Lobanje
Re: Lobanje
moram da se slozim sa svim gore napisanim,grozan lik.face koje pravi,gestikulacije...uzas,nikako ne bi smela da se pojavljuje na televiziji.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Doticna me nervira na vise nivoa, ne znam da li je debilnije predstavljanje, gde Memedovic na neki neduhovit nacin opisuje svakog od takmicara, pa za nju kaze da je "Milica-princeza od znanja", ili cinjenica da nema bas nista sto bi je preporucilo za emisiju.
Ko se ne seca, ona je bila takmicar jedne od prvih emisija, gde je u ekipi pobedila. Ne znam zasto je bas ona pikirana da sada bude "lovac". A taj stav, "ona je super u kvizu a ne moze da nadje posao, drzavo stidi se", mogu samo da kazem i ja sam pun beskorisnih informacija koje me ne kvalifikuju za masu poslova. Dakle drzano stidi se, Vucicu pedere.
Ko se ne seca, ona je bila takmicar jedne od prvih emisija, gde je u ekipi pobedila. Ne znam zasto je bas ona pikirana da sada bude "lovac". A taj stav, "ona je super u kvizu a ne moze da nadje posao, drzavo stidi se", mogu samo da kazem i ja sam pun beskorisnih informacija koje me ne kvalifikuju za masu poslova. Dakle drzano stidi se, Vucicu pedere.
Мићара wrote:Onaj voditelj joj na svaku sukne kada pocne da laprda...
Мемедовић је фаца, његова емисија ''Сасвим природно'' је једна од ретких због које палим телевизор
- Занемарујем тактику
riper wrote:Doticna me nervira na vise nivoa, ne znam da li je debilnije predstavljanje, gde Memedovic na neki neduhovit nacin opisuje svakog od takmicara, pa za nju kaze da je "Milica-princeza od znanja", ili cinjenica da nema bas nista sto bi je preporucilo za emisiju.
Реално у тој емисији је покидала, а и у другим квизовима је показала одлично знање, а од свих 5 трагача који су прошли кроз потеру једино је Милинковић по знању испред ње, али је као појава стварно иритантна, на шта се додаје и њен још иритантнији став. Мада једнако ми је гадан и Урош Ђурић и нека његова квази урбаност. Највише сам уживао кад је трагач Маја Лалић, али нисам имао ту срећу да мени буде трагач кад сам био у Потери. А кад смо већ код квиза, убедљиво најгори квиз који се икад приказивао на РТС-у, нпр. у Високом напону си имао питање за 200.000 а у Потери у најбољем случају можеш на брзим питањима догурати до 100.000, неколико њих је дошло до 110.000, а рекорд је ја мислим 120.000.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
DRINK wrote:Мићара wrote:Onaj voditelj joj na svaku sukne kada pocne da laprda...
Мемедовић је фаца, његова емисија ''Сасвим природно'' је једна од ретких због које палим телевизор
jedini lik kojem ja zavidim
nema kace sa kiselim kupusom, sušare sa slaninom i kobajama i ladne sobe sa pihtijama u koju nije stavio svoj nos
kakav život
slazem se za prvi deo,samo sto je milinkovic najgori sportski komentator koji se ikad latio mikrofona,uz kolegu sa eurosporta.
potera je po meni dobar kviz,gledam bas redovno u zadnje vreme,jedino imam utisak da.su pitanja mnogo teza ako se takmicar odluci za vecu cifru
potera je po meni dobar kviz,gledam bas redovno u zadnje vreme,jedino imam utisak da.su pitanja mnogo teza ako se takmicar odluci za vecu cifru
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Занемарујем тактику wrote:riper wrote:Doticna me nervira na vise nivoa, ne znam da li je debilnije predstavljanje, gde Memedovic na neki neduhovit nacin opisuje svakog od takmicara, pa za nju kaze da je "Milica-princeza od znanja", ili cinjenica da nema bas nista sto bi je preporucilo za emisiju.
Реално у тој емисији је покидала, а и у другим квизовима је показала одлично знање, а од свих 5 трагача који су прошли кроз потеру једино је Милинковић по знању испред ње, али је као појава стварно иритантна, на шта се додаје и њен још иритантнији став. Мада једнако ми је гадан и Урош Ђурић и нека његова квази урбаност. Највише сам уживао кад је трагач Маја Лалић, али нисам имао ту срећу да мени буде трагач кад сам био у Потери. А кад смо већ код квиза, убедљиво најгори квиз који се икад приказивао на РТС-у, нпр. у Високом напону си имао питање за 200.000 а у Потери у најбољем случају можеш на брзим питањима догурати до 100.000, неколико њих је дошло до 110.000, а рекорд је ја мислим 120.000.
Daj link
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
i ja, i pored onog njenog iritantnog glasa sa zadovoljstvom bi je opalio onako pametnu
ja ne volim poteru jer su pitanja teska a kinta je mala... a voditelj me nervira jer uvek navlaci takmicara da uzme onu vecu sumu i sto pre ga ispusi
ja ne volim poteru jer su pitanja teska a kinta je mala... a voditelj me nervira jer uvek navlaci takmicara da uzme onu vecu sumu i sto pre ga ispusi
04 X 1945
- Занемарујем тактику
Кум Жоржо wrote:Daj link
Шта сам ја, ПСЖ-БГ да ме спрда цела Трибина? Не избацује РТС нигде снимак квиза.
@Пертла
Тачно, други најгори спортски коментатор, први је његов колега. А што се тиче питања, мислим да углавном циљају области у којима си био лош на тестирању, то је неки мој утисак.
@друг члан
Слажем се, уз Милионера најбољи квиз, приказивао се и на Б92 под називом Народ против.
...Гладан и крвав је народ мој.
meni je potera kul kviz...
Jedino sto se nekad tripujem da tragaci imaju pomoc i da mi tu ne vidimo nikad da li odgovor stisne on direktno ili pak neko iz rezije i slicno.
Milica mi je bila antipaticna jos u slagalici u kojoj je cini mi se pobedila, a i ovde vala.
Memedovic kraljina.
Jedino sto se nekad tripujem da tragaci imaju pomoc i da mi tu ne vidimo nikad da li odgovor stisne on direktno ili pak neko iz rezije i slicno.
Milica mi je bila antipaticna jos u slagalici u kojoj je cini mi se pobedila, a i ovde vala.
Memedovic kraljina.
али каква екипа, не зна се ко је већи идиот
https://www.youtube.com/watch?v=YS90xKcRc3k
''Име ког Сатурновог сателита се римује са придевом хитан?
-Битан''
https://www.youtube.com/watch?v=YS90xKcRc3k
''Име ког Сатурновог сателита се римује са придевом хитан?
-Битан''
-
Meni je Uros skroz gotivan lik, samo se bojim da ga ne izbace jer ga urnisu svi u poslednje vreme. Kad omasi u pocetku neko pitanje posle se skroz zabaguje i ne moze nista vise da pogodi, onda mu urlam od smeha! Ja mislim da je on u vecini slucajeva popusio kada ima vise od jednog takmicara protiv sebe.
https://www.youtube.com/watch?v=EHKHYzDuuqI
Ретко иритантна особа, у то име ево Слагалице где је клиња ваљевац одере
Ретко иритантна особа, у то име ево Слагалице где је клиња ваљевац одере
Re: RE: Re: Lobanje
Potera, cista namestaljka.
najgori sportski komentatori na svetu su Kovačić i Plavšić