Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Brdja

Re: Вести

Postby Brdja » Sat Jun 03, 2017 8:31 pm

Za drugi nadimak.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Nexon

Postby Nexon » Sat Jun 03, 2017 8:41 pm

Није такав контекст. Нема више вађења Брђави, озбиљно си нарушио кредибилитет и изазвао велико разочарење.

Brcko

Postby Brcko » Sat Jun 03, 2017 9:25 pm

Ist'o ste djeca vas dvojica sa vašim prepucavanjem, čiji je tata jači?

навијај

Postby навијај » Sun Jun 04, 2017 12:02 am

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Sun Jun 04, 2017 8:26 am

Најоштрије осуђујем варварски ,нељудски ,кукавички, подли,терористички напад на пријатељски британски народ!Нека знају одвратни зликовци који подмукло убише невине цивиле ,жене ,децу да смо ми сви с форума уједињени у најдубљој боли и жалости за мученички проливеном крви наше енглеске браће и да ћемо се осветити тим муслиманским монструмима који ничим изазвани сеју смрт !Неће вам успети,сви смо ми лондончани (бар смо некад пратили премиер лигу),и треба да знају ти гадови да су им дани одбројани.скупљајмо паре за свеће и цвеће драги моји саборци.проглашавам дан жалости на форуму и шире!
П.С.Који курац опет тако мало мртвих?

niko

Postby niko » Sun Jun 04, 2017 9:27 am

valjda su makar ti Italijani oguglali na petarde i topovske udare, neverovatno mi da su se ovako usrali i napravili sranje sami sebi.
evo jutros na vestima kazu, ima oko 600 povredjenih.

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Sun Jun 04, 2017 11:58 am

нуклеарни удар wrote:Најоштрије осуђујем варварски ,нељудски ,кукавички, подли,терористички напад на пријатељски британски народ!Нека знају одвратни зликовци који подмукло убише невине цивиле ,жене ,децу да смо ми сви с форума уједињени у најдубљој боли и жалости за мученички проливеном крви наше енглеске браће и да ћемо се осветити тим муслиманским монструмима који ничим изазвани сеју смрт !Неће вам успети,сви смо ми лондончани (бар смо некад пратили премиер лигу),и треба да знају ти гадови да су им дани одбројани.скупљајмо паре за свеће и цвеће драги моји саборци.проглашавам дан жалости на форуму и шире!
П.С.Који курац опет тако мало мртвих?

I ja sam se do jaja smorio zbog brojke :D Kolika se halabuka digla bila,jutros kad sam cuo prvi put na vestima ocekivao sam barem 30 mrtvih govana
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

хајка

Postby хајка » Sun Jun 04, 2017 1:19 pm

Зато нуклеарни скочи под нож мало па да им повећаш скор, овако си сморио, не радиш ништа против запада и за србство, само сереш на форуму.

Мићара

Postby Мићара » Sun Jun 04, 2017 2:36 pm

Вјероватно им треба нови повод за спровођење ротшилдових планова па су послали неку тројицу да исеку 7 људи од 40000000. Баш ме интересује штал ће рећи онај матори рептил са шеширом.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Sun Jun 04, 2017 3:45 pm

:mrgreen:
хајка wrote:Зато нуклеарни скочи под нож мало па да им повећаш скор, овако си сморио, не радиш ништа против запада и за србство, само сереш на форуму.

Шта с тобом не ваља,па јесил жена у црном или ниси и опет се буниш?!.још једном да поновим за хајку :изражавам саучешће породицама настрадалих!
Наравно надам се да ће следећи пут више да буде већи број тих породица!

lider

Postby lider » Sun Jun 04, 2017 9:06 pm

Јел се неко зајебава са тим терористичким нападима па то као да нека деца организују... Гледам овај хаос у Торину где се гледала утакмица па нека паника дал због пиротехинике или неко викнуо бомба ко ће га знати. Оно што ме интересује ти исламски фанатици ако већ хоће да направе срање и себе убију уједно зар им није лакше да дођу на такве неке скупове и измасакрирају бога питај колико људи. Јеботе у свкаом граду има милион начина да се направи већа штета па ми све ово делује као да је намештено тј дириговано све да не буде много жртава а да се пошаље одређена порука.
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !

хајка

Postby хајка » Mon Jun 05, 2017 4:05 pm

нуклеарни удар wrote:па јесил жена у црном

Јесил :lol: Која је ово реч талибану? Ти царе ниси ни Србин, ко зна где си ти одрастао и у које си школе ишао али један од нас ниси... Сад си само интернет талибан који на наше задовољство испољава своју јадност, немоћ, импотенцију или ко зна који комплекс и поремећај личности да имаш, нисам толико стручан да на овакав начин обавим анализу, али је у питању неки већи проблем, вероватно злостављање у раном детињству.

И молим те немој да се размножаваш.

Opie

Postby Opie » Mon Jun 05, 2017 4:32 pm

Radovanje tudjoj nesreci I proslavljanje smrti drugih ljudi ,znaci da smo kolektivno propali kao narod. Nadam se da jos ima nade za nas .Da se radujem tome sto su nevini ljudi poginuli I deca na koncertu ,samo zato sto su Englezi ,smatrao bi licnom nemoci I slabosti.Moglo je lagano da se desi da na London mostu bude Srba ,sta bi onda rekli ;"Ma ko ih jebe ,sami su trazili to kad su emigrirali kod Toni Blera..."Kad smo postali takvi?
ex-Pop Djujic

B.Centrale

Postby B.Centrale » Mon Jun 05, 2017 4:38 pm

Opie wrote:Radovanje tudjoj nesreci I proslavljanje smrti drugih ljudi ,znaci da smo kolektivno propali kao narod. Nadam se da jos ima nade za nas .Da se radujem tome sto su nevini ljudi poginuli I deca na koncertu ,samo zato sto su Englezi ,smatrao bi licnom nemoci I slabosti.Moglo je lagano da se desi da na London mostu bude Srba ,sta bi onda rekli ;"Ma ko ih jebe ,sami su trazili to kad su emigrirali kod Toni Blera..."Kad smo postali takvi?
bologna centrale

B.Centrale

Postby B.Centrale » Mon Jun 05, 2017 4:39 pm

Tako je. Samo tesko polupana glava moze da likuje nad zrtvama medju kojima ima dece i mladih ljudi. Al' tako je to kad si ober kreten.
bologna centrale

хајка

Postby хајка » Mon Jun 05, 2017 5:00 pm

Па и мене то мучи годинама већ али онда схватам да ван интернета такве коментаре не чујем. Ти људи испливају као пацови и остављају та радовања на трагедије само анонимно на форумима, порталима, а на фејсбуку углавном са лажних профила, именом и презименом и лично и сами знају да то не смеју да говоре јер ће бити обележени као психопате.

То су људи који пре свега имају личних проблема и своја незадовољства са животом и налазе утехе у туђим страдањима и несрећама што је веома тужно. Нађите ми човека који има лепу жену, децу, успешну каријеру, задовољан живот пун љубави и да се радује када чује да су негде нека деца настрадала. Такав не постоји.

Ја верујем да смо ми Срби као народ много већи људи, да смо Православни, да поштујемо живот, љубав и мир пре свега, али да имамо један број психопата међу нама, имамо. А и потенцијални радикални исламисти чине 1% исламског света.

едит: сад сам се сетио једног кога знам да се радује оваквим стварима, има 35+ година, седи у кладионици цео дан, није имао посао дуже од 30 дана, мислим да није имао девојку у животу и живи са мамом и татом. Глобална политика и србовање и овакве вести су му главна тема дана и живота. Верујем да знате такве ликове.

Bunt

Re: RE: Re: Вести

Postby Bunt » Mon Jun 05, 2017 6:18 pm

Opie wrote:Radovanje tudjoj nesreci I proslavljanje smrti drugih ljudi ,znaci da smo kolektivno propali kao narod. Nadam se da jos ima nade za nas .Da se radujem tome sto su nevini ljudi poginuli I deca na koncertu ,samo zato sto su Englezi ,smatrao bi licnom nemoci I slabosti.Moglo je lagano da se desi da na London mostu bude Srba ,sta bi onda rekli ;"Ma ko ih jebe ,sami su trazili to kad su emigrirali kod Toni Blera..."Kad smo postali takvi?

Čemu to da smo svi propali zato što je pojedinac truo? Da li smo svi ubice zbog onog idiota iz Jabukovca? To mi je najgore, kad čujem "ma mi Srbi smo govna" i slično.

1989

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Mon Jun 05, 2017 9:07 pm

Bunt u pravu si ovo za generalizovanje, ali da nas ima govana, ima nas. :mrgreen:

kocka

Postby kocka » Mon Jun 05, 2017 10:17 pm

класично српско ложење, или су срби небески народ, најстарији на свету, или су срби говна, примитивни идиоти.

Истина је наравно на средини, нити су срби небески народ, нити су говна, имају и своје мане и своје врлине.

Али док срби крену да реално посматрају себе има још доста воде дунавом да протече.

невероватно је како код срба паралелно функционишу комплекс више и комплекс ниже вредности.

Return to “Само опуштено”