Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Mune,zabrinjavas me 

Ja sam igrao rukomet nekada i takodje sam stekao utisak da se Crnogorci radjaju sa -3 godine.[/quote]
hahahaahahhahahhaa
hahahaahahhahahhaa
U slucaju da Backa istupi iz lige, Zvezdi skidaju 6 bodova a Partizanu 4, dakle jasno je, iza svega stoji Partizan. 

Ako nekoga interesuje, imate večeras u 20:45 fudbal Nemačka-Engleska
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
-
Бачка нема муда да оде него привлачи пажњу као и сви што су најављивали и наравно испалили. А и брате сељаци су кад не могу да направе јебене рефлекторе за дину дана.
Те што причају на сва уста да хоће да иступе из лиге треба одмах избацити, мртва паланка од 25 000 људи и не треба суперлигашима.
Nemojte zajebavati,vrhunska zajebancija bila na gostovanju u Palanci.Tri puta se napih taj dan
Choose Life
-
Re: RE: Re: Спортске вести и занимљивости
друг члан wrote:Nemojte zajebavati,vrhunska zajebancija bila na gostovanju u Palanci.Tri puta se napih taj dan
Из угла једног навијача, оно је хорор. Боље Лучани, бар има успут добре ја'њетине.
У апатину био 2-3 пута,у кули редовно,али и даље тврдим да грешите. Само сте се требали распитати,где јести,локати...Апатин је био добар јер смо увек остајали у сомбору,али да не гушим спортску тему
Choose Life
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Pero retka budala 

Топ 10 посета у Европи, 7 енглеских клубова, култура.
Космет је Србија wrote:Бачка нема муда да оде него привлачи пажњу као и сви што су најављивали и наравно испалили. А и брате сељаци су кад не могу да направе јебене рефлекторе за дину дана.
Tako se i Uzice kurcilo pa zamalo da ih ugase..
Smederevo igraj hrabro i nista ne brini...
Bravo majmuni !!!
I da vodis 10-0 ku*ac bi se pesma cula, picke splavarske
I da vodis 10-0 ku*ac bi se pesma cula, picke splavarske
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Goriii Teatro !
Kolarov nek pusi kurac, reda radi.
Kolarov nek pusi kurac, reda radi.
Отвара нам се бараж са ових 11 бодова јер имамо кући Молдавију и Грузију, требаће нам једно 3-4 бода, можда и мање, за бараж из утакмица са Ирском, Велсом и Аустријом.
Али смо јако лоши у одбрани. Чак и да одемо у Русију са оваквом одбраном ћеш нас тамо уништити.
Али смо јако лоши у одбрани. Чак и да одемо у Русију са оваквом одбраном ћеш нас тамо уништити.
- Занемарујем тактику
На гузове и индивидуални квалитет, ни т од тимске игре. Плус ненормална доза среће, да су нам у ситацији 2 на голмана дали гол не би се опоравили. Коларова нашутирати у дупе, и не само због овог кикса. На почетку квалификација многи су овде пљували Митра, а он запушује уста из утакмице у утакмицу! 

...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Mitro brat
još da ga upari sa Đurđevićem i da iza stavi Tadića i Ljajića, a sa njima i Sergeja i pesma
još da ga upari sa Đurđevićem i da iza stavi Tadića i Ljajića, a sa njima i Sergeja i pesma
Победа је победа, ја искрено мислим да ћемо у Русију са првог места. Рајковић и Сергеј морају да играју, а и Ђурђевић треба да добија шансу, док је у оваквој форми, у којој год да је лиги, давати голове из утакмице у утакмицу је нешто најбоље што може да утиче на игру и психу нападача