Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Космет је Србија

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby Космет је Србија » Thu Mar 09, 2017 9:33 pm

Ја чуо да ови ликови што глуме добијају 50 европских... боља тарифа него они са пакетима. Него који курац избацује онај текст доле и то на ћирилици??

prcko

Postby prcko » Thu Mar 09, 2017 9:38 pm

Космет је Србија wrote:Него који курац избацује онај текст доле и то на ћирилици??

Obicni titlovi, moze da se iskljuci sa desne strane.

Edit> A pardon, izgleda da je ipak nalepljeno. :mrgreen: Mozda ako neko oce da pogleda na mobu a ima ljude oko sebe, pa iskljuci zvul da ga ne bude sramota. :mrgreen:

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Thu Mar 09, 2017 10:40 pm

Јеботе овај хепи није хуман и кад радиш нешто по гајби. Стварно не треба жалити клање дотичних наркомана како их никад нигде више не би гледали макар у оваквом саставу. Бре па свих 5 су за једну опцију борхан и слоба заједно нису овако срали. Нисам имао појма да је александра јанковић прешла у издајничку колону после дсс.

suburban rebel

Postby suburban rebel » Thu Mar 09, 2017 10:46 pm

Nikad nije bila u DSS

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Thu Mar 09, 2017 10:55 pm

Била је у Новој Србији.

П.С. а где је сад, нисам испратио? А и ко ће да попамти све те трансфере...
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет
марамица маркизет, мене воли цео свет

Nexon

Postby Nexon » Thu Mar 09, 2017 11:51 pm

axkontra

Postby axkontra » Fri Mar 10, 2017 12:03 am

На грбавици вечерас , једно сто људи у реду стоји у реду и чека да потпише за белог нека жута лампа она старинска је једино светло испред тог улаза и стварно доста масе напољу и унутра .Контам да је систем размишљања боље све ово претворити у спрдачину свакако нам боље бити неће.

Nexon

Postby Nexon » Fri Mar 10, 2017 12:06 am

Код лажних влаха из НОПО-а ?

axkontra

Postby axkontra » Fri Mar 10, 2017 12:10 am

Могуће ту су негде у тој улици снимали онај неки спот за локалне изборе,али не знам јел су им ту просторије

zizou

Postby zizou » Fri Mar 10, 2017 12:39 am

Najjace su mi priče tipa "neko mora da odgovara za kradju države" itd. E pa nece, nikad niko. Ako ko najebe biće onaj na dnu, krupne ribe (lopovi) ce ostati netaknuti. Sistem moze da se mijenja i za to su potrebne ne godine, nego decenije a to nije moguće. Jer mentalitet je takav da svi oce nesto preko noći. Bolje danas uzet 50e nego narednih godinu dana mjesecno uzimat po 10e... Vucic ovo lagano uzima, ima da jaše kao Milo u CG.

stara pizda

Re: RE: Re: Политика, избори и вести о политици

Postby stara pizda » Fri Mar 10, 2017 12:45 am

Bunt wrote:
Чомбе wrote:
DRINK wrote:Радуловић је већи шљам од Вучића, Шешељ болестан човек, Јеремић је жут, Тадићев компањон, и ако би он дошао на власт било би исто као сад, ако не и горе, док ми је Јанковић 100% непознат. Ја сам озбиљан кад мислим да би чика Бели био пун погодак, исто му дође ко трамп, само нема паре. САМО ЈАКО!

И мени се чини да ће бити глас за Белог.

Koji je slučajno otišao baš u Ameriku čim je napravio iznenađenje na političkoj sceni.

Isao covek da zavrsi master, pa logicno izvrnuo na srpdnju.

Nexon wrote:Код лажних влаха из НОПО-а ?

Da, oni su mu ponudili lokal, on prihvatio jer mu je to sigurna varijanta da se ne desi da ga ispale. Do nekih 17h je bio samo jedan notar, kasnije je doslo jos par njih, dok su mu u BG-u dali samo jednog. Poenta sto ce masa da glasa za njega je u tome da se lupi samarcina svim politicarima, koji se vec decenijama vrte u krug, da se teraju vise u pizdu materinu i ne vracaju :)

E i da, nisam pratio gde su vucic, jeremic i jankovic skupljali potpise, pretpostavljam u sedistima partija koje su ih podrzale gde su clanovi po naredbi dolazili da se potpisu. Ono sto upada u oko je zasto je vucic predao oko 65 hiljada potpisa, ako mu je potrebno minimum 10, a pritom svaka overa potpisa se placa 50din notaru i to sve iz drzavnog budzeta naravno :)

Bunt

Re: RE: Re: RE: Re: Политика, избори и вести о политици

Postby Bunt » Fri Mar 10, 2017 12:59 am

stara pizda wrote:
Bunt wrote:
Чомбе wrote:

И мени се чини да ће бити глас за Белог.

