Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
chester_perry

Re: Вести

Postby chester_perry » Wed Apr 12, 2017 11:14 am

Vi crnogorci ste postali najvece kurvetine na ovim prostorima. Bolje da nestanemo nego da budemo takve gnjide kao vi, i nije ovde u pitanju ko vam je na vlasti i ko vas vodi u nato, nego sto i vi to hocete. I posle pricate o casti...

1958

Postby 1958 » Wed Apr 12, 2017 12:49 pm

pedjeri :mrgreen:
Често одем до на село

tizlabor

Postby tizlabor » Wed Apr 12, 2017 1:10 pm

Ma samo kad mi nismo gnjide i kurvetine...olicenje smo casti i postenja...

Blackadder

Postby Blackadder » Wed Apr 12, 2017 1:18 pm

Kockalone wrote:
Blackadder wrote:
Kockalone wrote:Људи се вјероватно воде политиком бирања мањег зла. Србија је мала и слаба држава која је са уласком ЦГ у НАТО окружена са свих страна чланицама алијансе, а налази се у веома опасном комшилику, плус кад видиш како Руси бране своје савезнике онда ти је ваљда јасно због чега се људи залажу за улазак у НАТО. Ако већ можеш да бираш љепше ти је гледати како друге јебу, него да ти будеш јебан :mrgreen:

Pa ne znam koja je to politika al mi ako udjemo u NATO sami smo sebi grunuli autogol, nismo usli u nato '99 kad je Rusija bila slaba a ucicemo sad kad je jaka, to moze samo budala. Drugo, ovaj peder ako pokusa da progura tu pricu imace 70% stanovnistva na ulicama...Bice veca izlaznost nego na izborima :)

Колико је то Русија јака по теби? Довољно је јака да одбрани саму себе и своје највиталније интересе или је толико јака да може да спашава браћу напаћену ђе год се налазила? Мени се чини да она за ово друго није способна, а најбољи ти је примјер Сирија. Иначе, у тој Сирији Руси имају толико интереса колико никад у Србији неће имати, а опет су пустили да их Амери нападну иако су допремили тамо ракетне системе и пичке материне.

Vidi, to sa americkim napadom na Siriju je politicka igra, videcemo sta ce biti. Isto je bilo i sa turskim obaranjem ruskog aviona, mnogi su rekli " Putin je picka, rusi su picke" i sta se posle desilo, turci dobri sa rusima, diplomatski su odradili to... Pusti Ruse mogu oni sami da vode svoju politiku, ja samo ne zelim da se sutra desi (ni meni ni mojoj deci) da moram da stanem pod NATO zastavu i da pucam na Ruse...

Taj NATO je ubijao po ovoj zemlji, Rusi nisu... Samo fali da zaratimo i sa njima jos pa da ispadnemo najvece budale u istoriji...

Sto se Crne Gore tice, kako rade tako ce im i biti...

chester_perry

Postby chester_perry » Wed Apr 12, 2017 1:31 pm

tizlabor wrote:Ma samo kad mi nismo gnjide i kurvetine...olicenje smo casti i postenja...

Za njih smo gospoda.

kopriva

Postby kopriva » Wed Apr 12, 2017 2:15 pm

chester_perry wrote:
tizlabor wrote:Ma samo kad mi nismo gnjide i kurvetine...olicenje smo casti i postenja...

Za njih smo gospoda.

Vucic 55%, Jankovic 16%, Jeremic 5%

chester_perry

Postby chester_perry » Wed Apr 12, 2017 2:42 pm

Bravo. I sta sad ? Jesam negde reko da smo mi neki pametni i casni ljudi ? Ne. Cak i ti sto su glasali za vucica i ostale ne bi opravdavali ulazak u nato. I kad smo najgori, normalniji smo od brdjana.

riper

Postby riper » Wed Apr 12, 2017 2:53 pm

Imenujte srpske vladare od nastanka Srbije, ukljucujuci i ovu grupu nesrecnika koja nas je vodila poslednjih 20ak godina. Malo dobrih, mnogo losih. Ali i oni najgori, koga god bi izabrali, nije ucinio nijedan neprijateljski potez prema Crnoj Gori. NIJEDAN. Neka udje u zapisnik :D .

