Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
pertla

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby pertla » Mon Aug 21, 2017 11:42 am

DRINK wrote:Хвала Кежуал, ово сам питао из разлога што сваки други дан излети неки чланак о том Вуковићу како је отерао неког играча, па ме је занимало шта се ради ту, јер све оне позитивне ствари око клуба новинари и нису нешто вољни да преносе, ваљда им то не доноси тираж..

Vukovic je kriminalac i seljak
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

UltrasDoras

Postby UltrasDoras » Mon Aug 21, 2017 1:39 pm

ATP Winston-Salem (SAD)
Dolgopolov - Monteiro

Nekoliko nepobitnih činjenica o jučerašnjem navodno namještenom meču Dolgopolova i Monteira:
- Nekoliko sati prije meča kvote su bile u svim kladionicama otprilike oko 1.3 na Dolgopolova, odnosno oko 3 na Monteira. 15 minuta prije meča u većini kladionica taj meč je bio blokiran, a u onima gdje je i dalje bilo moguće odigrati taj par, kvote su zamijenile mjesta...
- Dolgopolov nije imao niti jednu break loptu u čitavom meču. U zadnje dvije sezone to mu se dogodilo dva puta, oba protiv Federera. Thiago Monteiro je, prije ovoga, odigrao 7 ATP mečeva u glavnom ždrijebu na tvrdoj podlozi i bio suočen sa 31 break loptom. Valjda ne treba napominjati da je sve mečeve izgubio.
- Dolgopolov je Monteiru ponudio 3 break lopte, a ovaj je iskoristio sve tri. Točnije, dva od tri puta u pitanju je bila dvostruka pogreška.
Oni koji su gledali ovaj meč svakako ga smatraju, u najmanju ruku, čudnim, a neki ga bez ikakve suzdržanosti nazivaju najočitijom, najlošijom i najgnjusnijom namještaljkom svih vremena. U svakom slučaju, bitno je napomenuti da je Monteiro bio jednako iznenađen Dolgopolovljevim "performansom" kao i gledatelji, te nije sudjelovao u nikakvim prljavim poslovima, ako ih je bilo. A vjerojatno jest.

najnamješteniji sport na svijetu tvrdim
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS

pertla

Postby pertla » Mon Aug 21, 2017 2:04 pm

Dolgopolov je stara varalica,pre nekoliko godina je namestao kao bolestan,izgleda da i dalje radi posao

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Mon Aug 21, 2017 2:24 pm

pertla wrote:
DRINK wrote:Хвала Кежуал, ово сам питао из разлога што сваки други дан излети неки чланак о том Вуковићу како је отерао неког играча, па ме је занимало шта се ради ту, јер све оне позитивне ствари око клуба новинари и нису нешто вољни да преносе, ваљда им то не доноси тираж..

Vukovic je kriminalac i seljak

Nema na cemu. Pertla mnogo ljudi misli isto sto i ti ali pazi Vosu su ukanalili i zaduzili "slaninarski treneri" "slaninarske uprave" itd tako da nemamo sta da izgubimo sa Vukovicem. Jedino a po meni ono sto bi trebalo da je i najvaznije sa njim gubimo identitet, reputaciju i ugled. Videcemo sta ce doneti naredni period. Nazalost u svim ili bar vecini klubova sede kriminalci.

pertla

Postby pertla » Mon Aug 21, 2017 4:33 pm

Slazem se sa svim sto si napisao.odavno sam izgubio bilo koju vrstu simpatije prema vosi,iako sam sa zapada odgledao na stotine utakmica kao klinac,sto sa caletom ciganom sto sa drugarima slaninarima.99% posto nasih klubova ima uzasne uprave,a iskreno me i boli kurac za druge osim mog kluba,pa tako i za vosu.

Za ovog govnara dobro znam ko je i sta je,nevezano za ulogu kao fudbalskog funkcionera.samo u ovim smesnim drzavama je moguce da takav lik,kriminalac i propali biznismen(narko diler?) dodje na poziciju prvog coveka jedne vojvodine

Molossi

Postby Molossi » Tue Aug 22, 2017 10:19 am

U Vosi je ozbiljan cirkus.Jedan klub jedan grad,gde bi sve moglo da funkcionise dobro,ali ne ide.Neverovatne stvari se desavaju,a steta je...

ultrastito

Postby ultrastito » Tue Aug 22, 2017 2:23 pm

ajme...
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Aug 22, 2017 3:55 pm

Ма за то европско нема ко није испалио, кренула војна мурија да апси по гајбама ове што треба да иду. Нећу, не могу, боли ме, где те боли, ту, где ту, па ту, ма није ти ништа само ти фали да ти прикаче оно симулант.. Наватају тако неке што не стигну да запале на нека јебена егзотична места, на малдиве или у сомбор.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

ultrastito

Postby ultrastito » Tue Aug 22, 2017 4:28 pm

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Tue Aug 22, 2017 7:46 pm

Prodali smo izgleda Malbasica i Planica, to je to, 2 najbolja igraca odose a zamene nemamo.
Ono sto je jos veca tuga Planic, Meleg i Malbasic, sva trojica su jedni od najboljih u nasoj ligi na svojim pozicijama a Vosa nije uzela za njih ukupno milion evra...

