Вечити ривали - вести и дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
National

Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby National » Sun Mar 05, 2017 8:35 pm

prcko wrote:
njasvi wrote:Skandal u najavi: Istok za Delije ili se ne igra!

Vojvodina obavestila javnost da policija nije u mogućnosti da garantuje bezbednost javnog skupa i da razmišlja da zatraži zabranu održavanja utakmice Vojvodina - Zvezda. Razlog, policija hoće Delije na istočnoj tribini Karađorđa.

Novosađani ističu da Policijska uprava Novog Sada zahteva od njih da se gostujućim navijačima obezbedi istočna tribina, iako je FK Vojvodina kao organizator događaja odlučio da je za goste rezervisana isključivo južna tribina!

"FK Vojvodina napominje da južna tribina, koja je predviđena za gostujuće navijače, ima kapacitet da primi 1.500 gledalaca, što je tri puta više od pet posto kapaciteta stadiona, koliko je FK Vojvodina u obavezi da kao domaćin obezbedi za goste prema propisima i pravilniku Fudbalskog saveza Srbije. Podsetimo da su na pomenutoj tribini bili smešteni navijači FK Partizan na utakmici Superlige u novembru, kao i mnogi drugi gostujući navijači i nikad nije zabeležen ni najmanji problem. Samim tim, postavlja se pitanje zašto bi fudbalski klub Crvena zvezda i njegovi navijači bili u povlašćenom statusu u odnosu na sve druge klubove Super lige i da li je ovo još jedan vid pritiska da se nekome obezbedi titula?", pitaju se na "Karađorđu".

http://mondo.rs/a987913/Sport/Fudbal/Vo ... andal.html

Ako vama na JNA ne smetaju cigani na zapadu i istoku, zasto bi jednoj Vojvodini?

bravo,oce ljudi gostojuce navijace u gostojucem sektoru sta nije jasno?
Nama ranijih godina kao zvanicno nisu dali da ulazimo na zapad za vreme podele pa smo se snalazili
PFC

Ђексара

Postby Ђексара » Sun Mar 05, 2017 11:52 pm

Ja verujem Lukoviću :mrgreen:
A Plavšić u fazonu koji ti je kurac :lol:
Image

Gazda Drki

Postby Gazda Drki » Mon Mar 06, 2017 1:43 am

Далтон

Postby Далтон » Mon Mar 06, 2017 1:53 am

Невезано за овај дерби. Јел може неко нешто више да каже о овој пароли? Која је прича ишла?

http://imgur.com/a/yKp6G
(Street Force / Curva Orientale)

DRINK

Postby DRINK » Mon Mar 06, 2017 2:02 am

Gazda Drki wrote:

која је тачно ова страна? Приметих пар навијача Партизана како се слободно шеткају у обележјима, а настрадао овај мученик без иједног :D

Далтон

Postby Далтон » Mon Mar 06, 2017 2:10 am

Север улаз горе (код благајне)
(Street Force / Curva Orientale)

prcko

Postby prcko » Mon Mar 06, 2017 8:13 am

Далтон wrote:Невезано за овај дерби. Јел може неко нешто више да каже о овој пароли? Која је прича ишла?

http://imgur.com/a/yKp6G

Grobarski trash romantizam. Digli knjige umesto baklji uz ovu parolu. Zvezdizam je njihov ne bas ubedljiv naziv za seljanu u Srbiji, pa su odlucili da se knjigom bore protiv istog, i to tako sto su ih digli u vis.

U pitanju su samoprozvani neshvaceni umetnici, ali na slici vidis da imaju duge kose i da su u principu budale. :mrgreen:

BTS

Postby BTS » Mon Mar 06, 2017 8:54 am

Meni je najjače kad ortak koji od procitanih knjiga ima samo prvi pasus iz ' Dečaci pavlove ulice ', krene da se lozi na GTR i prozivke Cigani krezubi SNS botovi, Grobari elita avangarda knjiga, izložba i borba protiv sistema. A i keva i ćale mu preko stranke zaboli poslove u opštini. :D I to preko picouste stranke.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

Nikada Agencija

Postby Nikada Agencija » Mon Mar 06, 2017 9:48 am

BTS wrote: A i keva i ćale mu preko stranke zaboli poslove u opštini. :D I to preko picouste stranke.

