Вечити ривали - вести и дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Rođaci

Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby Rođaci » Thu Nov 09, 2017 12:33 am

videćemo sledeće godine u bilansima

pozajmljivali ste neke pare i od Đilasa, tj. njegove firme Multikom Group
sponzorski ugovor sa Telekomom vam je takođe založen za obaveze prema AIK banci
platili ste i deo UPPR-a: Ostali nematerijalni troškovi odnose se na troškove usluga menadžera – menadžerske provizije, troškove kazni sportskih organizacija za nesportska dešavanja na sportskim dogaajima, kao i troškove dospelih i placenih obaveza preuzetih od KK ILR Železnik (ex KK Crvena zvezda Telekom) stecenih u toku sprovoenja UPPR, a po osnovu Aneksa 2 Sporazuma 49/15.

BTS

Postby BTS » Thu Nov 09, 2017 12:35 am

Nismo, imamo Jos uvek, navodno oko pola miliona.
Rodjo, na kraju sezone 2015/16 je stigla love od EL, te sezone smo usli u top 8, stigla love za TV prava, punile se arene, a I Pionir, sa nimalo jeftinim kartama, na leto 2016. prodato oko 2500 sezonskih po nikad vecoj ceni. To sve valjda ulazi u prihod 2016. Plus sponzori I to je ta cifra od 4 mil evra.
Ne kapiram sta hoces ovim brojkama da nam kazes. Jedino si uspeo da pojasnis taj nastali rashod I da ljudi, pre svega nasi, shvate zasto smo prodali ceo tim letos.

BTS

Postby BTS » Thu Nov 09, 2017 12:37 am

Пери wrote:Ja imam druge informacije vezano za transparent, ali sam ocigledno pogresio
Kazi slobodno. Bio Sam ubedjen da su transparent odradili navijaci iz partera B.

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Nov 09, 2017 12:40 am

ne govorim ja o prihodima
ne sporim i ne ulazim u njih, pogledaću detaljno za oba kluba ovih dana, pa napisati ako vidim nešto interesantno

samo me zanima kako je moguće da imate toliko veće rashode od prihoda, to su ogromne brojke

BTS

Postby BTS » Thu Nov 09, 2017 12:54 am

Ko zna koliko su nas kostali promasaji. To sto je Covic zaradio na promasajima je prica za malu decu. Verovatno smo jos uvek vukli dugovanja prema Braunu, Samardziskom, Jaki Blazicu, Vilijamsu... Verovatno je malo I u dzepove raznorazne zavrsilo. :)
Poenta moje price je da nama ta 3 miliona duga letos nije niko platio, vec smo uspeli oko 2 mil da ispeglamo transferima. Odakle vi peglate vasa dugovanja, koja nisu mala, to niko ne zna. I ko je skinuo BAT letos, koji su lupili Muric, Vilson I need znam ko best treci.

Пери

Postby Пери » Thu Nov 09, 2017 1:13 am

BTS wrote:
Пери wrote:Ja imam druge informacije vezano za transparent, ali sam ocigledno pogresio
Kazi slobodno. Bio Sam ubedjen da su transparent odradili navijaci iz partera B.

Ma zajebavam se...
Na konto price kako grobari uvek pricaju da su oni drugi grobari to uradili, a sad nisu ovi cigani to uradili vec oni cigani, a prica se o nekom jedinstvu i Zvezda iznad svega.

Das salu, primis salu, kapiras? :mrgreen:

Neapoli

Postby Neapoli » Thu Nov 09, 2017 8:02 am

нема лека wrote:ако имало пратиш навијачку сцену знаш да навијачи Звезде не посећују утакмице аба лиге, а то је са неке од утакмица те лиге.

A kako se zove onih 7000 koji dodju na utakmice plejofa i zavrsnice i pevaju pesme od navijaca Zvezde?

Kibiców

Postby Kibiców » Thu Nov 09, 2017 8:08 am

Sunce ti o KKCZ svi sve znaju. Koliko smo kog igraca prodali, koliko je kome plata, kome se duguje, ko je pozajmio pare pa i anekse ugovora......

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

prcko

Postby prcko » Thu Nov 09, 2017 8:21 am

Image

:mrgreen:

Druidid

Postby Druidid » Thu Nov 09, 2017 9:28 am

Вини Џонс wrote:Интересантно како се држите транспарента Човићу легендо са неке од утакмица на којима група уопште не присуствује и приписујете их навијачком делу, а када се пита вас конкретно за групу одговор буде то није моје мишљење, ја не стојим тамо, ја сам на истоку...