Koji je slučajno otišao baš u Ameriku čim je napravio iznenađenje na političkoj sceni.

Isao covek da zavrsi master, pa logicno izvrnuo na srpdnju.

Nexon wrote:Код лажних влаха из НОПО-а ?

Da, oni su mu ponudili lokal, on prihvatio jer mu je to sigurna varijanta da se ne desi da ga ispale. Do nekih 17h je bio samo jedan notar, kasnije je doslo jos par njih, dok su mu u BG-u dali samo jednog. Poenta sto ce masa da glasa za njega je u tome da se lupi samarcina svim politicarima, koji se vec decenijama vrte u krug, da se teraju vise u pizdu materinu i ne vracaju :)

I završio ga za dve nedelje? Skidam kapu.

1989

Nexon

Postby Nexon » Fri Mar 10, 2017 1:35 am

stara pizda wrote:

Уништиће Вучића, на ништа ће га направити.
Али нека изађе, немам ништа против, осим што је јадно то са лажним власима и знам још неке приче.

Pogrebnik

Postby Pogrebnik » Fri Mar 10, 2017 1:38 am

U Bulevaru jedan preko puta drugog,Beli i Radulovic skupljaju potpise,kod Belog red kao kod slobe za hleb i mleko,kod Radulovica niko ziv.

Nexon

Postby Nexon » Fri Mar 10, 2017 2:20 am

Проблем Луке Максимовић, познатијег као Бели, је што он представља протесни глас. Он се лако добија ако си нов али још лакше губи. Двери су 2012 биле то. Радуловић и Шешељ, свако на свој начин, на прошлим изборима 2016.
Ја сам 2012 говорио да Двери не иду тако јако са том причом око политичких организација јер сам знао да ће морати да се уђе у формирање озбиљне организације. Погледајте Луку Максимовића колико проблема има да сакупи потписе, мора да цима неке преваранте који ће да се огребу о њега. То је зато што нема изграђену страначку инфраструктуру, то му је предност сада, ако сакупи 10 000, али дугорочно је неодрживо и дискредитује га.
Он ако хоће нешто више после ових избора мораће да уђе у праву страначку причу а ту ће да изгуби гласове јер људи гласају за њега баш зато што нема везе са тиме-протесни глас и пошалица. Али дугорочно од тога нема ништа. Мене људи овде нису схватали када сам то писао о Дверима 2012 па се доста људи касније разочарало али то тако иде у политици, не само у Србији. Иста је прича са Радуловићем са прошлих избора, али и он сада формира странку јер је схватио колико има проблема у организацији, ево колико се и он мучи са разним потписима. А, то је само део, најочигледнији, има још гомила правних зачкољица који не види свет који није укључне у то професионално.

prcko

Postby prcko » Fri Mar 10, 2017 7:45 am

Ma oduvace Beli tvog Boskica sa sve infrastrukturom. Ako je decko uspeo da skupi muda posle onih racija po Mladenovcu, skupice i potpise. Samo jako.

niko

Postby niko » Fri Mar 10, 2017 10:00 am

ja nisam bas najbolje skapirao kakve veze te racije imaju s Belim, sem sto su se desile u Mladenovcu odakle je i on.
ako je on vlasnik nekog od tih kafica ili njegovi prijatelji, onda razumem.

santamarija

Postby santamarija » Fri Mar 10, 2017 10:07 am

Nexon wrote:Али нека изађе, немам ништа против, осим што је јадно то са лажним власима и знам још неке приче.

Bog te,koliko ti prica znas,neverovatno. Ja mislim da bi ti bio idealan za pozciju premijera ako Bosko pobedi !!!

prcko

Postby prcko » Fri Mar 10, 2017 10:33 am

niko wrote:ja nisam bas najbolje skapirao kakve veze te racije imaju s Belim, sem sto su se desile u Mladenovcu odakle je i on.
ako je on vlasnik nekog od tih kafica ili njegovi prijatelji, onda razumem.

https://www.facebook.com/18071395928606 ... 379780056/

:mrgreen:

Return to “Само опуштено”