podgorica

Postby podgorica » Wed Apr 12, 2017 2:54 pm

Vi jos niste ukapirali ko vam je na vlasti i da tek pocinje. A tek da nema ko da mu se suprostavi...Preslikana situacija iz CG, skoro identicna.
Ako bude htio da udje u nato, ucice u nato. Nece to biti u ovom mandatu, ali u narednom ce poceti postupak, do tada narod se na tiho priprema za prihvatanje takvog poteza. Krece se sa anketama, istrazivanjima, svako sledece povecavace se podrska. izrezirane akcije, incidenti radi stvaranja panike narodu, koji je pinkom ispran mozak, da nato i nije losa opcija. Tako su ih ubijedili da je on najbolji, tako ce ih ubijediti je najbolje kako on kaze. To mnogima od nas izgleda nerealno, al to je stvarnost. Narod je glup!Mi smo glupi! Pa nije ni vucic ni milo mogao da ukrade preko 50% podrske! Ukrao jeste, ali u mjeri da prebaci apsolutnu vlast. Kolko god vam ljudi pricali i pljuvali po rezimu, pola njih glasa za iste!
Beli je izjavio posle izbora, mora se krenuti sa promjenama sa dna ne od vrha, vrh smo mijenjali vise puta nije nista promijenio!...a mi nesretnici u cg ni vrh nismo promijenili od 45e.
Mi smo se ovoga nagledali i naslusali, i vidimo da se isto ponavlja kod vas, te je ovo samo pogled na situaciju,deza vu, iz mojeg ugla. Zivjeli!

riper

Postby riper » Wed Apr 12, 2017 3:02 pm

Podgorica

Lepo je da brines za nas i sto si nam sad otvorio oci da ukapiramo. Opet, ovi nasi kakvi god olosi, losi su samo nama i striktno su nas problem. Prema vama nista lose niko nikad nije ucinio na drzavno nivou. Vas gospodar je krvav do lakata nakon toliko zabijanja noza u ledja Srbiji.

I nemojte vi stanjem u Srbiji da opravdavate stanje u Crnoj Gori i sva sranja koju nam je vas vladar pripremio. Nema tu neke uzrocno-posledicne veze. Nakon toliko govana kojih smo se nagutali od vas i dalje ne postoji neki potez bilo kog u novijoj (i starijoj) istoriji da je bio usmeren protiv CG. Vi alibi za sva sranja kod vas trazite u nasem dvoristu.

Nemam trunku emocija prema CG kao drzavi, samo prema srpskom narodu koji i dalje tamo zivi. CG kao drzava je podjednako prijateljska kao veci deo naseg okruzenja, negde izmedju albanije i hr.

Blackadder

Postby Blackadder » Wed Apr 12, 2017 3:09 pm

@ podgorica

Slazem se da ce pokusati propagandom da pokrenu tu pricu ali ce tako samo podeliti zemlju, docice do tuca i rokanja po ulici i onda u kurac, vratice se '41-va i neka podela na partizane i cetnike ili na titoiste i infobirovce... Ili cemo mirno prihvatiti totalnu okupaciju?

njasvi

Postby njasvi » Wed Apr 12, 2017 4:04 pm

podgorica wrote:Ako bude htio da udje u nato, ucice u nato. Nece to biti u ovom mandatu, ali u narednom ce poceti postupak, do tada narod se na tiho priprema za prihvatanje takvog poteza. Krece se sa anketama, istrazivanjima, svako sledece povecavace se podrska. izrezirane akcije, incidenti radi stvaranja panike narodu, koji je pinkom ispran mozak, da nato i nije losa opcija. Tako su ih ubijedili da je on najbolji, tako ce ih ubijediti je najbolje kako on kaze. To mnogima od nas izgleda nerealno, al to je stvarnost.Narod je glup!Mi smo glupi!!