Mnogo me bole kurac za Gtr,i sve ostalo sto si napisao..samo mi nije jasno ovo razmisljanje i kakve veze ima sa delom posta koji nisam citirao... Doticnom su roditelji kod pickoustog na listi za sendvice,i zbog toga taj tvoj ortak ne sme da bude protiv sistema,niti Vucica,jer eto roditelji su mu preko stranke nasli poslove,pa treba i njega da je sramota i on da cuti ?! :roll:
''Penal bio, crveni je bio zbog psovanja sudije i igrača, tako da je sve čisto.'' PFC

niko

Postby niko » Mon Mar 06, 2017 10:07 am

nisi pitao mene, ali moj odgovor je - da, treba da cuti, savije glavu i ne glumi reakciju kad i on jede leba od tog sistema.
mozda decko radi i ne izdrzavaju ga roditelji, ali isti kurac, najbliza familija mu jede taj sendvic.

BTS

Postby BTS » Mon Mar 06, 2017 10:10 am

Zato što ne prodje nedelja, a da ne overi neki koncert ili bioskop ili sportski događaj i to naravno besplatno, od karata koje dele ovi mentoli. Kevu voziš hitno u Obrenovac, jer tamo gostuje vodja, a ovamo si disident. Onda je pusti nek se snalazi, budi dosledan. Ali jbg, kad nemaš minut staza, a i ne želiš da ga imaš, onda mora i da se jede nešto, a tad ti ne smeta što jedeš hleb koji zaradjen tako što ti se roditelji saginju vodji za neki bedan posao i što ideš na koncerte, za koji ti je stranka koju kao prozivas dala karte.
Izvinjavam se za ovaj totalni off
Poenta gornjeg posta je bila da je mnogo potpuno zatucanih mentola, koji se loze na GTR, u fazonu cigani sabani, mi grobari pankeri, e jel moze jedna od Bulata i Sekija Turkovica?

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока

prcko

Postby prcko » Mon Mar 06, 2017 10:26 am

Off vezan za sendvicare. U pravu je covek, nisu oni birali familiju i zasto bi sad bili obelezni i uskraceni za misljenje. Ja prvi imam u uzoj familiji sendvicare iz prethode ali i iz aktuelne vlasti, i sta sad treba da me bude sramota zbog njih? Zabole me bas, oni odlicno znaju moje stavove i nikada im nije palo na pamet da me diraju, traze potpis ili nesto slicno. Isto tako im je najstrozije zabranjeno da uopste pricaju o politici dok su u mojoj kuci, jednom su pokusali pa je malo falilo da ih izbacim sa slave, jos sam ispao ekstreman i kriv, ali ne kajem se jer sad znaju pravila ponasanja. Pojedem tastaturu ako sam jedini na forumu sa politickim izrodima u familiji.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Mon Mar 06, 2017 1:25 pm

U pravu je BTS. Seres po stranci i pravis se avangarda a koristis sve te benefite koji nisu dati direktno tebi, ali si dosao do njih preko nekoga.

Nikada Agencija

Postby Nikada Agencija » Mon Mar 06, 2017 3:50 pm

''Penal bio, crveni je bio zbog psovanja sudije i igrača, tako da je sve čisto.'' PFC

la haine

Postby la haine » Mon Mar 06, 2017 6:36 pm

Za uzvrat Zvezdi je delegiran Danilo Grujić - Grobari Čokot.

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Mar 06, 2017 7:16 pm

И карта од 800 динара јајаре, све се бојим да ће неко да је купи. :)

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Mon Mar 06, 2017 7:28 pm

Чомбе wrote:И карта од 800 динара јајаре, све се бојим да ће неко да је купи. :)

Nije im to prvi put, mi smo toliko placali pre 7-8 godina.

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Mar 06, 2017 7:33 pm

Плаћали смо и ми од 600 до 1000. Јајаре били јајаре остали. Али се не сећам да је наш клуб некоме враћао истом мером.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Mon Mar 06, 2017 7:40 pm

Mogu da jebu zato sto je istok u pitanju, jug bi vam bio jeftiniji sigurno a vi ne mozete da im vratite istom merom, jer su razlicite tribine u pitanju.

Return to “Само опуштено”