Antikvaran

Postby Antikvaran » Wed Aug 23, 2017 6:36 pm

Код нас су политика и спорт забрањени у комбинацији, по закону. Међутим, у нашем Матриксу су нераздвојни. Треба мало више пажње поклонити тим дешавањима са Вошом, јер је изгледа реч о опасном јавашлуку...

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Wed Aug 23, 2017 9:37 pm

Митру требало само 3 минута. Оно што сви остали нападачи нису урадили на 2 утакмице он је за ТРИ минута, на припремама био најефикаснији. Не знам шта више треба да уради да би га шпански Ђоша пустио у ПЛ?
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

riper

Postby riper » Wed Aug 23, 2017 10:16 pm

Sad sam odgledao na jutjubu snimak nase kosarkaske utakmice na Akropolis kupu protiv Italijana. Dobismo nekih osam razlike 73:65. Utakmica nije bila nesto lepo, dosta se gresilo na obe strane. I mi i italijani imali smo periode vodjstva koji su bili do sedam poena, ali nije bilo nekog veceg odlepljivanja. Uglavnom takmicarska utakmica. Kada smo u poslednjih 5/6 minuta usli sa prednoscu nekako je bilo jasno da cemo privesti utakmicu kraju rutinski. Tako je i bilo, iako prednost nije bila velika, nekako smo opusteno dosli do kraja.

Koliko sam video nisu igrali Kalinic i Lazic. Bogdan se nije ispucavao, ali je pogadjao kada je trebalo. Odlican je u pojedinim trenucima bio Lucic. Bobi izdominirao sa vise od 20 poena. Kuzmic mozda nema neku impresivnu statistiku, ali je pogadjao i hvatao lopte u napadu kada je trebalo. Stimac nesto losiji, lako je pravio licne. Uglavnom, svako je korektno odigrao svoju ulogu.

Igrac koji je zalutao, definitivno Vasilije Micic. Jeste dao neke dve trojke, ali koliko debilnih poteza ima to je strasno. Najmanje dva puta je direktno asistirao protivniku u ruke. Na ovom prvenstvu samo da sluzi da Jovic odmara, dok bi drugi, prinudni plej, trebalo da bude Bogdanovic.

Potez veceri alej up Jovic/Lucic. Uglavnom, nije bilo lepo za oko, ali nije bilo lose. Rutinska pobeda protiv solidnih zabara.

grobarizsrpske

Postby grobarizsrpske » Wed Aug 23, 2017 10:59 pm

Мицић најкритичнији.

niko

Postby niko » Thu Aug 24, 2017 12:01 pm

svaku utakmicu neki drugi igrac zablista i ubaci 20-ak poena, to mi se svidja.
jos nedelju dana i krecemo u oplodjavanje, ubedjen sam u tozla!

tizlabor

Postby tizlabor » Fri Aug 25, 2017 2:29 am

Jbg tozla tesko realno...furija ce opet da se nasali tamo od cetvrtfinala,grupe ce po obicaju da proburgijaju na kos razliku...
Ako ne nabasamo na njih,realno je da igramo finale sa njima...i izgubimo jedno 10-15 razlike.

Avanti ragazzi

Postby Avanti ragazzi » Fri Aug 25, 2017 11:44 pm

Литванци на папиру екипа са којим никако нема зајебанције.

Дај неко ко је био сад на Видеотону да прокоментарише онај стадион. Нисам сигуран јел то спортски објекат или реплика Семирамидиних висећих вртова.

UltrasDoras

Postby UltrasDoras » Sat Aug 26, 2017 6:17 pm

mitar strijelac trećeg gola u pobjedi njuke
15 minuta je igrao i dobio skandiranje cijelog stadiona
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Sat Aug 26, 2017 7:32 pm

UltrasDoras wrote:15 minuta je igrao i dobio skandiranje cijelog stadiona

Скандирање за опроштај највероватније, нажалост. Мада и треба да оде негде где ће га више ценити.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Return to “Само опуштено”