Uz obavezno, ja sam na jug kročio zadnji put još 2011. godine... :mrgreen:

riper

Postby riper » Thu Nov 09, 2017 10:21 am

Mislim da u svetu ne postoji situacija, da navijaci protivnickog kluba znaju vise o poslovanju najomrazenijeg rivala, a daleko vise nego o sopstvenom klubu. Ovde se zna u decimalu svaki iznos. Pored komsiluka mi nema sanse da propadnemo. Evo zivi se potresli zbog prijavljenog naseg gubitka prosle sezone. Potresli se zbog nase slabije posete na mecevima EL ove sezone. Analiziraju se poslovni izvestaji, kvalitet pojacanja, taktika, tehnika, sve nam mere. Nemam nista protiv, kao sto rekoh dobro je da brinu, jer uz takvu paznju mi ne mozemo da propadneo. Ali da su toliko brinuli o sopstvenom klubu, taj klub se sada ne bi valjao u fekalijama.

niko

Postby niko » Thu Nov 09, 2017 11:27 am

BTS wrote:

ljudi iz partera B su letos kad je odlazio Radonja optuzivali Cokija da je sam platio taj trans, moguce da je platio bas njima pa zato i znaju.

Tilt

Postby Tilt » Thu Nov 09, 2017 1:09 pm

riper wrote:Mislim da u svetu ne postoji situacija, da navijaci protivnickog kluba znaju vise o poslovanju najomrazenijeg rivala, a daleko vise nego o sopstvenom klubu. Ovde se zna u decimalu svaki iznos. Pored komsiluka mi nema sanse da propadnemo. Evo zivi se potresli zbog prijavljenog naseg gubitka prosle sezone. Potresli se zbog nase slabije posete na mecevima EL ove sezone. Analiziraju se poslovni izvestaji, kvalitet pojacanja, taktika, tehnika, sve nam mere. Nemam nista protiv, kao sto rekoh dobro je da brinu, jer uz takvu paznju mi ne mozemo da propadneo. Ali da su toliko brinuli o sopstvenom klubu, taj klub se sada ne bi valjao u fekalijama.

Čuj ovog kralja. Pa normalno da nas zanima kojim čudom preko noći nestane 16 ili 18 milki duga (ne sećam se tačno, vidiš kako vreme čini da se zaboravi, za par godina će biti kao da se nije ni desilo), na koju foru se stranci potpisuju na višegodišnje ugovore, uzimaju trening kompenzacije i zarađuje na otkazima igrača.
Jako interesantan fenomem, ko rasturanje gudre i segregacija preko bare.

riper

Postby riper » Thu Nov 09, 2017 1:17 pm

Dobro je da nas proucavate kako je "nestao" dug, pitanje je trenutka kada cete krenuti vas da sanirate nekom metodom. Dok ste analizirali nas dug i smejali se, niste ni pratili vasu "zdravu pricu" koja se raspala nakon jedne trojke Smita Nolana. Alibi "mrzi nas nova vlast", objasnjava vam sve, pa cak i one milione minusa koji su nastali pre nego sto je sadasnji prestolonaslednik zajahao Srbiju. I dok smo mi nas dug smanjili, vi se i dalje bavite nama.

I dalje o onome kako ste poslovali znamo (znate), samo kada vas neko tuzi. Ostalo se i dalje vodi pod "casove ljubavi". Kada se konvertuje ta moneta u evre, dobije se izuvanje u BAT-u i standardno narikanje i priklinjanje belosveckih zaverenika protiv vas.

Juce nam brojite broj ljudi u Areni, ali vam je normalan poluprazan Pionir u, kako biste rekli, nikad jacem, evrokupu. Bavite se samo nama, a klub vam se pred ocima raspada. Podrzavam da nastavite.

ultrastito

Postby ultrastito » Thu Nov 09, 2017 1:24 pm

Вини Џонс wrote:Интересантно како се држите транспарента Човићу легендо са неке од утакмица на којима група уопште не присуствује и приписујете их навијачком делу, а када се пита вас конкретно за групу одговор буде то није моје мишљење, ја не стојим тамо, ја сам на истоку...

nema dovoljno strana sveta :mrgreen:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

BTS

Postby BTS » Thu Nov 09, 2017 1:34 pm

Tilt wrote:
riper wrote:Mislim da u svetu ne postoji situacija, da navijaci protivnickog kluba znaju vise o poslovanju najomrazenijeg rivala, a daleko vise nego o sopstvenom klubu. Ovde se zna u decimalu svaki iznos. Pored komsiluka mi nema sanse da propadnemo. Evo zivi se potresli zbog prijavljenog naseg gubitka prosle sezone. Potresli se zbog nase slabije posete na mecevima EL ove sezone. Analiziraju se poslovni izvestaji, kvalitet pojacanja, taktika, tehnika, sve nam mere. Nemam nista protiv, kao sto rekoh dobro je da brinu, jer uz takvu paznju mi ne mozemo da propadneo. Ali da su toliko brinuli o sopstvenom klubu, taj klub se sada ne bi valjao u fekalijama.

