Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Кудрави Гаучос

Re: Вести

Postby Кудрави Гаучос » Thu Jun 01, 2017 10:58 am

Идемо даље за исте паре... У овом случају, ћутање значи одобравање. :lol:

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/zanimljivosti/2753859/posthumno-vencan-francuski-policajac-ubijen-u-teroristickom-napadu.html
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Nexon

Postby Nexon » Thu Jun 01, 2017 1:06 pm

Кудрави Гаучос wrote:Image

То је ЕУ.
Ја се залажем за најстрожније казне за малтретирање жена али ово је лудост која ће створити страшне социлјане проблеме.
Шта значи: давање непристојних понуда? Нападно удварање?
Може да те тужи за било шта и онда се вучеш по судовима још ако ти улети неки женски судија склон феминизму...Је л ти дебили са Вучићем на челу морају баш све да копирају са тог запада? Узимате све најгоре са све ретардираним програмима на тв где се промовише најгори људски талог.

Како се не сетите да средите правосуђе, економију...него све неке социјалне девијације.

Никада као за време Вучића није било толико промовисања социјалних девијација кроз причу о слободама а мислим да нам ускоро долази још горе.
Ово је катастрофа.

Онај на западу може некако да издржи и такве лудости од закона па да ћапи неко женско јер заради довољно. А шта ће се овде десити? Је л су размишљали о томе?

Nexon

Postby Nexon » Thu Jun 01, 2017 1:16 pm

Узгред, шта се десило са оним тзв. Зидом плача испред Скупштине јуче који је комплет скинут за Вучићево полагање заклетве?

Ово питам јер је срамота да мртви људи стоје на крпама испред Скупштине а обећавано да ће се градити споменик жртвама ратова деведесетих. Наравно, то се није десило.

1958

Postby 1958 » Thu Jun 01, 2017 1:53 pm

boli te patka za ovaj zakon ti ionako neces zenske da capas za dupeta
Често одем до на село

Nexon

Postby Nexon » Thu Jun 01, 2017 2:20 pm

1958 wrote:francuz, udoban

Венди ти најбоље знаш то.

Image
Last edited by Nexon on Thu Jun 01, 2017 2:27 pm, edited 1 time in total.

Nexon

Postby Nexon » Thu Jun 01, 2017 2:24 pm

1958 wrote:boli te patka za ovaj zakon ti ionako neces zenske da capas za dupeta

Ја и нећу али ће зато многи сиромашни да настрадају. Јер онај ко има лове не добацује на улици он добија много лакше.
Нека нам твој шеф Вучић подари плате од 2000 евра па да разговарамо.

1958

Postby 1958 » Thu Jun 01, 2017 2:43 pm

jel te jebo tata kad si bio mali?
Често одем до на село

Nexon

Postby Nexon » Thu Jun 01, 2017 2:52 pm

Image

Овај није удобан као француз?

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Jun 01, 2017 2:58 pm

Погледајте горе Хју Мангуса, да видите ђе то све води, видоје је реално смешан, али кад се замислиш сконташ да тамо ствари већ сад фунционишу тако да једна хистерична будалетина може да постројава и легитимише обезбеђење и да их малтретира у недоглед, само јер је власница вагине. А код нас је на пример већ виђено да се позиција не губи кад си одговоран за смрт људи, али зато падаш кад направиш "сексистичку шалу" на рачун новинарке. Та цела прича уопште није безазлена, јер води потпуном сјебавању друштва. Пре неки дан је негде изашао текст о Данској, као о рају на земљи, и иначе се код нас исфурава прича како су те северне земље нешто најбоље у историји света, а ти народи су буквално народи духова, за 100 година их неће бити јер ће их заменити виталнији, природнији и јачи људи. Све што тамо ваља је то што имају лову, а лову је имало и Римско Царство. Култура која се одриче здравог разума и покорава принципима лажне слободе и женске хистерије је осуђена на пропаст.

Nexon

Postby Nexon » Thu Jun 01, 2017 3:02 pm

Данска не може да се пореди са нама. Тамо такав закон можда и функционише и чак спречава имигранте и сличне да нападају Данкиње.
Србија нема ни приближно исти стандард и може да направи озбиљне социјалне проблеме. У Данској мушкарац довољно зарађује да може да приушти излазак, ауто, стан...овде маса људи не може то па макар били запослени. Раде за 30 000-40 000 динара на грађевини, сезонски, рмбају 10 сати...
Не можеш само да преписујеш законе из ЕУ.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Jun 01, 2017 3:31 pm

Nexon wrote:Данска не може да се пореди са нама. Тамо такав закон можда и функционише и чак спречава имигранте и сличне да нападају Данкиње.
Србија нема ни приближно исти стандард и може да направи озбиљне социјалне проблеме. У Данској мушкарац довољно зарађује да може да приушти излазак, ауто, стан...овде маса људи не може то па макар били запослени. Раде за 30 000-40 000 динара на грађевини, сезонски, рмбају 10 сати...
Не можеш само да преписујеш законе из ЕУ.

