Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
lost&found

Re: Тема за све и свашта

Postby lost&found » Wed Jul 26, 2017 7:46 pm

MARKER wrote:ANTSHARES или NEO (ребрендирање је ових дана) је први оригинални кинески коин који тек треба да ухвати залет, сличног је принципа као етереум, само технолошки још напреднији. Такође га називају The Ethereum Of China. Што се детаљнијих информација тиче, имаш њихов сајт, твитер, имаш на тјубу доста клипова, неће ти бити тешко да сам изгуглаш... Што се куповине тиче, ја сам га купио на bittrex-у, платио у биткоину.

И немој да се зајебаваш да своје коине дршиш у walletima мењачница или на било ком другом online walletu.

znam, razmisljam se da uzmem neki cold storage device, al vidi, pare koje trenutno imam u kriptovalutama su oko 200$ (1 ETH) , znaci nije to neka kinta zbog koje bih cupao kosu s glave i da nestane sutra. Kako se vise budem upustao u pricu, potreba sopstvenim wallet-ima ce naravno biti veca, kao tranziciju cu skinuti neki freeware hot wallet.

MARKER

Postby MARKER » Wed Jul 26, 2017 9:27 pm

Не мораш да се излажеш трошковима купујући хардвер wallet, скини exodus wallet одавде https://www.exodus.io/releases/ и бићеш пријатно изненађен његовим могућностима ;)

lost&found

Postby lost&found » Wed Jul 26, 2017 10:10 pm

MARKER wrote:Не мораш да се излажеш трошковима купујући хардвер wallet, скини exodus wallet одавде https://www.exodus.io/releases/ и бићеш пријатно изненађен његовим могућностима ;)

A jel kompatibilan sa ovim tokenima poput Antshares ili npr ovo sto sam ja hteo da pazarim plbt? videh na slikama na brzinu da je izlistano 10ak Altcoina, al nisam siguran jel to kompletna lista.

Vinz

Postby Vinz » Thu Jul 27, 2017 12:01 am

Одавно нисам присуствовао чуднијем разговору

pertla

Postby pertla » Thu Jul 27, 2017 12:23 am

Odavno nisam citao razgovor koji tako malo razumem
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

lost&found

Postby lost&found » Thu Jul 27, 2017 12:28 am

da nije bilo drugara koji me je navukao na kriptovalute pre par nedelja, i ja bih se ceskao po glavi da citam takav razgovor :mrgreen:

херц

Postby херц » Thu Jul 27, 2017 1:35 am

Ја копам ЕТХ са 6 карти и тренутно се месечно накопа 1.47 комада. А у Априлу је се копало са оваквим ригом 5-6 комада.
Што се тиче берзе ту знање из економије стварно нема везе, неко је изнад поменуо то. Ко није у овоме дужи период не бих препоручио било какво трговање на берзи него одабир неког новчића и чување на одређени период, мада и тада треба пратити дешавања.
Тренутни улазак у ово је мало ризичан, јер је прошао талас, ко је сурфовао добро је прошао.
Хардвер валет је добар баш за чување којина, јер зашто ризиковати да мењачница пукне или као што се дешавало овог месеца да блокира неки којин, уосталом већ су пуцале мењачнице и људи су остајали без својих којина.

Blackadder

Postby Blackadder » Thu Jul 27, 2017 3:07 am

Kad smo kod pucanja :D

Image

друг члан

Postby друг члан » Thu Jul 27, 2017 1:00 pm

Vinz wrote:Одавно нисам присуствовао чуднијем разговору

pomislio sam i ovaj je navandu kao ja :mrgreen:
Choose Life

chester_perry

Postby chester_perry » Thu Jul 27, 2017 1:17 pm

MARKER aj sad ako si u mogucnosti, objasni meni kao totalnom nepoznavaocu materije korak po korak kako da kupim par ovih NEO. :D
Jebes ga 7.5 dolara a mozda i bude nesto od toga.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Thu Jul 27, 2017 2:28 pm

chester_perry wrote:MARKER aj sad ako si u mogucnosti, objasni meni kao totalnom nepoznavaocu materije korak po korak kako da kupim par ovih NEO. :D

Bolje tih 7.5 dolara veceras na zvezdu 1-1&3-5

Bunt

Postby Bunt » Thu Jul 27, 2017 5:04 pm

Aj I ja par pitanja. Da li u isto vreme moze da se rudari vise valuta i da li taj neo moze samo da se kupi ili i on moze da se izrudari? I gde i posto nabavljate graficke, vidim da su cene otisle u q.

Sent from my D6503 using Tapatalk

MARKER

Postby MARKER » Thu Jul 27, 2017 5:30 pm

chester_perry wrote:MARKER aj sad ako si u mogucnosti, objasni meni kao totalnom nepoznavaocu materije korak po korak kako da kupim par ovih NEO. :D

Најкраће речено, купиш биткоин за доларе/евре/динаре (има више начина како до биткоина), затим се региструјеш на биттрекс мењачници, пребациш тамо свој биткоин и за њега купиш НЕО.

