Политика, избори и вести о политици
- Кудрави Гаучос
Re: Политика, избори и вести о политици
Милићка подржала Данијелу, Колинда у трансу Балакн аметеур милф.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Parović skupio 10k potpisa, kako jbt? 

Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
-
1748 wrote:Parović skupio 10k potpisa, kako jbt?
Pa njima je SNS skupljao.
Кудрави Гаучос wrote:Милићка подржала Данијелу, Колинда у трансу Балакн аметеур милф.
Evo smicalice i zamutljivanje vode u politici Srbije ... Zanimljivo je da dan posle mog intervjua na TV 9 Novi Sad gde jasno iznosim sve probleme, korupcija i unistavanje suvereniteta Srbije kao i resenja za Srbiju koje niko nije do sada rekao ... Alo magazin danas objavljuje da me Jelena Milic podrzava, sto nema logike jer se moji stavovi sasvim razlikuju od njenih. Ne podrzavam ulazak Srbije u NATO niti priznanje nezavisnog Kosova i smatram da je Soroc najstetnija organizacija za Srbiju. Inace u profesionalnim medijima u praksi je da se pita osoba o kojoj se govori za odgovor ili komentar ... sto nije uradjeno u mom slucaju.
Danijela Sremac
- CamoSurprise
Beli je beli glas, glas neopredeljenih, politicki razocaranih, glas iz sprdnje, parodije i zajebancije...Naravno da politika ne treba tako da izgleda, ali politicari su toliko obicnom svetu ogadili sve sto ima veze sa izborima, da je jedini odgovor sprdnja i parodija.
Pricamo juce o politici, o fenomenu Belija i jedan advokat, ozbiljno ime u advokaturi na nivou zemlje, mi kaze - uplatio sam 20000 donacije za tog momka.
Kad je bal, nek se i princeza je.be...
Za Belija!
Pricamo juce o politici, o fenomenu Belija i jedan advokat, ozbiljno ime u advokaturi na nivou zemlje, mi kaze - uplatio sam 20000 donacije za tog momka.
Kad je bal, nek se i princeza je.be...
Za Belija!
Gilajdza RIP
brucelee wrote:1748 wrote:Parović skupio 10k potpisa, kako jbt?
Maaaaaaaaaaaa niiiiiiiiiiije
Kao ni Čanku što nisu dali

