Политика, избори и вести о политици
Re: Политика, избори и вести о политици
Darušafaka dobila, to je dobar znak pred nedelju
nego, koje će ispiranje mozga da krene posle izbora, pa to će biti stravično
ovaj će imati više protokolarnih susreta, ima da sere i sere, jezivo će biti
nego, koje će ispiranje mozga da krene posle izbora, pa to će biti stravično
ovaj će imati više protokolarnih susreta, ima da sere i sere, jezivo će biti
Re: RE: Re: Политика, избори и вести о политици
DRINK wrote:Колико људи отприлике?
Moja procena ispod 2 soma. Videh Zrenjanin, Novi Sad, Beograd, Valjevo, Kragujevac itd. Utisak je da su Mladenovcani podbacili, da li je zasicenje ili sta vec... ne znam. E sad...taj teren za fucu je mogao da primi jos plafon 500 ljudi, ali po meni je moralo da kuva. Sve ostalo...do jaja, zdrava prica, nasmejani ljudi itd.
Realno ovo je bila klasicna FB prica koja je najavljena pre samo 1 dan, i svi su cekali stream.
Ja iskreno i dalje verujem u ovaj fazon i cenim dvocifren rezultat.
-
tizlabor wrote:Cekaj bre,ovaj na televizor doveo caleta,kevu,kevine dve sestre iz Bosne i ujnu sa Kosova?
Cekaj cekaj, nisi sve video

Au pa da li je moguće. U šoku sam, ali zaista.
Plašim se da zaista preozbiljan tim stručnjaka stoji iza ovog degenerika kako bi mu omogućili da radi sve to što radi, i da su oni jednom ozbiljnom analizom profila prosečnog glasača, strah me je da kažem Srbina, zaključili da će ovako nešto imati efekta. Ozbiljna nas borba čeka nakon izbora.
Plašim se da zaista preozbiljan tim stručnjaka stoji iza ovog degenerika kako bi mu omogućili da radi sve to što radi, i da su oni jednom ozbiljnom analizom profila prosečnog glasača, strah me je da kažem Srbina, zaključili da će ovako nešto imati efekta. Ozbiljna nas borba čeka nakon izbora.

Прцко, све изнад 9% је победа, који год био

"Prekini prenos bre''
Aleksandar Vučić kod Milomira Marića proleća gospodnjeg 2017.N.E.
Aleksandar Vučić kod Milomira Marića proleća gospodnjeg 2017.N.E.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
Smejem se već pola sata 
https://media.giphy.com/media/14h6bd6njorOhi/giphy.gif
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

Matori, smejes se buducem ministru policije minimum
BTS wrote:Smejem se već pola sata
I to ima klasičnu facu pandurske voline.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
BTS wrote:Smejem se već pola sata
Ma ni da zakovrne očima, prvi put vidim da neko pada u nesvest iz čučnja i to da gleda oko sebe. Gledamo još jedan "prvi put u modernoj Srbiji..." događaj.
Sad ste svi mogli da vidite kako Vučić baca majmuna u nesvest
Je suis informer.
Optimizam je zajebana stvar.
Optimizam je zajebana stvar.
Мајко Божија, где ја живим