potpisujem !
samo cekajte priznavanje kosova od strane srbije !

uostalom jel ovaj rezim dao pozivni broj za to kosovo ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jel ovaj doveo sredera na svoj miting u bgd-u ??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!

i sta bi 55% izaslih biraca opaaaaaaaa bato !

i onda se nadje neko da kenja nesto o crnogorcima...
04 X 1945

Kockalone

Postby Kockalone » Wed Apr 12, 2017 8:52 pm

Blackadder wrote:
Kockalone wrote:
Blackadder wrote:
Pa ne znam koja je to politika al mi ako udjemo u NATO sami smo sebi grunuli autogol, nismo usli u nato '99 kad je Rusija bila slaba a ucicemo sad kad je jaka, to moze samo budala. Drugo, ovaj peder ako pokusa da progura tu pricu imace 70% stanovnistva na ulicama...Bice veca izlaznost nego na izborima :)

Колико је то Русија јака по теби? Довољно је јака да одбрани саму себе и своје највиталније интересе или је толико јака да може да спашава браћу напаћену ђе год се налазила? Мени се чини да она за ово друго није способна, а најбољи ти је примјер Сирија. Иначе, у тој Сирији Руси имају толико интереса колико никад у Србији неће имати, а опет су пустили да их Амери нападну иако су допремили тамо ракетне системе и пичке материне.

Vidi, to sa americkim napadom na Siriju je politicka igra, videcemo sta ce biti. Isto je bilo i sa turskim obaranjem ruskog aviona, mnogi su rekli " Putin je picka, rusi su picke" i sta se posle desilo, turci dobri sa rusima, diplomatski su odradili to... Pusti Ruse mogu oni sami da vode svoju politiku, ja samo ne zelim da se sutra desi (ni meni ni mojoj deci) da moram da stanem pod NATO zastavu i da pucam na Ruse...

Taj NATO je ubijao po ovoj zemlji, Rusi nisu... Samo fali da zaratimo i sa njima jos pa da ispadnemo najvece budale u istoriji...

Свјестан сам ја да су то политичке игре великих сила, али све то иде преко леђа малих, у овом случају Сирије. У овом нападу је погинуло по информацијама које имамо 9 људи. Е сад замисли да се то деси у Србији, да је неко твој погинуо звог руско америчких зајебанција. Би ли тада говорио, показаће њима Путин, само чекајте, или би јебавао матер и једним и другима? Па колико је само Руса погинуло на истоку Украјине док Русија није коначно лупила шаком о сто и обавила посао. О тим људима који су изгинули нико не прича, само се спомиње то како је Путин изјебао запад тамо. Замисли кад је он био спреман да жртвује хиљаде својих људи који му се налазе ту пред носом, колико би тек онда био спреман Срба да жртвује прије него што би помагао, уколико би уопште и помогао? Мораш схватити да се Руси и њихови савезници не налазе на Хоргошу или Шар планини него доста далеко, да је српски народ са свих страна окружен НАТО државама, да смо окружени непријатељским народима, који су сви чланови НАТО и који као хијене само чекају прилику да нас коначно потамане. У оба свјетска рата Срби су ћерали неку правду, ослобађали и себе и друге, дали највеће жртве и данас видимо какви су резултати свега тога.

riper wrote:Podgorica

Lepo je da brines za nas i sto si nam sad otvorio oci da ukapiramo. Opet, ovi nasi kakvi god olosi, losi su samo nama i striktno su nas problem. Prema vama nista lose niko nikad nije ucinio na drzavno nivou. Vas gospodar je krvav do lakata nakon toliko zabijanja noza u ledja Srbiji.

I nemojte vi stanjem u Srbiji da opravdavate stanje u Crnoj Gori i sva sranja koju nam je vas vladar pripremio. Nema tu neke uzrocno-posledicne veze. Nakon toliko govana kojih smo se nagutali od vas i dalje ne postoji neki potez bilo kog u novijoj (i starijoj) istoriji da je bio usmeren protiv CG. Vi alibi za sva sranja kod vas trazite u nasem dvoristu.

