже да Заветници хоће да им одвуку глас, али овако да се прави коалиција да би се прешао цензус попут Санде и Бошка је помало лицемерно.
Тодоровић је имао договор са Глишићем али је Глишић прешао код Паровића и Треће Србије а у међувремену им је листа одбијена![]()
Све у свему, време је за неке нове људе.
Не разумем део нека Шешељ пусти некога од фунцкионера да гостује са Заветницима...Каква гостовања? На ртв Бач? У које то емисије буде позван неко из националне опозиције осим Шешеља на Хепи и ево сада Санде на РТС?
Што се бусева тиче знам јер сам ишао једном на њихов протест. А да не одговарам посебно, видим упис доле не ваља кад неко прави протест,не ваља када га нема. Ако се прави протест онда се прави протест, а не митинг странке. Направе анти Нато протест и успут предају потписе. Мало је лицемерно хватати се слабе тачке српског народа и позивати их на протест на који су долазили и симпатизери других странака, па и аполитични људи и онда ту масу искористити у своју промоцију као политичке партије.