А, сада, снс и Вучић.
Гласао сам за Тому 2012 када је био 1 на 1 са Тадићем, невероватно глупава особа који је служио као декор својих саветника, пре свега Микија Ракића(који је са Мишковићем и одређеним западним амбасадаама основао снс), који је био паметан али покварен човек, неко би рекао да га је стигла казна за ону предају Караџића и Младића, иначе велики Вучићев пријатељ са којим је правио инфраструктуру снс, те булументе жутих лопова од Душана Петровића(5%) до Пајтића(које је оплевио Војводину све отварајући мост од 10 метара са својим именом), који и данас предводе жуте, што довољне говори о њима, до Чедомора, који кандудује тему Фиделинке и гомиле млинова по Војводини, који су купљени из развојног фонда по повољним условима док он осваја врхове Килиманџара па људи у млиновима остану без посла, јебем му све оно што има издајничко-лоповско и целу његове лоповску издајничју страку(бивше и садашње на челу са љубитељком белог цртања по огледалу и бившим љубитељом Љотића а данас великом феминисткињом и боркињом(што би они рекли) за људска права), и Срђана Шапера(Спиридон Копицл, за оне који не знају и којег је Дивљан прозивао исто када су се поделили бивши "Идоли" због политике), несумњиво паметног човека али поквареног, због којег је Тадић уопште и владао и који је 2012 растурио 10-20% предности снс пре избора до дана избора, које је предовдио Вучић, Шапер је све то радио да би његова маркетнин компанија добијала послове са фирмама за рекламу.
Као што се може видети није ми жао што сам гласао за Тому јер сматрам да је та болумента морала отићи, као што сматрам да и Вучић мора и да ће отићи.
Ја не знам ко је тај Вучић. У последње 4 године сам чуо невероватне приче, које никада нису демантоване у јавности, иако су пласиране у истој од данашњих блиских сарадника Вучића, попоут Горана Весића, једнан од главних жутих кадрова из времена обарања тог истог Вучића са власти 2000 док је био министар информисања код Слобе. Весића који је унаказио Београд крађом за време Ђинђића и уништо ЦЗ, што ми није жао када видим шта Вучић и он раде Раду.
Елем, ево шта Весић каже о Вучићу док је овај призивао границе Велике Србије, прозивао издајнике који хоће да га смене са министарског места, које је као напустио па се вратио у исто, када је поптисан Кумановски споразум 1999,
Говорећи о периоду када је био активни члан Отпора и крио се у Црној Гори од прогона, Весић је рекао да је Вучић тада урадио „неколико ствари“, али да о детаљима не може да прича.
Опа, што би рекао педофилни Анђус.
Хајмо мало даље, шта каже жути фрвљави кретен
МИЛИВОЈЕВИЋ: Вучић је Отпору неколико пута помогао драгоценим информацијама
Опа, опа, ово као она грчка музичка нумера што беше препавао на српски еминентни уметник чији син развлачи, или она њега, понос сплитске Риве. Да ли сам погрешио са познавањем музичке сцене?
Или што би рекао Бата Стојковић у "Балканском шпијуну": Па ти ниси Јаковљевић, ти си неки већи издајник!
Ко је уопште тај човек? За којег чујем да када је дошао на Правни покушао да уђе у Демократску омладину(можда одатле љубав према оснивачу ДС коју показује последњих дана?) преко другара Весиића и сличних а да је тамо дочекан хладно па се, логично, окренуо Шешељу. То је велика логика. Вероватно је гледао како Шешељ скупља добровољце за САД испред њихове амбасаде како би им помогао у борби против Садама у Првом заливском рату 1991?! Не знате за то, зар не омладинци? Није ни чудо што је Шешеља продао јер су се исти као он скупљали у странци.
Да се вратим на Вучића, после тога је призивао да треба убити 100 муслмана за једног Србина да би данас говорио о Веберу(иначе човеку који је био пан-герман, залагао се за рат са Словенима, подржавао Први светки рат где је 40% српске мушке популације убијено због агресије тих истих германа на Србе због анексије историјски српске земље у БиХ, где је Србија настала,, те тешки германски расиста. Такав је Вучићу идол), о некаквој слози европских народа итд.
Можда би тај велики правник Вучић требао нешто да прочита из историје нпр. немачког историчара Фрица Фишера(свако ко је студирао историју зна ко је он и шта представља у историјској науци) о разлозима Првог светског рата где је лепо обрађен Макс Вебер, ти необразовани човече, Алелксандру Вучићу, иако ти сматраш да си јако образован, не ниси, тог Вебера ти написал она радодајка што се слика са усташком заставом и јаше дипломатски кор, коју јуре са пиштољаима по МУП-у, ниси ни проверио ко је Макс Вебер, онда ти дала папир и рекла ово треба због западних амбасада.О кадровима снс, нећу, Ту нема шта да се прича јер Вучић не би довлачио кусо и репато у снс да их има попут уништитеља српске економије из Латинске Америке, Кори Удовички, или довлачио отпадак из других странака попут Весића или Младеновича, Дане Драшковић, чувеног борца пртоив Руса али седи у УО НИСа.