Kako je to do jaja scena: Dođe neki kurac-palac iz sns-a pred neku tupavu masu i kaže im ''Hej vi članovi jedne stranke - vladajuće, podajte potpise onom šupku koga mrzimo i koji nam ide na kurac ali će nam trebati možda da ga nekako držimo u šaci, dajte potpis drugoj stranci - koju mrzite.''
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Belom izgleda fali jos samo cirka 2000 potpisa. Sutra Beograd, Novi Sad, Nis, Mladenovac, Valjevo, Lazarevac, Obrenovac, Svilajnac, Pirot, Leskovac, Arandjelovac itd. Samo jako.
Одакле ти та информација? Изгледа да му се нотари у БГ-у не јављају, не може да их нађе...
Lik notare bukvalno juri po kucama i dovlaci u kafane, a info o jos 2 hiljade potpisa je od Nebojse Prilepka licno.
- Bruno Sulak
Realno drzava nam je sprdnja, ko god dodje bice isto zato treba okrenuti na zajebanciju i glasati za Belog.
Iako gotivim Boska i Dveri mislim da je u ovom slucaju glas za Boska bacen glas, jer on nema nikakve sanse ovde. Vucic ce imati najvise (pogledajte samo koliko je naroda u SNS sa funkcijom jos oni dovuku svoje mame, tate, babe, dede da glasaju i to je to, plus ovi sto se nadaju da ce imati kakvu takvu korist). Drugi ili Beli ili Jankovic, mada mislim da ako bude drugog kruga bice tesno izmedju Jankovica i Vucica.
Najveci su problem Seseljovci iz vec dobro poznatih razloga.
Iako gotivim Boska i Dveri mislim da je u ovom slucaju glas za Boska bacen glas, jer on nema nikakve sanse ovde. Vucic ce imati najvise (pogledajte samo koliko je naroda u SNS sa funkcijom jos oni dovuku svoje mame, tate, babe, dede da glasaju i to je to, plus ovi sto se nadaju da ce imati kakvu takvu korist). Drugi ili Beli ili Jankovic, mada mislim da ako bude drugog kruga bice tesno izmedju Jankovica i Vucica.
Najveci su problem Seseljovci iz vec dobro poznatih razloga.
1748 wrote:brucelee wrote:1748 wrote:Parović skupio 10k potpisa, kako jbt?
Maaaaaaaaaaaa niiiiiiiiiiije
Kao ni Čanku što nisu dali
Kako je to do jaja scena: Dođe neki kurac-palac iz sns-a pred neku tupavu masu i kaže im ''Hej vi članovi jedne stranke - vladajuće, podajte potpise onom šupku koga mrzimo i koji nam ide na kurac ali će nam trebati možda da ga nekako držimo u šaci, dajte potpis drugoj stranci - koju mrzite.''
Cist biznis.
-
Svaki glas vredi na izborima . Da nema godina toliko koliko imam glasao bih za Belog bez razmisljanja i naravno jos platio overu mog i jos desetak potpisa. Covek je parodija na celu politicku scenu Srbije i takodje bih uveo zakon da mora da se izadje na biraliste. Ovako jedna .druga ili treca garnitura vladaju a nemaju vecinsku podrsku stanovnistva i to je veliki problem. Oni sto glasaju za vladajucu koalciju imaju interes i redovni su. Kazu ljudi Vucic ima glasacko telo ? Ma nemoj,koje je to telo? A gde se dede glasacko telo Milosevica ? Gde se izgubilo glasacko telo Kostunice ? Gde se izgubilo glasacko telo radikala ili SPO-a? Ljudi glasaju onako kako zive,ova obicna raja sto nema koristi od toga da li ce biti Zika ili Mika na celu drzave. Nemam nista protiv Boska Obradovica taman posla ,ali me ovaj iritira sa ovim upisima ovde jer zna sta Bosko doruckuje cetvrtkom a sta sredom. Nemam nikakav interes da li ce biti Jankovic predsednik,ili Seselj ili Beli. Da li cu glasati ? DA ! Za Jankovica. Niko me nije zvao da dam podrsku,potpis,sam sam to uradio jer smatram da ovi koji vode drzavu su katastrofa,smtram da nije normalno da predsednik drzave ima kupljenu diplomu,smtram da POLICIJA mora da izadje ako je gradjani zovu. Smatram da NIN ne sme da se kazni u roku od odma da se taj sudski spor zavrsi za mesec dana a da se sporovi obicnih ljudi ne zavrsavaju po tri pet godina.Smatram da Vlast treba menjati svakih 6 meseci jer jedan,druga ili sesta opcija cim ostane duze na vlasti ona se i osili i onda pravi sranja. Smatram da moja deca treba da zive u zemljni u kojoj su odrasli a ne da dok studiraju razmisljaju u koju ce neku drugu tudju zemlju da ispare,treba unici da mi svapski pricaju ili ne daj Boze japanski sto moze lako da se desi. I da ne nabrajam sve. Neko rece ovde da ima 53 posto podrske. Ima kurac,to kad blic objavi onda je sigurno laz.Pogledajte oko sebe kako zivite,ako Vam je dobro,onda nista.
Jankovic,veoma odmeren u izjavama,taman posla da mogu da se zakunem da sutra nece izneveriti moja ocekivanja,ali uvek prilike ima za izbore da se kaznjava. Podrzava ga DS sto je lose po meni,ali sa ovakvom lopovskom vlasti koja je sad,mora da ima infrastrukturu da ga ne pokradu na izborima. Podrzala ga je gradjanska Srbija,ma koliko to na ovom forumu zvucalo ogavno,praceno famom da nije patriota/ Ali cime se meri patriotizam i ko sme da meri ko je veci patriota. Ja ili neko drugi sa ovog foruma i da li sam ja izdajnik koji ne voli svoju zemlju? Jankovic ima realne sanse za drugi krug u svakom drugom slucaju glas bi isao BELOM. A danasnje politicare sve do jednog treba da je sramota kada im Beli osvoji 20 posto u Mladenovcu . To je dokaz sta narod u Srbiji misli o sadasnjim politicarima bez izuzetaka. Ovde nije navijacka prica ja navijam za Spartak i onda i penal koji je sviran za Sparatk a nije bio,ima da se gura da je bio. Ovde je pitanje da se stavi prst na celo i da se dobro razmisli. Glasanjem,kao neko rece,protiv nekoga a ne ZA je nazalost istina,a kada ovaj momak pita za program i propituje oko programa je ozbiljno razmisljnaje . E sad sto nema idelanih kandidata jbg.....Evo ja sam bio iskren ! Znam da ovde preovladava misljenje patriotizma,rodoljublja i da opcija za koju ja glasam nije prihvatljiva za veliku vecinu. Pokusao sam da objasnim neko moje razmisljanje,a kada Vam kazem da je zamenik gradonacelnika u Uzicu bio idejni vodja ideje OTPORA a danas je u SNS,kada vidimo da SPO podrz\ava SNS ili do juce NS koja je bila sa SNS danas je uz Jeremica,onda nije ni cudo sto BELI ako uspe da skupi potpise ima da obeuti na ovim izborima i opet posalje poruku Vucicu,Dacicu,Krkobabicu,Sutanovcu,Vulinu i svim ljudima koji se bave politikom u zadnjih 20-ak gopdina da treba da se ciste oni iz Srbije i da se ciste od nasih zivota.
AVE BELI !!!!
Jankovic,veoma odmeren u izjavama,taman posla da mogu da se zakunem da sutra nece izneveriti moja ocekivanja,ali uvek prilike ima za izbore da se kaznjava. Podrzava ga DS sto je lose po meni,ali sa ovakvom lopovskom vlasti koja je sad,mora da ima infrastrukturu da ga ne pokradu na izborima. Podrzala ga je gradjanska Srbija,ma koliko to na ovom forumu zvucalo ogavno,praceno famom da nije patriota/ Ali cime se meri patriotizam i ko sme da meri ko je veci patriota. Ja ili neko drugi sa ovog foruma i da li sam ja izdajnik koji ne voli svoju zemlju? Jankovic ima realne sanse za drugi krug u svakom drugom slucaju glas bi isao BELOM. A danasnje politicare sve do jednog treba da je sramota kada im Beli osvoji 20 posto u Mladenovcu . To je dokaz sta narod u Srbiji misli o sadasnjim politicarima bez izuzetaka. Ovde nije navijacka prica ja navijam za Spartak i onda i penal koji je sviran za Sparatk a nije bio,ima da se gura da je bio. Ovde je pitanje da se stavi prst na celo i da se dobro razmisli. Glasanjem,kao neko rece,protiv nekoga a ne ZA je nazalost istina,a kada ovaj momak pita za program i propituje oko programa je ozbiljno razmisljnaje . E sad sto nema idelanih kandidata jbg.....Evo ja sam bio iskren ! Znam da ovde preovladava misljenje patriotizma,rodoljublja i da opcija za koju ja glasam nije prihvatljiva za veliku vecinu. Pokusao sam da objasnim neko moje razmisljanje,a kada Vam kazem da je zamenik gradonacelnika u Uzicu bio idejni vodja ideje OTPORA a danas je u SNS,kada vidimo da SPO podrz\ava SNS ili do juce NS koja je bila sa SNS danas je uz Jeremica,onda nije ni cudo sto BELI ako uspe da skupi potpise ima da obeuti na ovim izborima i opet posalje poruku Vucicu,Dacicu,Krkobabicu,Sutanovcu,Vulinu i svim ljudima koji se bave politikom u zadnjih 20-ak gopdina da treba da se ciste oni iz Srbije i da se ciste od nasih zivota.
AVE BELI !!!!
Kolone ljudi i autobosi - Atmosfera pre početka Vučićevog mitinga u Leskovcu
https://www.youtube.com/watch?feature=s ... pp=desktop

ps sta treba sad da izbrisem da bi se ovaj video bio u prozoru ?
https://www.youtube.com/watch?feature=s ... pp=desktop

ps sta treba sad da izbrisem da bi se ovaj video bio u prozoru ?
04 X 1945
- Влада Паликућа
prcko wrote:Lik notare bukvalno juri po kucama i dovlaci u kafane, a info o jos 2 hiljade potpisa je od Nebojse Prilepka licno.
Bio sam na bulevaru danas, notar dosao,kaze nema uslova za rad i otisao. Morao sam na noge nitaru da odem za potpis.
Samo jako!
Brate santamarija...nista nisi omasio sem ENTERA.
Salu na stranu, puna mi je kara ustaljene definicije patriotzma i osecaja da moras da se pravdas nekome ko nije posteno video zivota, realnosti i sveta. U vreme kada izumiremo u razmeri - 30.000 + 10.000 emigracije godisnje, u vreme kada se ne zna sta je vise obesmisljeno, od drustva, preko sporta, do politike, potrebno je potpuno redefinisati taj pojam, ili nas vise NEMA. Skupite ljudi muda i napravite 2-3 klinca, sacuvajte porodicu, odradite odogovorno sljaku, pomognite slabijem i nesrecnijem, platite racune i ostanite van konbinacija, setite se istorije i predaka . Ima sigurno jos dasta ali i ovo je mnogo za vecinu koje poznajem.
PS. Samo jako.

