Bunt wrote:
Tizla, s obzirom da je Nexon pokrenuo pitanje referenduma i povratka kralja valjda se onda ovde pise o nasem kralju i referendumu kod nas.
Naravno,samo mislim da se mesaju babe i zabe.Ako sam protivnik prestolonaslednika Aleksandra,nisam odma i protivnik povratka krune na celo drzave.To su dve razlicite stvari.
I oko samog njega ima mnogo stvari koje bi trebale da se sagledaju,pa da se odluci da li je on sam krivac sto slabo govori maternji(iako se zaista poznaje trud da bude sto bolji).On je rodjen tamo,i kao bebu koja nikada nije krocila u svoju zemlju komunisticki rezim ga je proglasio za zlocinca?!?!?!?!Pitanje je kako je odgajan,mnogo tu ima krivaca do njega samog.
I sve i da je neznam kakav,ne dovodi u pitanje moj izbor da je kraljevina ubedljivo bolje resenje od republike.
A sto se tog Nexonovog referenduma tice,nije jos vreme za isti.Kruna je ovde proterivana i satanizovana 70 godina,i nemoguce je za tako kratak vremenski rok okrenuti situaciju u drugom smeru i napraviti realan referendum gde bi narod odlucio za koji je oblik drzavnog uredjenja.Pogotovu sto opciju za povratak iste zagovaraju kranje diskutabilne licnosti,na celu sa samim Aleksandrom.