Nemam trunku emocija prema CG kao drzavi, samo prema srpskom narodu koji i dalje tamo zivi. CG kao drzava je podjednako prijateljska kao veci deo naseg okruzenja, negde izmedju albanije i hr.

Морам те испавити. Неправда према Црној Гори је направљена 1918. године, јер је Црна Гора укинута као држава, а династија Петровић детронизована. Тада је под вођством српске жандармерије уз помоћ црногрских бјелаша устанак који су подигли зеленаши у крви угушен. Један од познатијих убица из Србије који је правио злочине је и отац Николе Калабића. Не стајам ни на чију страну у том сукобу, али морало се то на љепши начин урадити, морала се испоштовати Црна Гора као држава, народ, као и династије Петровић и краљ Никола, ако ни због чега другог онда само због битке на Мојковцу. Crnogorci који се данас сматрају засебном нацијом управу тај несретни сукоб узимају као основу за своју причу. Да није било тога и проклетих комуњара друге би прича данас била.

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Apr 12, 2017 9:00 pm

au matori, pa ti si gledao onu novu seriju što je išla kod vas do pre desetak dana

mungos

Postby mungos » Wed Apr 12, 2017 9:39 pm

Шта је Србија урадила за српски живаљ у Црној Гори у последњих 17 година?
Шта Србија ради за Србе у Црној Гори данас кад им се газе права сваки дан?
Када су званичници одавде задњи пут дигли глас против Мила?
Шта је урадила поводом отимања цркве и језика?
Колико вас који сад прозивате исте људе је пре 15-ак година на већини утакмица певало "Оцепи се" када гостују Будућност или нека друга екипа из Црне Горе?
ШТА ЈЕ УРАДИЛА СРБИЈА ДА ЦРНА ГОРА ОСТАНЕ ДЕО ЗАЈЕДНИЧКЕ ДРЖАВЕ?

И да, далеко је већа срамота што будући председник прима једног од главних организатора бомбардовања Србије који је буквално желео да нас сатре. А који, онако успут обавља функцију керовог курца у новој влади америке. И није пораз што тај бедник прима керовог курца у дворове, већ што се ти дворови не гађају молотовљевим коктелима када исти долази. Србија је још давних дана потписала споразум са НАТО пактом где њихов војник може да ради шта оће, а исти закон потврдио је и Тома Николић прошле године. Боље је ући у НАТО и бити 5. колона, него не ући, а радити све у њиховим интересима у последњих 17 година. Тако да боље да се покријемо ушима.

podgorica wrote:Vi jos niste ukapirali ko vam je na vlasti i da tek pocinje. A tek da nema ko da mu se suprostavi...Preslikana situacija iz CG, skoro identicna.
Ako bude htio da udje u nato, ucice u nato. Nece to biti u ovom mandatu, ali u narednom ce poceti postupak, do tada narod se na tiho priprema za prihvatanje takvog poteza. Krece se sa anketama, istrazivanjima, svako sledece povecavace se podrska. izrezirane akcije, incidenti radi stvaranja panike narodu, koji je pinkom ispran mozak, da nato i nije losa opcija. Tako su ih ubijedili da je on najbolji, tako ce ih ubijediti je najbolje kako on kaze. To mnogima od nas izgleda nerealno, al to je stvarnost. Narod je glup!Mi smo glupi! Pa nije ni vucic ni milo mogao da ukrade preko 50% podrske! Ukrao jeste, ali u mjeri da prebaci apsolutnu vlast. Kolko god vam ljudi pricali i pljuvali po rezimu, pola njih glasa za iste!
Beli je izjavio posle izbora, mora se krenuti sa promjenama sa dna ne od vrha, vrh smo mijenjali vise puta nije nista promijenio!...a mi nesretnici u cg ni vrh nismo promijenili od 45e.
Mi smo se ovoga nagledali i naslusali, i vidimo da se isto ponavlja kod vas, te je ovo samo pogled na situaciju,deza vu, iz mojeg ugla. Zivjeli!