- Новосадиста
Још сви исто обучени ко на споту, гарант их јебе обоје... Пребледели чекају сендвиче ко зна од кад нису јели!
стадион-место народног бунта!
Мулти левел мајстор манипулације не мора ни да ради комплексније ствари од основних метода манипулација.
Како фунцкионисе "Fear Then Relief" техника манипулације.
Особа А, или назовимо је особом АВ - манипулатор, вештачки креира стресну реалност особи Б - назовимо је особом рецимо П као Пензионер. Након тога следи брза реакција или потез особе АВ, која служи да се емоционално разоружа особа П и схвати да није у опасности. Након промене вештачки креиране стварности, став особе П је разоружан. Од тог момента доношење промишљених и рационалних одлука код особе П је на значајно нижем нивоу. Тако "емоционално рањена" особа П је боља за обликовање и манипулацију и подложнија прихватању различитих захтева и предлога.
п.с. дабогда им целу пензију узео.
Што се тиче целокупне свите ипак ми је далеко најфинији крем шљама код Јанковића. Такву булуметну, измешане пичке и погаче, па на гомили, ја за живота нисам видео. Када бих био натеран да гласам у другом кругу (када би га било,а тек кад би овај несрећом ушао у исти) хладнокрвно бих гласао против њега. Највеће разочарење ми је излазак и Поповића и Обрадовића, али то је вероватно вођено оном српском пословицом - "непријатељ - смртни непријатељ - коалициони партнер". Додуше и Бошко је ту доста допринео самопроглашавањем чим су расписани избори. Што се тиче Двери,мислио сам да од кампање "хаштаг срећа" неће имати лошију, али сам се преварио. Мада су дефинитинвно највише демонизовани и нападани, што је и очекивано кад не држиш гард. Да су изломили ту општину у Пећинцима кад су шутнули ту жену или кога већ, можда би неко чуо и за "Двериликс". Еј, Двериликс јебем ти муку. Гарант им опет она животињица из Канаде ради маркетинг. Лука ака Бели је показао колико је битно различит бити и да је успех загарантован. Ето ја сам предложио Тизли да направи спот, надао се, ал` курац. Лепо ја њему кажем метни бре камеру испред кафане, у кафану стави 5-6 пијаних четника, пред камеру Статмана, иза њега волове и тракторе и да изговори човек само једну реченицу:"ЈЕБАЋУ ИМ СВИМА МАТЕР". Па на 20% би отишао, нема да фали. Ал` неће човек, па неће. Још је обећао кад ме је врбовао да ће ме звати лично Статман да ми каже да је Лабус педер (ево Џиле је сведок), ал` ни то се није десило. Додуше, хтео сам Статмана у Новом Саду да уловим кад је био и лично да га приупитам, ал заглавих на послу...Ко ме јебе кад сам кмет одвратни. Док сам ја завршио с арбајтом земара забего на Фрушку Гору негде да лоче. Јеби га, брдски тип, убила га ова депресија низије гарант. Трудио сам се да не испратим скроз ову фешту, али помене ли ИКО са списка АВ2, односно Андреја Вучића АТП #1 током целе изборне кампање осим несрећног Велимира из Чачка?
Све у свему, драги гласачу, један од 670.000 са правом гласа јер толико има пунолетних (а у ствари нема), честитам нам српског Мила.И брата му.
- Blackadder
@ Futurama
Juce sam bio sa ortakom (on vozi kombi za neku firmu pa ja isao onako sa njim) relacija beograd-cacak-novi sad-temerin pa nazad. Video sam jednom Obradovica, dva puta Jeremica, dva puta Canka i jednom Seselja i sve ostalo AV i to su bilbordi, plakati svi AV nijedan nisam video od neke druge stranke. Izmedju N.Sada i Beograda na autoputu svi nadvoznjaci oblepljeni plakatima a na par nadvoznjaka od plakata su napravili inicijale AV da se vidi iz daljine, steta sto nisam slikao... Od severa do juga sve je u znaku AV, cela Srbija. Bio sam sa njim na putu od 7 ujutru do 7 uvece i imam utisak da se AV vozio sa nama sve vreme
Bolesno....
p.s. Planirao sam da stavim 5 soma na maxbetu da ce osvojiti manje od 52.9, mislio sam da su ovi u kladzi pogresno procenili granicu al sam sad ubedjen da govnar dobija u prvom krugu....
Juce sam bio sa ortakom (on vozi kombi za neku firmu pa ja isao onako sa njim) relacija beograd-cacak-novi sad-temerin pa nazad. Video sam jednom Obradovica, dva puta Jeremica, dva puta Canka i jednom Seselja i sve ostalo AV i to su bilbordi, plakati svi AV nijedan nisam video od neke druge stranke. Izmedju N.Sada i Beograda na autoputu svi nadvoznjaci oblepljeni plakatima a na par nadvoznjaka od plakata su napravili inicijale AV da se vidi iz daljine, steta sto nisam slikao... Od severa do juga sve je u znaku AV, cela Srbija. Bio sam sa njim na putu od 7 ujutru do 7 uvece i imam utisak da se AV vozio sa nama sve vreme

p.s. Planirao sam da stavim 5 soma na maxbetu da ce osvojiti manje od 52.9, mislio sam da su ovi u kladzi pogresno procenili granicu al sam sad ubedjen da govnar dobija u prvom krugu....