Čuj ovog kralja. Pa normalno da nas zanima kojim čudom preko noći nestane 16 ili 18 milki duga (ne sećam se tačno, vidiš kako vreme čini da se zaboravi, za par godina će biti kao da se nije ni desilo), na koju foru se stranci potpisuju na višegodišnje ugovore

Za uppr zamoli Rodju da ti objasni kako funkcionise. Po tom uppr-u Vujanic npr dobije kitu umesto duvovanja i to sve zakonski. I to ne samo on. To je moglo i vama da bude spas. Nije to niko zbog Zvezde smislio.
A sto se tice stranaca i ugovora na vise godina, imali ste ih mnogo pre nas (Frederik Haus), a inate i danas (NVG).
Za zaradu otkazom se slazem da je glupost i kapiram da u to retko ko i veruje(mada je i tu Misko umesao prste da prodje koliko-toliko bezbolnije). A za tk za Bobija ni dan danas ne kapiram o cemu se radi. Ne verujem da bi Misko i Bobi stali svojim imenom iza toga, kako bi pokrili Covica, kome su te pare dali Vucic, Djilas, Putin i Arapin, ali mi nije jasno kako je i na osnovu cega Zvezda dobila tih 600.000.
Inace, opet vam neko lupio BAT. Cekamo ime i iznos, pa da vidimo ko je Bertrans, a ko Zofri.

njasvi

Postby njasvi » Thu Nov 09, 2017 1:50 pm

terza dao intervju za nedeljnik

"Aleksandar Vučić jeste veliki navijač Zvezde i to ne krije, ali nisam primetio, a ne znam da li ste vi primetili, da Zvezda ima neki popust zato što prvi čovek države navija za nju. Imam utisak da je Vučić veliki navijač Zvezde, ali postoji OPSTRUKCIJA da Zvezda ide ka vrhu. I sve mu to rade iza leđa", ustvrdio je Terzić.

"Uz pomoć države i kontakata iz države dobijen je ugovor sa Gaspromom, i snagom autoriteta Aleksandra Vučića, je produžen. Ti ljudi iz Gasproma vide da se u Zvezdi dešava nešto kvalitetno".

"Zvezda je bila devastiran klub, sa 53 miliona evra duga, blokiranim računom... Zvezda radi samo preko računa i za sve plaćamo porez. A 90% novca donosimo iz inostranstva. U poslednje dve godine uplatili smo u budžet 10 miliona evra. Ostvarili smo prihod veći od 50 miliona evra - oko 30 miliona od transfera igrača, 6 miliona na osnovu raznih bonusa UEFA, 4 miliona evra od ulaznica, 8 miliona evra od Gasproma i 2 miliona od Telekoma Srbije", tvrdi Terzić.

http://mondo.rs/a1055526/Sport/Fudbal/Z ... gn=mondofb
04 X 1945

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Nov 09, 2017 2:03 pm

njasvi wrote:terza dao intervju za nedeljnik

"Uz pomoć države i kontakata iz države dobijen je ugovor sa Gaspromom, i snagom autoriteta Aleksandra Vučića, je produžen. Ti ljudi iz Gasproma vide da se u Zvezdi dešava nešto kvalitetno".

http://mondo.rs/a1055526/Sport/Fudbal/Z ... gn=mondofb

Шкундрић, шта је нејасно? Сто пута испричана прича само овде.

ultrastito

Postby ultrastito » Thu Nov 09, 2017 2:05 pm

a vidim, ovajdili smo se od arapa inace
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

prcko

Postby prcko » Thu Nov 09, 2017 2:08 pm

Sere Terza za Kokezu, bas bi ovaj mogao da radi Vucicu iza ledja. Taj je izdao kuma, drzavu, narod, Kosovo a nece Zvezdu, ma ajte molim vas. :mrgreen:

Return to “Само опуштено”