A свака част и Ромелу на прогнози
Вечити ривали - вести и дискусија
- pustinjska lisica
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Свак част господину из ЗОО врта који се сетио тако ингениoзног имена 
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
Moze li neki link, striming?
- lost&found
- lost&found
Ocaj derbi, sudjenje katastrofa, sramota sta linijski sudija nije video kod naseg gola
Re: RE: Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Realno, sto rece gore ocajan fudbal. Ocajan linijski sudija ispod juzne tribine. Dve katastrofalne greske za dva gola. Samo sto mi pomerismo granice
Moze li neko da ispise parole sa juga. Pola nisam uspeo da procitam.
Moze li neko da ispise parole sa juga. Pola nisam uspeo da procitam.
U sudaru invalida, nama ga ugurao onaj iza gola, grobari ga ugurase na muda i borbu. Ali fudbal generalno ne može gori od ovoga da bude.
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
- B.Centrale
"72 godine laznih mitova, samoobmana i kompleksa velicine, dabogda vam bila poslednja ciganske sline!"
Bila je jedna u fazonu "mamini i tatini klinci, nisu vise navijaci, sad su gradjevinci"
"Jel ultra u kopu?!" - tako nekako
Inace, smece na tribinama. Obe strane dno dna, kao da su gutali neke sedative, jedno veliko nista. Skoro nisam video ovako lose izdanje i jednih i drugih. Smucilo mi se
Bila je jedna u fazonu "mamini i tatini klinci, nisu vise navijaci, sad su gradjevinci"
"Jel ultra u kopu?!" - tako nekako
Inace, smece na tribinama. Obe strane dno dna, kao da su gutali neke sedative, jedno veliko nista. Skoro nisam video ovako lose izdanje i jednih i drugih. Smucilo mi se
bologna centrale
Дефинитивно један од горих дербија у сваком смислу. терен, трибине, све. И на крају очекивани предизборни икс.
i dalje ništa ne može nadmašiti onaj užas kad je Obradović dao autogol za 1:0
najgora utakmica koju sam u životu gledao
šta vam je bilo ono na početku, ona srebrno-crvena koreografija? nije se videlo da nešto piše
šta vam je bilo ono na početku, ona srebrno-crvena koreografija? nije se videlo da nešto piše
Pisalo je Zvezda strobovima.
ni to se nije videlo
ali bilo je nešto srebrno, mislio sam da piše nešto
btw jedna pošalica na brzinu

ali bilo je nešto srebrno, mislio sam da piše nešto
btw jedna pošalica na brzinu

Najjace da ce neko sad da lupeta kako ni jedni ni drugi na tribinama nisu bili ni za kurac. Sever je gruvao i to dobro, ono u prvom poluvremenu kad ste cutali na ,,jel nas cujete,, ce ostati upamceno, bukvalno kao da smo vas namazali fekalijama. Sta kazu bugari za atmosferu ?
-
SickOfItAll
Реално је навијање било го курац. У првом полувремену и није било лоше, али у другом ништа. Гробље очајно такође, чини ми се да их чак ни у паузама наших песама нисам чуо, можда једном, двапут
Мени су гробари гледајући са наше стране скроз коректно навијали,додуше стајао сам према истоку што ми није обичај,и лепо су се чули пар пута. ЗА наше навијање бих рекао да је тужно било.Кад упоредим дерби у финалу купа у Нишу, и ово данас, небо и земља.У Нишу у тренутку лудила обе стране, сам мислио да ће се распасти хала.
Утакмица катастрофа,судија такође.У другом полувремену се видело дда партизан жели више гол.Све у свему курчина.
И још једна ствар,забранио бих странцима улаз на стадион за дерби.Пола говњиве европе се сјат да види,ко да је циркус.С те стране ми је драго што ништа посебно није било
Утакмица катастрофа,судија такође.У другом полувремену се видело дда партизан жели више гол.Све у свему курчина.
И још једна ствар,забранио бих странцима улаз на стадион за дерби.Пола говњиве европе се сјат да види,ко да је циркус.С те стране ми је драго што ништа посебно није било
Choose Life
Gomorrah wrote:Najjace da ce neko sad da lupeta kako ni jedni ni drugi na tribinama nisu bili ni za kurac. Sever je gruvao i to dobro, ono u prvom poluvremenu kad ste cutali na ,,jel nas cujete,, ce ostati upamceno, bukvalno kao da smo vas namazali fekalijama. Sta kazu bugari za atmosferu ?
Bas ste nas usrali sa tim,ono bas nas je iscimala ta gramljavina za malo da izadjemo.
Grobari Bugarska
PFC

Rođaci wrote:i dalje ništa ne može nadmašiti onaj užas kad je Obradović dao autogol za 1:0

-
Gazda Drki
Obrisao sam poruku koju sam napisao ipak, previse sam psovao pojedine Coviceve delije sa foruma, pivo mi odnelo pamet, ali da se zna mozete da ga sisate
- pustinjska lisica
Само да си ти нама жив и здрав, Дрки.
У реверу носим марамицу белу ја,
Pošto smo utvrdili da je gol Zvezde neregularan (hvala Vučiću), da konstatujemo da ni Partizanov nije čist i da zatvorimo knjigu o nečemu što se nekad smatralo praznikom fudbala.
Jasno se vidi na kadru na oko 0:48-0:52 sek da lopta ide sa igračeve desne strane i udara ga u glavu, nastavlja da ide ka igračevoj levoj strani i pogađa ga u podlakticu i naglo menja pravac u njegovu desnu stranu uz dodatnu rotaciju. Crnac iz Zvezde signalizira ruku ali ga niko ne jebe dva posto. Ovo ne pišem da bi krenula svađa moj tata je jači od tvog, jer ovde za sada niko nije ni pisao da je samo jedna strana pokradena, da je nekakva zavera, već svi vide da je ovo sve otišlo u kurac, počev od terena pa do tribina.
Jasno se vidi na kadru na oko 0:48-0:52 sek da lopta ide sa igračeve desne strane i udara ga u glavu, nastavlja da ide ka igračevoj levoj strani i pogađa ga u podlakticu i naglo menja pravac u njegovu desnu stranu uz dodatnu rotaciju. Crnac iz Zvezde signalizira ruku ali ga niko ne jebe dva posto. Ovo ne pišem da bi krenula svađa moj tata je jači od tvog, jer ovde za sada niko nije ni pisao da je samo jedna strana pokradena, da je nekakva zavera, već svi vide da je ovo sve otišlo u kurac, počev od terena pa do tribina.
Sranje na terenu, sranje na tribinama, žali bože dva sata, žali bože 600 din. Čuva se 1-0 celo drugo poluvreme, pičkasti mentalitet, treba se na kraju sezone zahvaliti Božoviću, dovoljno je bilo. Jebote koje mučenje od fudbala, stvarno mi je pun kur** svega.
З В Е З Д А Л Е !