Salu na stranu, puna mi je kara ustaljene definicije patriotzma i osecaja da moras da se pravdas nekome ko nije posteno video zivota, realnosti i sveta. U vreme kada izumiremo u razmeri - 30.000 + 10.000 emigracije godisnje, u vreme kada se ne zna sta je vise obesmisljeno, od drustva, preko sporta, do politike, potrebno je potpuno redefinisati taj pojam, ili nas vise NEMA. Skupite ljudi muda i napravite 2-3 klinca, sacuvajte porodicu, odradite odogovorno sljaku, pomognite slabijem i nesrecnijem, platite racune i ostanite van konbinacija, setite se istorije i predaka . Ima sigurno jos dasta ali i ovo je mnogo za vecinu koje poznajem.
PS. Samo jako.

-
samo jako
Najjaci su komentari na ovoj stranici

Najjaci su komentari na ovoj stranici

santamarija wrote:Svaki glas vredi na izborima . Da nema godina toliko koliko imam glasao bih za Belog bez razmisljanja i naravno jos platio overu mog i jos desetak potpisa. Covek je parodija na celu politicku scenu Srbije i takodje bih uveo zakon da mora da se izadje na biraliste. Ovako jedna .druga ili treca garnitura vladaju a nemaju vecinsku podrsku stanovnistva i to je veliki problem. Oni sto glasaju za vladajucu koalciju imaju interes i redovni su. Kazu ljudi Vucic ima glasacko telo ? Ma nemoj,koje je to telo? A gde se dede glasacko telo Milosevica ? Gde se izgubilo glasacko telo Kostunice ? Gde se izgubilo glasacko telo radikala ili SPO-a? Ljudi glasaju onako kako zive,ova obicna raja sto nema koristi od toga da li ce biti Zika ili Mika na celu drzave. Nemam nista protiv Boska Obradovica taman posla ,ali me ovaj iritira sa ovim upisima ovde jer zna sta Bosko doruckuje cetvrtkom a sta sredom. Nemam nikakav interes da li ce biti Jankovic predsednik,ili Seselj ili Beli. Da li cu glasati ? DA ! Za Jankovica. Niko me nije zvao da dam podrsku,potpis,sam sam to uradio jer smatram da ovi koji vode drzavu su katastrofa,smtram da nije normalno da predsednik drzave ima kupljenu diplomu,smtram da POLICIJA mora da izadje ako je gradjani zovu. Smatram da NIN ne sme da se kazni u roku od odma da se taj sudski spor zavrsi za mesec dana a da se sporovi obicnih ljudi ne zavrsavaju po tri pet godina.Smatram da Vlast treba menjati svakih 6 meseci jer jedan,druga ili sesta opcija cim ostane duze na vlasti ona se i osili i onda pravi sranja. Smatram da moja deca treba da zive u zemljni u kojoj su odrasli a ne da dok studiraju razmisljaju u koju ce neku drugu tudju zemlju da ispare,treba unici da mi svapski pricaju ili ne daj Boze japanski sto moze lako da se desi. I da ne nabrajam sve. Neko rece ovde da ima 53 posto podrske. Ima kurac,to kad blic objavi onda je sigurno laz.Pogledajte oko sebe kako zivite,ako Vam je dobro,onda nista.
AVE BELI !!!!
Много си се узбудио.
За кога ти навијаш? Ипак је ово навијачки форум ред је да после овако инспиративног текста да нам кажеш за кога навијаш? Пошто си храбро дошао да ме отераш, како си рекао, додуше то си редуковао од како си сазнао неке чињенице. Можда се знамо са трибина па да ми то у лице кажеш шта имаш. Пошто видим да имаш потребу да прозиваш.
-
A za koga ti navijas?