Tе исте лезбофеминисткиње које пишу овакве законе утичу и на то да се не спречава даљи прилив миграната, и прозивају фашистом сваког ко се залаже за контролу њиховог доласка. Ако покушаш да пратиш логику која је иза њихових активности, врло брзо налећеш на потпуне апсурде и увиђаш одсуство било каквог резона са једне, и велику емоционалну енергију са друге стране, слично као када имаш посла са размаженом и неваспитаном децом.

Brdja

Postby Brdja » Thu Jun 01, 2017 3:56 pm

Taj ko dobacuje na ulici ženskoj osobi je sam po sebi osuđen jer je seljačina. Ali ga i dodatno prijaviti, slažem se. Neka se nauče kulturi pa neće morati da se brinu.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Jun 01, 2017 4:00 pm

Признај да си један од оних што се претварају да им је Амелија Пулин добар филм :lol:

Шта, оћеш да законски казниш некултуру? Како мислиш то да урадиш, леба ти.

grobarizsrpske

Postby grobarizsrpske » Thu Jun 01, 2017 4:07 pm

Куда овај свијет иде мушки род је генерално најебаус.

Brdja

Postby Brdja » Thu Jun 01, 2017 4:12 pm

Iskreno, ne znam ni koji je to film.
Sto se tice ovog drugog, uzasno smo nekulturni kao narod i od negde mora da se pocne kako bi se to regulisalo. Ne kazem da je ovo pravi nacin ali stoku mozes nauciti samo ako je udaris po dzepu. Sto se tice zloupotrebe, toga ima u svakom zakonu. Nebeski narod, potomci ovog i onog a bacaju djubre kroz prozor na ulicu. Bacaju djubre gde stignu. Stanes na pesacki i sviraju ti sto si stao. Kad si pesak samo je pitanje vremena ko ce da te udari na tom istom pesackom. A da ne spominjem da nije fora ako sednes trezan u auto da vozis. Samo udri stoku po dzepu dok se ne nauci i dok ne crkne od gladi jer je morao da se naplaca kazni. Samo da ne stanu na ovom zakonu vec da nastave...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

njasvi

Postby njasvi » Thu Jun 01, 2017 4:35 pm

Кудрави Гаучос wrote:Image[/youtube]

prvi sam za to da se kaznjava fizicko nasilje ili zlostavljanje i to zestoko da se kazni, pri tome ne mislim na neki samar (aj to svakom moze da se desi :mrgreen: )

ali ovo
pa ovo je najobicnija zaje/ancija da ne kazem sprdacina
04 X 1945

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Jun 01, 2017 4:37 pm

@Брђа
Контам те ја шта причаш, али парадоксално, све што ти хоћеш је баш у супротности с овквим законом. Јер све што си навео, то су све фактички опопљиви прекршаји, и слажем се да треба да се кажњавају и да се то спроводи. Али овде се ради о нечијим јебеним емоцијама, где ћеш ту да поставиш границу? Како мериш то? Овај закон не проистиче из потребе за редом, који прижељкујеш, него баш напротив води у хаос. Ево сад су жене тобоже заштићене, изоловао си њих као групу и пишеш законе да их као штитиш. Сутра се јавља нова групација, тражи да се и њихове ЕМОЦИЈЕ испоштују. Прекосутра трећа. Онда трећу нервира друга, треба закон да се и то штити. Четврта групација су у ствари ове из прве али траже да их третираш другачије.... А све на основу нечијих субјективних осећаја. То су правила на нивоу обданишта.

Brdja

Postby Brdja » Thu Jun 01, 2017 4:42 pm

Slazem se sa tobom, nije da nisi skroz u pravu ali sam ja mislio na to dobacivanje na ulici, stipkanje i sl. Od ovih 9 tacaka jedino su mi glupavi laskanje i pricanje masnih viceva na poslu. Ovo ostalo mi je skroz ok. Banalizujes previse. Nisu samo emocije u pitanju.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

kocka

Postby kocka » Thu Jun 01, 2017 4:59 pm

:?:
Brdja wrote:Taj ko dobacuje na ulici ženskoj osobi je sam po sebi osuđen jer je seljačina. Ali ga i dodatno prijaviti, slažem se. Neka se nauče kulturi pa neće morati da se brinu.

јесу ли те то у азилу научили?

kocka

Postby kocka » Thu Jun 01, 2017 5:00 pm

kocka wrote:
Brdja wrote:Taj ko dobacuje na ulici ženskoj osobi je sam po sebi osuđen jer je seljačina. Ali ga i dodatno prijaviti, slažem se. Neka se nauče kulturi pa neće morati da se brinu.

јесу ли те то у азилу научили?

Return to “Само опуштено”