Далтон wrote:Igra li neko Conan Exiles? Igra je vrhhh.. Mi, turci i svabe se rokamo protiv kineza.Ima ih ko govana.
Igrao ja par dana, samostalno. Sta ja znam, nista posebno meni.
Далтон wrote:Igra li neko Conan Exiles? Igra je vrhhh.. Mi, turci i svabe se rokamo protiv kineza.Ima ih ko govana.
Кум Жоржо wrote:1958 wrote:Кум Жоржо wrote:Nekad sam se gazio od Rise of nations e sad, oće li mi reći ko jesu li izlazile novije verzije toga?
Igram ja i dalje to. Koliko znam ima ron obican, gold edition i rise of legends to nisam igrao
Nisi igrao taj Gold?
Barra Brava wrote:Igra neko hearthstone jebene karte?Nivo zaraze skoro kao FM
prcko wrote:Barra Brava wrote:Igra neko hearthstone jebene karte?Nivo zaraze skoro kao FM
bacim ja povremeno neku partiju, nije lose za ubijanje vremena.
Barra Brava wrote:prcko wrote:Barra Brava wrote:Igra neko hearthstone jebene karte?Nivo zaraze skoro kao FM
bacim ja povremeno neku partiju, nije lose za ubijanje vremena.
dobro su odradili sve,na wow vise i ne ulazim
Swallow wrote:Jel igrao neko Kreša sa sonija keca ?
Tačnije kreš tim rejsing ?
Ђексара wrote:Ovo je poslednja verzija PTE koja je izašla, 5.0
http://ptepatch.blogspot.rs/2017/03/pes ... eased.html
Uskoro bi trebalo da izbace i 5.1 sa Czv i Par
Morbid wrote:Swallow wrote:Jel igrao neko Kreša sa sonija keca ?
instalirao ga ja na kompecu.
Swallow wrote:Morbid wrote:Swallow wrote:Jel igrao neko Kreša sa sonija keca ?
instalirao ga ja na kompecu.
Ja sam našao original verziju ali je toliko očajna grafika da me izluđuje da igram uopšte, pa sam hteo da pitam da možda ne znaš da li postoji neka editovana verzija, sa boljom grafikom ? Linkuj bilo šta što imaš, značiće.
Rođaci wrote:ma neće, isto je kao sa svim verzijama posle keca
kliknem na play, krene da mi otvara Steam
gde je problem?
ne mogu da pitam one ludake na PES Serbia forumu, banuju kad se pomene piratska verzija
Morbid wrote:Swallow wrote:Morbid wrote:instalirao ga ja na kompecu.
Ja sam našao original verziju ali je toliko očajna grafika da me izluđuje da igram uopšte, pa sam hteo da pitam da možda ne znaš da li postoji neka editovana verzija, sa boljom grafikom ? Linkuj bilo šta što imaš, značiće.
igram na laptopu preko ePSXe - emulgatora, skinuo preko torenta paket od 3 igre i racing. jebiga nemam link
Users browsing this forum: No registered users and 41 guests