Lepo je sto me prozivate na svakoj temi za filmove, ali sta je sad ovo? Odnosno koja je razlika ove teme i zadnji(ako je ovo zadnji koji je prednji ) film koji sam pogledao? Odma da vam kazem da ce slabo to funkcionisati, bez preporuka, misljenja i sl. jer je sad papkorn koji nam cini sve pristupacno pa i obican laik gleda nesto sto sam ja do juce trazio danima da skinem. Sabija on da se razumemo ali nema vise ono "gde ima da se skine" i "dajte prevod".. :/
Pa nisam znao, jbg zakasnio sam na otvaranje foruma a sto se tice preporuka sve je na papkornu kao sto i rekoh. Sta ce vam preporuke, birate zanr, godinu, popularnost.. I nadjete sta vas zanima. Kad si vec tu compika sa tim avatarom me podseti skoro sam skinuo "Uvek je suncano" i gledam je ispocetka 10ti put bas kao Sopranose. Neko je kacio seriju koja je kao bas na fazon Filadelfije ali neke stvari se prave samo jednom
ma zajebi popkorn preporuke... I ja uzmem pa samo ubodem epizodu, ne gledam ni sezonu ni ništa, svaka je do jaja. Sviđa mi se što su u poslednjoj sezoni likove pustili da se "razviju" tj da njihove osobine skroz isplivaju, Denis je neviđeni sociopata, Mek sve više ispoljava pederluk, a Frenk je još malo pa za u smeće
Видим нека позната лица, неко фали али драго ми је да је форум и даље ту. Нисам га посећивао од кад је отишао у вечна ловишта и нисам мислио да ће се вратити али сам очигледно погрешио.
Jebi ga brate secam se da si izbacivao uvek kosarkaske vesti pre novina i ako se ne varam bile su uvek tacne informacije, po tome si mi je ostao taj nick u glavi. Samo sto je bilo jos nesto "pms" ili "fms".