grobarizsrpske wrote:Rođaci wrote:je l' bi bio...
Бојим се да ниси разумио поенту...
poenta je da ili treba da se ponaša normalno ili da se leči ili da ga neko u sudu kazni
pa nek bira šta će
Scum wrote:Brdja wrote:Slazem se sa tobom, nije da nisi skroz u pravu ali sam ja mislio na to dobacivanje na ulici, stipkanje i sl. Od ovih 9 tacaka jedino su mi glupavi laskanje i pricanje masnih viceva na poslu. Ovo ostalo mi je skroz ok. Banalizujes previse. Nisu samo emocije u pitanju.
Jebo te, verovatno je to najveci problem zenama, stipkanje od strane muskaraca, udvaranje i udeljivanje komplimenata. Ako je tako, zavidim im.
A ti si druze blago retardiran ako tako razmisljas, tebi se nikad nije desilo da te napada neka riba, da li bivsa ili ovako leva neka? Terorisala te i preko telefona i preko drustvenih mreza, a i ovako svaki put kad te vidi po gradu? Krene da izlazi na ista mesta kao ti, ne mozes da je izbacis iz zivota, a zelis. Na kraju krene da se druzi sa tvojom ribom, a pritom si zbog te ribe raskinuo sa njom i sjebe ti vezu. Krene da se cima i sa tvojim ortacima. Banjava ti na gajbu u 5 ujutru. Molis je da izadje iz stana. Udeljivanje komplimenata i ne zvuci toliko lose posle svega navedenog?
ultrastito wrote:а која је казна ако се утврди да је то била лажна пријава? шта штити осумњиченог од неког рецимо напада љубоморе или повређене сујете код особе која те је тужила/пријавила?
свакако, манијацима, силеџијама и силоватељима на првом месту желим све најгоре у животу, а тужилаштво и суд би требали да буду ту да се та моја жеља тим "мушкарчинама" и оствари.
Кудрави Гаучос wrote:
Brdja wrote:Gde si bre kockasti, nije te dugo bilo. Mrzelo te da se izlogujes sa nadimka Nexon bas dugo. Mada, nisi nam nesto aktivan, nema neke politicke bure. Jedino sto ti Boskic ljubi dupe zutima i onima za koje nisi smeo da se izjasnis da ces glasati u drugom krugu. Ali to nema veze... On to za nase dobro...
A to za azil si me pomesao sa drugim clanom, onim levicarem sa kojim se stalno prozivas... on je bio, ne ja. Uostalom, sta ce u azilu onaj ko ima Reisepass?
Brdja wrote:Gde si bre kockasti, nije te dugo bilo. Mrzelo te da se izlogujes sa nadimka Nexon bas dugo.
Brdja wrote:Aha, ljubomoran? Vidim, non stop spominješ azil, vučeš neke traume odatle, odbili te, silovali te, šta je problem? Reci, imam prijatelja dobrog psihijatra, pomaže ugroženima za džabe.
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests