Ova saradnja dveri sa takozvanom gradjanskom opozicijom je mac sa dve ostrice. Evo odma su Seselj i Vucicevic iskoristili priliku da kazu kako rade zajedno za nato, novi dos, ovo ono... kako li on ima toliko cesto mesto na naslovnoj informera uopste ako je prava opozicija, svaki treci dan njegova slika i neka laprdanja sa siroke narodne mase ispranih mozgova. Kad sam video naslovnu stranu informera danas prevnuo sam se od smeha, a zatim od muke. Mozes misliti, velikim slovima NATO SLUGE PRAVE HAOS, kao Putin podignutog prsta dobronamerno upozorava da ,,zapad salje 57 agenata da napravi revoluciju u Srbiji", majko moja, kako te novine idu toliko, ovo je bolesno postalo... i naravno najveci, istaknuti srpski patriota za siroke narodne mase, Seselj, koji nam po svom stavu objasnjava kako su oni izdjnici koji rade za nato... i da, pored takvih bolestija i ostatak naslovne strane ne zaostaje, neka sisata kurva, plus najava zavreme na kojem je neka klinka od 15 god u minicu
Sa druge strane dveri nemaju nikakav prostor nigde, plus sami ne mogu nikako obezbediti regularnost izbora sto je najbitnije, a ocigledno je da ce opet glasati mrtvi, sns na Kosvu 85% i slicne stvari... znaci izborna kradja moze da se spreci jedino saradnjom opozicije koja ce biti ostecena tom kradjom, tu naravno lazni crveni vojvoda nije zato njega niko ni ne zove.
Da li je bolje za politicke poene i glasace, najvaznije sam rezultat, ostati po strani kad su u pitanju zuti govnari ili uciniti sve da do izborne kradje ne dodje, ja zaista ne znam, sta vi mislite o tome? Izgleda da je Bosko ocenio da je bolje spreciti kradju i ako nema sanse nikakve on licno, nisu to parlamentarni izbori pa da se bori za cenzus, a mogao je da cuti i da se pravi mutav i da izbegne ovu pljuvacinu po informeru i pinku itd...