Овде је исписана садашњост и будућност.

riper

Postby riper » Wed Apr 12, 2017 10:06 pm

Ovde je ocigledno doslo do nekog velikog nesporazuma. Dakle ajmo ovako, CG se ocepila, CG je priznala nezavisnost Kosova, CG napada srpsku crkvu i jezik. Dakle to su stvari koje crnogorska vlast radi direktno protiv Srbije kao drzave ili Srba kao naroda.

Srpska vlast se osramotila poniznoscu bezbroj puta. Mozda cemo postati clanica NATO, mozda ce neko zvanicno priznati nezavisnost Kosova, ali to je nesto sto ce nas vladar uciniti nama na stetu, sopstvenom narodu, a ne jebenoj Crnoj Gori. Da bismo bili u slicnoj situaciji, hipoteticki, srpska vlast bi recimo trebalo da ne znam ni sam, prizna nezavisnost ili ocepljenje nekog dela CG u korist siptarije ili neke druge zemlje, da recimo zabrani, protera, stagod, crnogorske studente, radnike isl...

Dakle razlika izmedju nas i njih je u tome sto su oni nas jebali kada nam je bilo najteze, zaboli noz u ledja. Nasi nesretni vladaoci su stetu pravili nama, ali ne njima. Ovde oni pokusavaju da nekim nasim potezima danas, opravdaju njihove sramotne i ljigave odluke pre 10 godina. Koliko mi volimo da dajemo alibi drugima za to sto nas jebavaju pa to je strasno. Vidi ovaj primio Sredera na dan bombardovanja, pa to je podjednako kao kada je do juce bratska zemlja zvanicno priznala nezavisnost Kosmeta. Tako je, to je pravi znak jednakosti. To je isto kada ti neko ukida jezik, crkvu i kulturu, kada te zatire i satire.

Pa sto koj kurac tu da satajemo, dajte i hrvatima da damo alibi za gadosti koje su cinili ili siptariji i drugima.

A da, za ovog majstora sto rece da je 1918. godine ucinjena velika istorijska nepravda i sto je CG okupirana, sta reci, u isti kos sa Cankom koji smatra da je iste godine i Vojvodina okupirana. Dinastija Karadjordjevica poreklom iz CG sjebala rodjacku dinastiju Petrovica, takodje iz CG. Sa stavo da je Srbija okupirala CG je i prosao referendum. Skoro vek u teskim srpskim lancima, pa sada imate mirnu savest za Kosmet i sve ostalo. Ali prica se malo kosi sa onim mitom da je CG jedina balkanska zemlja koja nikada nije bila pokorena, a koja je cesto tema busanja u grudi. Znaci ili CG nikada nije bila pokorena, a to ukljucuje da ni Srbija nije pokorila tu zemlju, ili je bila pokorena, odnosno da je Srbija skoro citav vek drzala u okovima. Naravno ovaj deo rasprave bi bio prilicno retardiran, jer cinjenice nisu bas na strani milogorskih govana. Ali jebiga, sada ce da krene (ako vec nije pocela) ona serija o onom nekom ustanku protiv srpskih osvajaca u CG, pa da se lozi malo narod kako su bili potlaceni od velikih zlih Srba.

rakija_crew

Postby rakija_crew » Wed Apr 12, 2017 10:13 pm

Шта је Србија урадила за српски живаљ у Црној Гори у последњих 17 година?

Npr. direktorske fotelje, besplatno studiranje i ceo Vracar :mrgreen:

penzos

Postby penzos » Thu Apr 13, 2017 9:02 am

Ama ljudi, nas u nato niko i ne zove da bi mi raspravljali da li treba ući. Sta ćemo im mi? Dobili su ono što im je trebalo, da mogu da prolaze, žare, pale i koriste vojnu infrastrukturu, šta će im sad još jedna zemlja od koje nemaju koristi.

kocka

Postby kocka » Thu Apr 13, 2017 9:58 am

Kockalone wrote:
Blackadder wrote:
Kockalone wrote:Колико је то Русија јака по теби? Довољно је јака да одбрани саму себе и своје највиталније интересе или је толико јака да може да спашава браћу напаћену ђе год се налазила? Мени се чини да она за ово друго није способна, а најбољи ти је примјер Сирија. Иначе, у тој Сирији Руси имају толико интереса колико никад у Србији неће имати, а опет су пустили да их Амери нападну иако су допремили тамо ракетне системе и пичке материне.

