Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Космет је Србија

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby Космет је Србија » Sat Mar 18, 2017 7:00 pm

Лудак из луднице wrote:Након жуте тираније и диктатуре, СНС је дошао на власт са малтене класичном националном реториком - сушта супротност од тада актуелне владајуће политике. Дакле нису дошли на власт са жутом причом, већ са неком ублаженом радикалском, сличној ДСС причом.

Ако сада Јанковић победи , а затим и цела та жута струја - поновиће се целокупна жута тиранија а онда ће поново неко други, суштински исти да нас зајаше са "исправном и патриотском" реториком у кампањи. И онда опет јово наново. Из тог разлога сам убеђен да је долазак здраве родољубиве опције на власт могућ искључиво након Вучића, а не након жутих. Па макар и за 5-10 година, али ће тај моменат доћи. Победом жутих, вртимо се у јебени круг.

Невероватно ми је да на оваквом форуму има људи који готиве Јанковића или било кога из тих жутих струја. Па јебему матер да ли смо након свега 5 година заборавили шта су нам све радили ? Често се овде може прочитати та "критика" већине народа, како болује од курцобоље, од заборава, како лако наседа на манипулације...а онда овде видиш "ма било ко , само да вучић оде". Схватите да није битна БИЛО КОЈА промена, већ само промена која иде НА БОЉЕ.

Притом, да Вучић јесте суштински исти што се тиче ЕУ политике и још много тога, али само слепац ће видети да нема ама баш никакве разлике. Стварно мислите да би под жутима имали до јаја однос са Бања луком и Москвом (какав сада имамо) ? Стварно мислите да би жути набављали оружје из Русије? Не би увели санкције Москви? Обележавали би на онакав начин страдање Срба у Олуји и током НАТО бомбардовања? Данас је први час у свим основним школама био посвећен страдању у погрому 17. марта , да ли би жути то дозволили?
Ја сам свестан да су ови потези можда и делом маркетиншки трикови, свестан сам и да неће суштински ништа променити - али о томе сам свакако престао да маштам. Те трунчице "националног поноса" су оно о чему нисмо могли ни да замишљамо током владавине ДОС-а и то је мени довољно да за Вучића гласам у другом кругу ако наспрам себе буде имао Јанковића, и нимало се не стидим то да кажем. У првом кругу гласам за Стаматовића.

Након Вучића може да дође неко нормалан, након жутих може да дође само неки нови Вучић. Поента свега.

Одличан пост и слажем се са већином ствари сем са изласком на изборе. Цео живот сам апстиент и мислим да ће тако остати до краја ма како живели. Мислим пред прошле изборе је постојао на јуесејд сајту који се зове истиномер неко срање где је у 20 питања свакаквих категорија требало да се дође до тога ко ти је најближи а имао си 4 одговора у понуди за свако питање. Мени је изашло дсс, двери и дјб али ни у лудилу не бих гласао за било кога од њих. Дсс и двери ставови ми се генерално свиђају али далеко је то од озбиљности и штета што дсс рецимо одма није имао овакве ставове као сад него је хтео власт 8 година и клепао и склањао кога је хтео где плаћамо сад ко зна какве казне беспотребне робије и кад је све опљачкао само се искусно склонио. Писао сам овде већ да је то лепо чеда некад негде рекао да је тотално небитно ко је на власти када од лоповског скидања слобе ми имамо марионете католичке који за шаку долара имају путању само за еу и биће још дугооооо тако жалост.

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Sat Mar 18, 2017 8:03 pm

fedayn82 wrote:http://postimg.org/image/ja07sy6qb/

Ovaj narod i ova zemlja zasluzuju sve sto im se desilo, sto im se desava i sto ce im se desiti.

Какав циркус са све јебеним банетом факинг гарави сокаком крстићем а није ни чудо што се онда грлио са вучевићем пред дочек снг као за џабака први пут у градској историји а уствари су опрали паре и није ни чудо што их зову на све фестивале где издајници богато награђују послушнике као и све остале никоговоће који би дупе продали за шаку кинте као шатро алтернатива уствари јебени мејнстрим.

