Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Sve te zvezde zvezdice moraju da igraju kako gazda svira,ako misle da opstanu u tom svetu
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- Nikada Agencija
Ma fin bre,nece ni da prdne pred ljubavnicom

''Penal bio, crveni je bio zbog psovanja sudije i igrača, tako da je sve čisto.'' PFC
E ako ovaj narod pilji ceo vek i čeka kad će Bat Životinja da prdne, želim mu japansku okupaciju. Pi, jebem ti i narod i državu i sve u kurac.
- ultrastito
serendas tu, a ovamo imas uplacen tiket na to da ce da prdne od 1 do 12. decembra 

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Konkretno, 6. decembra oko u 22h, ali to je drugo, to je biznis a ne želja da se čuje njegov prdež na tv-u.
- Кудрави Гаучос
Брате падаш, игра се прдеж прдеж до 5тог, браниш Лунином менструацијом кашњење 6+. Ал добро, ниси једини који се залетео.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Imam drugi tiket sa prdež-prdež 3+, isto 6. decembar je u pitanju.
Amateri.
Brat od drugaricinog decka moje svastike ima drugara koji im sprema hranu,i on mi javio da 8.12/ imaju pasulj za rucak,zato fino 7+ prdeza,prolazi sto posto.
Brat od drugaricinog decka moje svastike ima drugara koji im sprema hranu,i on mi javio da 8.12/ imaju pasulj za rucak,zato fino 7+ prdeza,prolazi sto posto.
Vama je jasno da svi oni igraju za kladionicu a ne za vas... Zato ja igram 0-1 u lajvu na dan pasulja, kvota ima da ode u nebo.
Jasno vam je, naravno, da ko god je Tizlabora poslušao na kladionici, prdno je u čabar kao ovo dvoje.
- lost&found
Srecan Bitcoin svima koji slave 

lost&found wrote:Srecan Bitcoin svima koji slave
Рано брате, чека се 50-100к $
- ashatoraman
Hocu da kupim tv pa me interesuju vasa iskustva, da li se isplati kupovati ove jeftine tipa fox,vox,vivax ili da se doda jos tih 10000 i kupiti lg ili tako nesto. Cenim da je to sve iz iste fabrike iz kine i da se samo brend prodaje.
- lost&found
MARKER wrote:lost&found wrote:Srecan Bitcoin svima koji slave
Рано брате, чека се 50-100к $
Ma znam, salim se. Ja cak i nemam BTC, al eto interesujem se za kriptovalute, pa malo da osvezimo temu. Koje su ti predikcije za NEO? Drzi se tu, na 30-40$. Ja sam ga kupio dok je bio 10$ (delom zahvaljujuci tebi, nisam cuo za Antshares dok ih ti nisi spomenuo ovde)
PS Inace BTC kresirao s 11K+ na 9.5K za pola sata, sat. Coinbase i Gemini nisu mogli da isprate preopterecenost sistema, posto sad svi nagrnuse na BTC ko da je dzabe.
PPS Ako ima dovoljno zainteresovanih, mozda mozemo i temu o ovome da otvorimo.
Сад је тешко прогнозирати било шта, једино ми је известан раст биткоина, као најпопуларније криптовалуте. Ценим да до нове године добацује до 15k, можда и јаче. За претходинх годину дана, цена биткоина је отишла х 14, премашила и најоптимистичнија очекивања, сами Бог зна шта ће наредних годину дана да донесе, мало плаше оволике бројке искрено. Не знам да ли је у историји било чему толико расла вредност као што је биткоину, стварно је фасцинантно, макар мени.
НЕО има будућност, сасвим сигурно, само, као што видиш, све ове зајебанције око биткоина нису дале алткоинима да се нормално развијају, па тако и неу, али доћи ће његових 5 минута, без сумње.
НЕО има будућност, сасвим сигурно, само, као што видиш, све ове зајебанције око биткоина нису дале алткоинима да се нормално развијају, па тако и неу, али доћи ће његових 5 минута, без сумње.
Koliko bi mogao da kosta akvarijum (sa svim delovima - filteri i sve ostalo sto je neophodno) omanje velicine?
I koliko je sve to jebeno za odrzavanje posto bi kupio cerki za rodjendan a svo to ciscenje ce pasti na mene pa da vidim da li da se upustam u to ili ne
I koliko je sve to jebeno za odrzavanje posto bi kupio cerki za rodjendan a svo to ciscenje ce pasti na mene pa da vidim da li da se upustam u to ili ne

Kriptovalutari, kupujte Stellar lumens i setite me se za 6 meseci
Gde je najbolje da se informišem i uputim u biznis kriptovaluta, ali detaljnije
Oću da pazarim stellar ovaj, stručnjak mi uliva poverenje iskreno 

Brate to ti je kao i za kladionicu, što manje znaš to je bolje po tebe i tvoje tikete
Dobio sam ovu informaciju za Stellar lumens od jednog pouzdanog čoveka koji je direktor Microsofta za Srbiju, spominjali smo ga ovde na nekoj temi, nisam se mnogo zavalio, samo onoliko koliko mogu da pokrijem a da me ne boli ako puknem i sad čekam proleće

Dobio sam ovu informaciju za Stellar lumens od jednog pouzdanog čoveka koji je direktor Microsofta za Srbiju, spominjali smo ga ovde na nekoj temi, nisam se mnogo zavalio, samo onoliko koliko mogu da pokrijem a da me ne boli ako puknem i sad čekam proleće