Детаљно имаш овде https://chaseohlson.com/how-to-buy-antshares/

Ипак, за реализацију тога препоручујем да сачекаш неких недељу док не буде јаснија ситуација око биткоина, 1. авг. је битан датум у тим техничким заврзламама које се око њега дешавају. Као мера предострожности, препорука је да се избегну трансакције биткоина нешто пре и нешто после 1. авг, па не бих да те излажем ризику.

lost&found wrote:A jel kompatibilan sa ovim tokenima poput Antshares ili npr ovo sto sam ja hteo da pazarim plbt? videh na slikama na brzinu da je izlistano 10ak Altcoina, al nisam siguran jel to kompletna lista.

То је комплетна листа, али временом ће бити већа.

Bunt wrote:Aj I ja par pitanja. Da li u isto vreme moze da se rudari vise valuta i da li taj neo moze samo da se kupi ili i on moze da se izrudari? I gde i posto nabavljate graficke, vidim da su cene otisle u q.

НЕО не може да се рудари, може само да се купи.

lost&found

Postby lost&found » Thu Jul 27, 2017 6:51 pm

MARKER, imas li neko misljenje o Factom-u ? https://www.factom.com/

MARKER

Postby MARKER » Thu Jul 27, 2017 7:15 pm

Нисам се информисао око тог коина, па не бих могао да коментаришем.

alkohol

Postby alkohol » Fri Jul 28, 2017 7:54 am

Zajebi drzanje na menjacnicama, evo vlasnik btc-e uhapsen, sajt oboren, dvojici drugara ostalo tamo 300 LTC-a (oko 11000 evra)...srecom pa sam ja izvukao pare na vreme :D

st.vuki

Postby st.vuki » Wed Aug 02, 2017 6:55 pm

Ajde i ovde da pitam...

Jel ima nekog ko cesto putuje avionom vucara se po aerodromima itd? Imam neki problem sa izgubljenim prtljagom i novcanom nadoknadom.

Zvekete

Postby Zvekete » Wed Aug 02, 2017 9:49 pm

Pitaj brate, meni se gubio prtljag sigurno 4-5 puta do sad,uvek kad imam kratke intervale izmedju letova. Srecom uvek su ga pronalazili i onda ti ga dovezu na adresu ovi nasi sa aerodroma. Pare hoce da ti nadoknade ako ti nestane prtljag negde preko, ali ovi nasi ne znam kako stoje po tom pitanju.

Далтон

Postby Далтон » Thu Aug 03, 2017 7:36 pm

Ja sam u prici sa cripto valutama vec dve godine. Sa drugom koji prati berzu 24h dnevno. Sto se tice BCC ko ih ima neka ih cuva. Pre dva dana je bio svega 200-300$ da bi za 24h skocio na 1000$. I skakace jos. Ovde u amerikama je potpuno rasulo a i koliko vidim po fejsbuku isto. Ko je prvi ugrabio Bcc neka ih cuva jer ce se lepo opariti kroz nedelju dve.

Nazalost nemam uvek pristup internetu pa ne mogu da ispratim sve, ali maksimalno sam fokusiran na to. Pa preko fb-a mogu donekle da ispratim.

Planiramo ja i drug da pljunemo oko 7-8000$ kada budale nismo to uradili jos prpsle godine. NEO je na stagnaciji ali ce biti super stvar u bliskoj buducnosti. Nadam se da ne gresim.

Bilo bi lepo da neko otvori grupu na fb o tome pada prognoziramo i razdelimo utiske ko je vec u tom poslu. Cisto da se ne pretrpava tema.

Poloneix je pukao i ljudima su otisle pare u nepoznato. Sto se ethereuma tice bice on dobar. Zbog cyber attacka koji je preziveo veoma se brzo oporavio i predpostavljam da ce ici jos gore tako da ko ga kopa, moze da se nada finim parama u kratkom roku (3/4 meseci).

Samo sumnjam u ovaj BCCash. Smrdi mi na centralizovano sranje pogurano od US da bi se kontrolisala kripto valuta.
A jak marketing po svim vestima i novinama ga je ucinio da napravi veliki "bum" za samo dva tri dana i popenje se u top3 kripto valute na berzi. Milioni su ulozeni u njega i pretpostavljam da je napravljen iz tog razloga. Daj boze da gresim.

Bilo kako bilo za mene blistavu buducnost i skok ce imati ethereum, mozda ripple i dash. O Btc i bcc ne bih puno razglabao iako mislim da ce bcc prestici btc na berzi uskoro.
(Street Force / Curva Orientale)

lost&found

Postby lost&found » Thu Aug 03, 2017 8:43 pm

Antshares (NEO) se popeo za 3 dana sa 7$ na 10$. Mislim da cu ga kupiti ovih dana. Jedno pitanje, ako pretvaram Etherium (koji imam) u Bitcoin preko Exodusa (koji koristi valjda Shape Shift), jel mi se naplacuje neka provizija na konverziju ? Takodje jer ja treba taj pretvoreni bitcoin sebi da posaljem u exchange wallet i onda kupim NEO ? Exodus trenutno ne podrzava cuvanje NEO-a, sta da radim s njim nakon sto ga kupim?
Takodje, kako u Srbiji da unovcis bitcoine ?

Return to “Само опуштено”