Вести
Re: Вести
Карић је лопов који је отео Бел-Паџет(ко се сећа пејџера) уз помоћ СПС-а и тако је створио Мобтел. Али није због тога отеран већ због тога што више није хтео да плаћа рекет политичким странкама на власти и основао је своју странку. На председничким изборима 2004 узима скоро 20%. Цела политичка сцена је била уплашена, нарочито СРС, јер је Карић причао сличну причу као они у узимао им је гласове. Тада су Вучић и Николић, као СРС, све најгоре причали о Карићу. Са тим у вези, пуштање Динкића може бити повезано, јер је можда Динкара чак и тада био на контакту са Вучићем, пошто јe Динкара одрадио посао око Карића. Карић сада ћути о Динкићу, зна он зашто.
Разлог за страх је била моћна Карићева БК ТВ преко које је могао да спроводи своју пропаганду. То нико није желео да дозволи.
Данас је мечкар Шешељ поново био на Пинку и сам је признао да га је финансирао Карић.
Карић је био један од већих финансијера СНС, као и Станко Суботић, и веза у Русији, и ову слободу је Карић платио милионима Вучићу.
Матијевић је био уцењен од Вучића(Матијевић, ако се добро сећам, претходно мутио са жутима-вероватно ту има кредита, пореза...) а онда је почео да плаћа рекет на различите начине, нпр. спонзорство омиљеној Вучићевој занимацији, и за награду је добио некретнину у центру Београда, која је првобитно процењена на 20 милиона евра, да би била сада продата по 7-8 милиона. Верујем да у тој цени имао пуно ограђивања разних људи блиских власти.
Разлог за страх је била моћна Карићева БК ТВ преко које је могао да спроводи своју пропаганду. То нико није желео да дозволи.
Данас је мечкар Шешељ поново био на Пинку и сам је признао да га је финансирао Карић.
Карић је био један од већих финансијера СНС, као и Станко Суботић, и веза у Русији, и ову слободу је Карић платио милионима Вучићу.
Матијевић је био уцењен од Вучића(Матијевић, ако се добро сећам, претходно мутио са жутима-вероватно ту има кредита, пореза...) а онда је почео да плаћа рекет на различите начине, нпр. спонзорство омиљеној Вучићевој занимацији, и за награду је добио некретнину у центру Београда, која је првобитно процењена на 20 милиона евра, да би била сада продата по 7-8 милиона. Верујем да у тој цени имао пуно ограђивања разних људи блиских власти.
Уз помоћ добрих људи, који су били расположени да дарују ове поклоне, пакетићи су стигли у руке малишана који бораве у Заводу за психофизиолошке поремећаје и говорну патологију ”Проф. др Цветко Брајовић”. Пакетиће је поделио народни посланик Бошко Обрадовић. Позивамо све људе добре воље да помогну рад ове изузетне установе, јер им је помоћ потребна за дотрајалу столарију и мењање токсичног азбестног крова. Контакт: 011 2685 180
-
Rođaci wrote:doduše, ta BK jeste bila najbolja televizija, uz Treći kanal
У неким тренуцима да али је било треша па су почели да личе на ружичасте. Није боги цвећка да се не лажемо и да је тад постао председник кад је фурао салату био би маринета као и борхан и томази. Мислим накрао би се овде и не би морао да шпарта по белорусијама и русијама итд... а сморила ме је баш ова емисија код марића па ако је неко испратио како се он уталио тамо код лукашенка и путина тј. јел само грађевину фура или још нешто? Знам да је по београду требао да прави овакве комплексе па га је коштуњави испалио.
-
Prica oko Karica ustaljeno pravilo ponasanja,sprega politike i biznisa.Dok placas dobar si ako prestanes skenjaju te.
Rusi pogurali pricu kod svemocnog da povuce tuzbe protiv Bogoljuba koji ce uleteti neku lovu i tako u krug.
