Задњи филм који сам погледао
- B.Centrale
Re: Задњи филм који сам погледао
Pa taj batke je i glavni glumac u oba. A i podseca po tom indijskom cemeru i nesreci, nema dalje.
bologna centrale
- Занемарујем тактику
Занемарујем тактику wrote:Bolesni^od^ljubavi wrote:Trainspotting 2 odlican. Mozda mi je i toliko dobar jer nisam previse ocekivao. Kontao sam nema sanse da naprave ni blizu dobro kao sto je prvi deo, ali ispade odlicno. Muzika u filmu je full!
Идем сутра да га погледам, врло сам нестрпљив.Напротив, ја имам доста висока очекивања.
Ипак сам очекивао превише, препуно патетике и носталгије.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
-
Gledao sinoc Split (Podeljen), očekivao sam neku dobru dramu/triler, ali je film za mene bio ocajan, bezveze bacene pare. Nikakva napetost, nikakvo desavanje, mnogo glup film (meni bar, mozda zato sto sam ocekivao mnogo, mnogo vise).
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
B.Centrale wrote:
Pre minut zavrsio. Odlican.
Aj sad kad ste toliki strucnjaci dajte neko objasnjenje i vidjenje cele price za nas iz zadnjih redova i sa jeftinijim kartama...
- B.Centrale
upravo, i iznervirao se. Reci mi zasto se nije pojavio na kraju u restoranu?
- UltrasDoras
pišite u spoilerima
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
- B.Centrale
pa zato sto kucka nije zasluzila hepiend, a on je verovatno imao svoje razloge.
bologna centrale
kapiram da ime dublje objasnjenje od toga, previse simbolike u celom filmu da bi to bilo
- lost&found
B.Centrale wrote:pa zato sto kucka nije zasluzila hepiend, a on je verovatno imao svoje razloge.
Spoiler:
-
Занемарујем тактику wrote:Занемарујем тактику wrote:Bolesni^od^ljubavi wrote:Trainspotting 2 odlican. Mozda mi je i toliko dobar jer nisam previse ocekivao. Kontao sam nema sanse da naprave ni blizu dobro kao sto je prvi deo, ali ispade odlicno. Muzika u filmu je full!
Идем сутра да га погледам, врло сам нестрпљив.Напротив, ја имам доста висока очекивања.
Ипак сам очекивао превише, препуно патетике и носталгије.
Nikada ne treba previse ocekivati od nastavka, posebno ja nisam ocekivao za ovaj posle 20 godina, nije bilo trika da bude kao prvi deo, ali mi je odlican verovatno zbog toga.
Upravo sam overio Lion i po mom skromnom misljenju je film govno iako ima ocenu 8. Spor je do bola i patetican takodje iako je radjen po istinitom dogadjaju. Mozda sam ja od ovoga previse ocekivao jer mi je milioner iz blata bio odlican a ovaj je nahvaljen samo tako. Sto se mene tice moze se zaobici film.
- B.Centrale
- B.Centrale
Bolesni^od^ljubavi wrote:Upravo sam overio Lion i po mom skromnom misljenju je film govno iako ima ocenu 8. Spor je do bola i patetican takodje iako je radjen po istinitom dogadjaju. Mozda sam ja od ovoga previse ocekivao jer mi je milioner iz blata bio odlican a ovaj je nahvaljen samo tako. Sto se mene tice moze se zaobici film.
Meni je jako dobar, ali to je druga stvar. A spor apsolutno nije. Dinamika postoji u dijalozima, fotografiji, u samoj prici, i ni u jednom trenutku nema nepotrebne prenaglasenosti ni u jednom jedinom segmentu. Zanima zbog cega mislis da je patetican?
bologna centrale
-
Zbog kraja. Rekao sam vec patetican iako je radjen po istinitom dogadjaju. Jasno mi je da drugacije ne moze jer je bilo tako, ali mi film jednostavno nije lego. Milioner mi je bio mnogo dinamicniji i brzi. Ti si brate previse umetnicki nastrojen, treba da pises na nekom profi forumu sto se tice filmova, vidis da ne mozes sa nama balavanderima. Posle svakog filma ces morati nesto da nam objasnjavas.
- B.Centrale
Pa ovo je profi forum za sva zivotna pitanja, od sporta, preko kulture, nauke, politike i sexa
Elem, to sto ti nije legao je druga stvar. Tematski nema tu sta da bude lose ili dobro, sve se svodi na licnu impresiju i to je to, kraj price. Mene je samo zanimalo zbog cega kazes da je spor, a realno nije. U pravu si da je sporiji od milionera, ali mora da bude sporiji jer je tema suvise kompleksna i zahteva mir. A opet, dinamika je tu, drzi paznju i konstantno te uvodi u nastavak price.

bologna centrale
-
Posebno za musko-zenske odnose i politicke teme. 

Zna li iko išta o ovome? Gledao nekao? Da li je bila premijera uopšte?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
- Кудрави Гаучос
Је л' зна неко да ли је искочио неки крштен торент за Трејнспотинг 2?
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Bolesni^od^ljubavi wrote:Ti si brate previse umetnicki nastrojen, treba da pises na nekom profi forumu sto se tice filmova, vidis da ne mozes sa nama balavanderima. Posle svakog filma ces morati nesto da nam objasnjavas.
kao kad ti dođe muzičar i priča zašto neka pesma koja ti je do jaja u stvari uopšte ne valja

Veoma dobar, preporuka!!!
El hombre de las mil caras Aka The Man with Thousand Faces

http://extratorrent.one/torrent/5408899/The.Man.with.Thousand.Faces.2016.720p.BluRay.x264-BiPOLAR%5BEtHD%5D.html
http://titlovi.com/titlovi/el-hombre-de-las-mil-caras-aka-the-man-with-thousand-faces-250843/
El hombre de las mil caras Aka The Man with Thousand Faces

http://extratorrent.one/torrent/5408899/The.Man.with.Thousand.Faces.2016.720p.BluRay.x264-BiPOLAR%5BEtHD%5D.html
http://titlovi.com/titlovi/el-hombre-de-las-mil-caras-aka-the-man-with-thousand-faces-250843/
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда