Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Ovi naši se bar imaju zbog čega izvinjavati, dok vi ne smijete ni protiv mafijaša terze ''a'' reći, a kamoli protiv tate vučka. Reakcijoooo
Re: RE: Re: Вечити ривали - вести и дискусија
beerman! wrote:Ovi naši se bar imaju zbog čega izvinjavati, dok vi ne smijete ni protiv mafijaša terze ''a'' reći, a kamoli protiv tate vučka. Reakcijoooo
Tata Vucko nam zavrsio finale na JNA.
-
Verovatno i jeste, jer retko koji cigan bi voleo da Partizan slavi kup na ovom gore stadionu. Ovako i da puknete boli vas kurac, ipak nije isto kao na domacem terenu.
- Nikada Agencija
Kibiców wrote:Tata Vucko nam zavrsio finale na JNA.
Bolje da se igralo na Rajku,da vam opet damo 3 komada u gostima,i to da dobro prodjete
''Penal bio, crveni je bio zbog psovanja sudije i igrača, tako da je sve čisto.'' PFC
Gazda Drki wrote:Verovatno i jeste, jer retko koji cigan bi voleo da Partizan slavi kup na ovom gore stadionu. Ovako i da puknete boli vas kurac, ipak nije isto kao na domacem terenu.
Finale na Marakani - Vucic namestio Zvezdi domaci teren da lakse uzme kup kad vec nije mogla namestenu titulu
Finale na JNA - Vucic namestio da Cigani ne bi gledali Grobare kako slave kup na njihovom stadionu
Druidid wrote:Gazda Drki wrote:Verovatno i jeste, jer retko koji cigan bi voleo da Partizan slavi kup na ovom gore stadionu. Ovako i da puknete boli vas kurac, ipak nije isto kao na domacem terenu.
Finale na Marakani - Vucic namestio Zvezdi domaci teren da lakse uzme kup kad vec nije mogla namestenu titulu
Finale na JNA - Vucic namestio da Cigani ne bi gledali Grobare kako slave kup na njihovom stadionu
А буквално... Не можеш с гробарима, а не можеш ни без њих.
- Влада Паликућа
EvoksPGD wrote:
звездина деца
-
Djurickovic jeste Zvezdino dete, ali je uvek bio Partizanovac. A i takvi se uvek najbolje pokazu. Kod Zvezde ne znam da li se u skorije vreme proslavio neki Grobar, jedino Darko Lazovic. Djurdjevic jeste bio cigan, ali mislim da njega boli kurac i za Zvezdu i za Partizan, gine na svakoj utakmici to je dovoljno.
Jedan od najvecih grobara trenutno u timu Partizana je Marko Jankovic,a njega najvise pljuju navijaci.
Jedan od najvecih grobara trenutno u timu Partizana je Marko Jankovic,a njega najvise pljuju navijaci.
- Кудрави Гаучос
Тај Јанковић зна фудбала, штета што нема шут бољи. Мислим, штета, ко га јебе ем игра за Партизан ем за Милогору.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
ova saopstenja su najbolji dokaz sa kime mi imamo posla, imas apsolutnu vlast u zemlji, pokupis vise od pola izaslih glasova na izborima svi ostali zajedno nemaju koliko i ti i ?! - izdavaj saopstenja, izvinjavaj se, reci svima koliko si pomogao, nek svi kazu da si najbolji, da si najposteniji, da si nezamenljivi, da su svi pre tebe bila go..a a da si ti Au brate mili, nemoj slucajno da se gospodin naljuti !!!
vucici geju je/o te pozivni za kosovo !
vucici geju je/o te pozivni za kosovo !
04 X 1945
Какав курац господин дао вам милион евра, то су паре деце с ''косова''.
До краја сезоне Џикић ће бити тамнији од Хечера
Opet prelaz. Jebi.
Totalno nebitan mec, odnosno bilo je bitno.da ako se izgubi izgubi se sa manjom razlikom nego sto se dobilo u prvom mecu. Generalno lose smo odigrali, promasili 20 bacanja i to je to. Dzabe se lozite.
Simonovic,Jovic i Lazic obavezno u reprezentaciju.
Simonovic,Jovic i Lazic obavezno u reprezentaciju.
- CamoSurprise
Iskusno, prvo vodjstvo u zadnjoj sekundi...
Nema veze sto je nebitan mec, slatka pobeda.
Nek je i u Kupu Lilijane Ronketi, bocanju, sahu, gvoshu na travi...protiv maljana je uvek slatko.
Nema veze sto je nebitan mec, slatka pobeda.
Nek je i u Kupu Lilijane Ronketi, bocanju, sahu, gvoshu na travi...protiv maljana je uvek slatko.
Gilajdza RIP
niko se ne lozi, stvari u kosarci su jasne i sve je vec odavno odluceno, al slatko je da sa ovim mrvicama koje imamo uspevamo dobiti vas sa budzetom preko 5 milki...
hvala momcima za borbu i ljudima koji su dosli da ih podrze
04 X 1945
Vu-čić pe-der nananananananana
- grobarizsrpske
Каква седмица...
Stvarno grobarska nedelja iz snova. Kao šlag na tortu su se i navijački reaktivirali i udarili ozbiljnu kontru na ciganski teror. Pošto sam Keba nije mi bilo svejedno kad su izbacili onu parolu oko prevoda, pored toga i vojnički odrađena akcija sa jajima propraćena parolom koja pogađa pravo u metu. Posle neko kaže grobari anarhija, a u stvari kad hoće itekako se dobro organizuju, vojska prava....prvo u market po jaja, pa onda se izdvojiti iz kopa, a ni u kopu nije sigurno i onda muški potegnuti. Mislim da je malo ostalo belanca čak i na zastavi, sad ne znam da li se to računa kao padanje ili ne, ali je udarac pravi! Neka, dobro je za scenu što Jug se budi!
njasvi wrote:niko se ne lozi, stvari u kosarci su jasne i sve je vec odavno odluceno, al slatko je da sa ovim mrvicama koje imamo uspevamo dobiti vas sa budzetom preko 5 milki...
Mojne da kenjas kojih 5 milki?!
Minimum 15.