Mozda se i na izborima pojavi da drobi kako je sjajan biznismen,krenuo od lopate a zavrsio sa mobtelom.A kurs po kom je kupovao marke kod narodne banke za vreme hiperinflacije ne spominje
Rusi pogurali pricu kod svemocnog da povuce tuzbe protiv Bogoljuba koji ce uleteti neku lovu i tako u krug.
Mozda se i na izborima pojavi da drobi kako je sjajan biznismen,krenuo od lopate a zavrsio sa mobtelom.A kurs po kom je kupovao marke kod narodne banke za vreme hiperinflacije ne spominje
zapad je desno
Nexon wrote:Ако су Вучићу алтернатива жути и разни њихови деривати онда ту нема никакве промене.
Мора да дође неко спреман да раскине те односе, који никада није учествовао у власти.
bas tako, juce sam na radiju cuo ono govno zuto, cuvenog Argentinskog vinara - Zorana Zivkovica, kaze da svi pro-evropski nastrojeni u Srbiji treba da podrze Sasu Jankovica jer nece predsednika koji pece rakiju i igra cim cuje neku muziku...
da su danas izbori, posle te izjave ja bih mrtav ladan otiso da glasam za Tomu ili Pickoustog, z'inat!
Изузетно важна вест са далекосежним последицима по Србију, пролази испод радара, што се каже,
Занимљиво да је ову одлуку пратио пропгадни удар Вучићевих медија на домаће млекаре.
Као и све важне вести у овој земљи ово ће се негде затурити.
Као што је случај са Косовом и Метохијом. Јуче гледам Муратову конференцију за медије, ни реч о томе док се руше зидови по северној Кос. Митровици, отварају албанске канцеларије по Звечану...И да се разумемо, ту није само крив Мурат, већ и другосрбијански медији(разни истиномери, инсајдери...) који подржавају такву полтиику према КиМ, све је друго важно осим тога. Наравно, ни ЕУ не смеју да помену.
Свађају се ко је више крао некретнине у Беоргаду и ко је коме срушио уџиреце.
Влада Србије укинула увозне таксе за млеко, млечне производе, свињетину и свињску масноћу из ЕУ
петак, 30. децембар 2016.
Услов Брисела
Укидање прелевмана је условљена притиском Брисела, који тражи да се поштују одредбе Споразума о стабилизацији и придруживању који не предвиђа повлашћен статус домаћих млекара.
Извор из Немањине 11 тврдио је да је такав став ставио српску власт на велике муке, па је готово извесно да ће од нове године увозне таксе на млеко од 10 до 20 динара по литру и за киселомлечне производе од 10 до 30 динара, које су уведене јуна 2015. године, бити укинуте.
Домаћа производња угрожена
Председник Удружења произвођача млека Мачванског округа Горан Васић сматра да прелевмани треба да остану бар још шест месеци.
- Ако се укину, домаћа производња биће угрожена и увозно млеко ће преплавити српско тржиште. Европски сељак има све видове субвенционисања који служе за поправку конкурентности које ми не можемо да пратимо - каже Васић.
Занимљиво да је ову одлуку пратио пропгадни удар Вучићевих медија на домаће млекаре.
Као и све важне вести у овој земљи ово ће се негде затурити.
Као што је случај са Косовом и Метохијом. Јуче гледам Муратову конференцију за медије, ни реч о томе док се руше зидови по северној Кос. Митровици, отварају албанске канцеларије по Звечану...И да се разумемо, ту није само крив Мурат, већ и другосрбијански медији(разни истиномери, инсајдери...) који подржавају такву полтиику према КиМ, све је друго важно осим тога. Наравно, ни ЕУ не смеју да помену.
Свађају се ко је више крао некретнине у Беоргаду и ко је коме срушио уџиреце.
-
Panzram wrote:E, sad je ja mislim red i naša Mira da se vrati sa sve malim Markom i onih par gajbica što su poneli da se ne bace.
Pravda za izopštene!!!