Image
Image

Погледај ти ову глупачу славицу... добила једну опомену скоро и не вреди.

Image

Прајслес.

Image

Тиле врати се све ти је опроштено.

Image

dennycrane

Postby dennycrane » Sat Mar 18, 2017 8:09 pm

sendvicijada u novom sadu

fedayn82

Postby fedayn82 » Sat Mar 18, 2017 8:13 pm

Koliko vredi predizborna kampanja?

Kratak ali odvratan primer:

Pre 2-3 sata na autoputu između Beograda i Novog Sada, 4-5 ljudi lepi plakate jednog predsedničkog kandidata na stubove nikad izgrađenog mosta, odlučili su da oblepe stubove koji su baš između 2 smera.

Mrak, neobeleženi, neosvetljeni....jedan od njih je iskoračio iza stuba direktno na traku autoputa baš u trenutku kad je tu naišao mlad momak iz Novog Sada...nije ga video, nije imao šanse da ga izbegne...a od udarca taj čovek nije imao šanse da preživi...

Vozač se zaustavlja par stotina metara dalje, iza njega nailazimo mi, zaustavljam se i prilazim mu i dok čujem kako plače i nekome preko telefona govori "nisam ga video, nisam ga video, ne znam odakle se stvorio..." ... u tom trenutku vidim šleper koji ide direktno na njegov auto...ne vidi ga... i udara ga u puno ostavljajući samo milion sitnih komada rasutih svuda po putu...srećom kamion se zustavlja pre nego što je stigao do nas.

Za njim stiže kolona autobusa i kamiona...jedva, u poslednjem trenutku izbegavaju još veću nesreću.

Odlazim dalje, vidim u travi, u mraku, momak plače za ocem, zove ga...ali odgovora nema...
Jedan od tih ljudi kaže kako su svi lepili predizborne plakate jednog kandidata i on se samo na čas okrenuo i iskoračio na put i...dalje znate...

Koliko košta, a koliko vredi poster na stubu neizgrađenog mosta, na autoputu Beograd - Novi Sad?

Je li vredan života?

Hoće li nam stvarno biti bolje nakon ove žrtve?

Hoće li Nada Macura sutra objasniti šta se desilo ili će ispasti da ovde niko nije kriv, dok ne saznamo ko nam je sledeći "gospodar"?
Ниси храбар као Јагода!

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Sat Mar 18, 2017 8:26 pm

Јел реално ово на ртс 2? Из ког је куплераја изашла ова сисата? То је она што је прошле године мислим бошка и радула до јаја подјебавала. Јбт и на том шугавом ртс има ок новинарки које нормално облаче и изледају ал то нам и не треба поред оваквих курава. Иначе тизла стамат је у следећу недељу од 8 па надам се да ће кучку да поцепа као и сутра бело жути само јако од 9.

Федајн јел то овај данас што га вучко помињао на митингу али није смео детаље већ само минут ћутања... није хришћански желети неком смрт али тако нешто радити и агитовати и очекивати само лепе ствари је равно самоубиству јер се рецке одгоре ударају.

prcko

Postby prcko » Sat Mar 18, 2017 8:56 pm

Image

Boskic se odlicno drzi ovde, momak i po, ni Nexon mu ne moze nista. :mrgreen:

Nexon

Postby Nexon » Sat Mar 18, 2017 9:05 pm

хехехе

1748

Postby 1748 » Sat Mar 18, 2017 9:20 pm

Pa ko je radio u Max betu danas? :)
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

Nexon

Postby Nexon » Sat Mar 18, 2017 9:38 pm

Не желим да имам ТВ дуел са Обрадовићем у вашем студију. Хоћу сучељавање са Вучићем, Јанковићем и Јеремићем. Они су моји ривали на изборима, а не Обрадовић.

Познати сте као политичар који је увек свима излазио на ТВ дуел.

– Јесам, али са тим смрдљивим Љотићевцем, који нема нимало морала, немам шта да разговарам.

Image

– Просто је невероватно да Војислав Шешељ, који много боље од мене зна која је спрега између криминала и најбољег Вучићевог окружења, о томе ћути – наглашава Обрадовић.

Што се лидера Двери тиче, спреман је на ТВ дебату са свим председничким кандидатима.

National

Postby National » Sun Mar 19, 2017 12:19 am

Odakle jebote ovom Vuku Jeremicu pare za ovoliki marketing?Sve to lepo izgleda ali mi smrdi na zapad,
PFC

čompika

Postby čompika » Sun Mar 19, 2017 12:25 am

Pojma nemam, i nije da ga branim, ali bi bila sramota da političar kao on nije za svoje karijere skupio kontakata i para da iscima za kampanju. Sad sasvim moguće da su mu sponzori neki sa zapada, a i dobijaju kasnije pare od države za kampanju.

Rođaci

Postby Rođaci » Sun Mar 19, 2017 12:27 am

Katar

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Sun Mar 19, 2017 4:26 am

Ово не показује колико се уствари форсира власт већ колико су појели гована и сви заједно иду ма колико се мрзели јер знају да разјадињени могу да га пуше. И онда кад ми лажна опозиција каже боље више кандидата због веће излазности па ћемо се у другом кругу ујединити до чега неће ни доћи.

Image

Новосадиста

Postby Новосадиста » Sun Mar 19, 2017 5:25 am

Strada di vita wrote:Zato sto je sad kohabitacija neophodna. Prvi korak ka unistenju SNS!

Што неко рече нек му се увуче страх у кости мало, ако брод крене да тоне мишеви га први напуштају, а тамо их је пуно то бар знамо...
стадион-место народног бунта!

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Sun Mar 19, 2017 10:08 am

Космет је Србија wrote:Ово не показује колико се уствари форсира власт већ колико су појели гована и сви заједно иду ма колико се мрзели јер знају да разјадињени могу да га пуше. И онда кад ми лажна опозиција каже боље више кандидата због веће излазности па ћемо се у другом кругу ујединити до чега неће ни доћи.

Image

Veliki propust Vucica je to sto nije uspeo da namesti da bude pod brojem jedan. Masa njegovih glasaca ne ume da cita dovoljno dobro da dodje do rednog broja 6

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Sun Mar 19, 2017 11:20 am

Тизла скриншоруј ове гласове да стамат види колики смо ботови да се забележи јер шаје мане да буде ин д рил па по гласу кила пршуте то је 10 кила да ми једемо једаред ко људи. :mrgreen:

tizlabor

Postby tizlabor » Sun Mar 19, 2017 11:25 am

Pa ajde da se priblizimo Nexonovicima jos malo...

bilipiton

Postby bilipiton » Sun Mar 19, 2017 12:14 pm

National wrote:Odakle jebote ovom Vuku Jeremicu pare za ovoliki marketing?Sve to lepo izgleda ali mi smrdi na zapad,

Мислим да си га провалио е... :mrgreen:

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Sun Mar 19, 2017 12:37 pm

Што се тиче Јанковића, није проблем он, колико багра која га подржава. Сви ти пристојни и образовани из круга двојке, набијем их на курац. Што се тиче Белог, видео сам људе који су му давали потпис, класичне хипстерчине које би гласале за Радуловића, студентарија и остала напаљена маса и од почетка м смрди на жуто. Што рече другар, овај народ је толико луд и поларизован, да се дели на поклонике Белог и др Мирољуба Петровића :mrgreen:
Ценим да ће овим двериликсом и Бошко да добије који проценат, само кад би се то мало више медијски испратило

Nexon

Postby Nexon » Sun Mar 19, 2017 12:50 pm

Спот Двери за председничке изборе,

https://www.youtube.com/watch?v=4NI3Mc0DgaM

Return to “Само опуштено”