ŠporetSickOfItAll wrote:Који уређај узети да се појача wifi сигнал у удаљеним деловима куће?

ŠporetSickOfItAll wrote:Који уређај узети да се појача wifi сигнал у удаљеним деловима куће?
SickOfItAll wrote:Који уређај узети да се појача wifi сигнал у удаљеним деловима куће?
MARKER wrote:10-ка је најбољи виндовс до сада, чињеница.
DRINK wrote:Ljudi treba mi pomoc.. Guglao sam svasta i nisam nasao resenje.. Rec je o wifi konekciji na mobilnom, kada se konektujem na neki wifi pise mi connected but no intenet acces, onda sam na internetu nasao neku metodu da se peomeni ip adresa, i da se na ip settings sa DHCP promeni na static, kada sam to uradio, pise da imam wifi (normal quality) ali opet ne mogu da se prikacim na net, i gubi mi se na svake dve sekunde... Intenet na telefonu mi je potreban zbog posla tako da ako znate neku soluciju koja moze da se resi preko aparata pricajte...
I da, pokusao sam sa 3 razlicita wifija da se konektujem svuda je ista prica..
KB_DS wrote:Ljudi treba mi pomoc...
Do pre tri dana je racunar normalno radio. Od pre tri dana se desava da kad god ga ukljucim nece normalno da podigne sistem vec mora da radi system restore.
Nisam nista skoro instalirao niti sam dodavao neki novi hardver.
Da li neko zna sta je uzrok ovome?
Hvala unapred.
DRINK wrote:Ljudi treba mi pomoc.. Guglao sam svasta i nisam nasao resenje.. Rec je o wifi konekciji na mobilnom, kada se konektujem na neki wifi pise mi connected but no intenet acces, onda sam na internetu nasao neku metodu da se peomeni ip adresa, i da se na ip settings sa DHCP promeni na static, kada sam to uradio, pise da imam wifi (normal quality) ali opet ne mogu da se prikacim na net, i gubi mi se na svake dve sekunde... Intenet na telefonu mi je potreban zbog posla tako da ako znate neku soluciju koja moze da se resi preko aparata pricajte...
I da, pokusao sam sa 3 razlicita wifija da se konektujem svuda je ista prica..
Users browsing this forum: No registered users and 33 guests