Свјестан сам ја да су то политичке игре великих сила, али све то иде преко леђа малих, у овом случају Сирије. У овом нападу је погинуло по информацијама које имамо 9 људи. Е сад замисли да се то деси у Србији, да је неко твој погинуо звог руско америчких зајебанција. Би ли тада говорио, показаће њима Путин, само чекајте, или би јебавао матер и једним и другима? Па колико је само Руса погинуло на истоку Украјине док Русија није коначно лупила шаком о сто и обавила посао. О тим људима који су изгинули нико не прича, само се спомиње то како је Путин изјебао запад тамо. Замисли кад је он био спреман да жртвује хиљаде својих људи који му се налазе ту пред носом, колико би тек онда био спреман Срба да жртвује прије него што би помагао, уколико би уопште и помогао? Мораш схватити да се Руси и њихови савезници не налазе на Хоргошу или Шар планини него доста далеко, да је српски народ са свих страна окружен НАТО државама, да смо окружени непријатељским народима, који су сви чланови НАТО и који као хијене само чекају прилику да нас коначно потамане. У оба свјетска рата Срби су ћерали неку правду, ослобађали и себе и друге, дали највеће жртве и данас видимо какви су резултати свега тога.

riper wrote:Podgorica

Морам те испавити. Неправда према Црној Гори је направљена 1918. године, јер је Црна Гора укинута као држава, а династија Петровић детронизована. Тада је под вођством српске жандармерије уз помоћ црногрских бјелаша устанак који су подигли зеленаши у крви угушен. Један од познатијих убица из Србије који је правио злочине је и отац Николе Калабића. Не стајам ни на чију страну у том сукобу, али морало се то на љепши начин урадити, морала се испоштовати Црна Гора као држава, народ, као и династије Петровић и краљ Никола, ако ни због чега другог онда само због битке на Мојковцу. Crnogorci који се данас сматрају засебном нацијом управу тај несретни сукоб узимају као основу за своју причу. Да није било тога и проклетих комуњара друге би прича данас била.

Династија Петровић се сама детронизовала када је потписала капитулацију. Да нису потписали капитулацију наставили би да постоје и они и независна Црна Гора, овако испали су пичке и ту се прича о њима завршава.

Него колико ДПС даје за глас ? Некада се вера продавала за вечеру, колико је сада тарифа ?

@mungos

Шта је држава Србија урадила за Србе у Србији ?

Blackadder

Postby Blackadder » Thu Apr 13, 2017 10:28 am

Kockalone wrote:
Blackadder wrote:
Kockalone wrote:Колико је то Русија јака по теби? Довољно је јака да одбрани саму себе и своје највиталније интересе или је толико јака да може да спашава браћу напаћену ђе год се налазила? Мени се чини да она за ово друго није способна, а најбољи ти је примјер Сирија. Иначе, у тој Сирији Руси имају толико интереса колико никад у Србији неће имати, а опет су пустили да их Амери нападну иако су допремили тамо ракетне системе и пичке материне.

Cekaj bre, de ode ti? Nisam ja rekao "pokazace njima Putin", rekao sam da necu da ratujem protiv Rusa a to ne znaci da hocu da ratujem protiv NATO-a! Ne zelim ratove, to nam ne treba sad...
A to da li bi Rusi pomogli ili ne, ne znam, znam samo da Srbi moraju sami sebi da pomognu pa tek onda da traze pomoc sa strane.
Kada bi usli u NATO morali bi da prekinemo ekonomske odnose sa Rusijom i Kinom, sto smatram da nam nije u interesu.

Return to “Само опуштено”