Читао сам негде да треба да се отвори твоја тема а пошто те читам и пуцам мораш ми бацити пар коментара у вези неких актуелних и прошлих догађаја. Прво ово од данас која је тотална супротност...
http://mondo.rs/a969326/Info/Drustvo/Ki ... veden.html
http://mondo.rs/a969394/Info/Drustvo/Bo ... rbiju.html
Овде имаш мало више линкова али обојица смо ово доживели и преживели па каква су твоја размишљања на ове догађаје...
https://www.youtube.com/watch?v=u7uYWFa8-Qo
https://www.youtube.com/watch?v=yIIg-qEasdk
https://www.youtube.com/watch?v=og4mzRnonGg
https://www.youtube.com/watch?v=kw_FS1u1aAg
https://www.youtube.com/watch?v=gj1JMSFkCQg
https://www.youtube.com/watch?v=g2a34kM0Rv4
https://www.youtube.com/watch?v=I7koH11cCeY
-
niko wrote:da su danas izbori, posle te izjave ja bih mrtav ladan otiso da glasam za Tomu ili Pickoustog, z'inat!
Samo ti teraj inat i glasaj za SNS pa ce nam sve skole po Srbiji promeniti nazive,nekad sveci sad Arapi. Al ti teraj inat...
Strada di vita wrote:niko wrote:da su danas izbori, posle te izjave ja bih mrtav ladan otiso da glasam za Tomu ili Pickoustog, z'inat!
Samo ti teraj inat i glasaj za SNS pa ce nam sve skole po Srbiji promeniti nazive,nekad sveci sad Arapi. Al ti teraj inat...
U pravu je donekle. Ako je toj usranoj opoziciji najveci problem kod Tome njegova rakija, onda i ne treba da se cude sto jedva prelaze cenzus.
-
Sve zavisi sta smatras opozicijom,to sto neka stranka nije u vladajucem bloku ne znaci da je opozicija
naravno da necu da glasam za SNS, niti sam ikad glasao za njih.
iznervirao me Zivkovic i cela ta zuta opozicija kojoj je krivo sto izdaju i unistenje zemlje, koju su oni trebali da sprovedu do kraja, sada zavrsava neko drugi.
videcete kad dodju izbori kako ce milion ljudi da glasa za Jankovica, i jos vise za Vucica(ili njegovog kandidata) jer ludi Srbi i dalje zele u Evropu, i dalje ne vide gde to vodi, nije im dovoljno da procitaju jednu jedinu vest od juce i da im bude jasno cemu mi sluzimo toj Evropi kojoj oni teze, mislim na vest o ukidanju takse za uvoz mleka i svinjetine iz Evropske Unije.
iznervirao me Zivkovic i cela ta zuta opozicija kojoj je krivo sto izdaju i unistenje zemlje, koju su oni trebali da sprovedu do kraja, sada zavrsava neko drugi.
videcete kad dodju izbori kako ce milion ljudi da glasa za Jankovica, i jos vise za Vucica(ili njegovog kandidata) jer ludi Srbi i dalje zele u Evropu, i dalje ne vide gde to vodi, nije im dovoljno da procitaju jednu jedinu vest od juce i da im bude jasno cemu mi sluzimo toj Evropi kojoj oni teze, mislim na vest o ukidanju takse za uvoz mleka i svinjetine iz Evropske Unije.
-
навијај wrote:
Неко кад мени каже да сам нацош а онда погледам ове ликове. Био сам им мало по сајту и фејсу па сам шеровао коме треба. Може неко да објасни из које руске рупе су ови изашли?
- Влада Паликућа
Космет је Србија wrote:Неко кад мени каже да сам нацош а онда погледам ове ликове. Био сам им мало по сајту и фејсу па сам шеровао коме треба. Може неко да објасни из које руске рупе су ови изашли?
Шта ти ово значи?
-
Влада Паликућа wrote:Космет је Србија wrote:Неко кад мени каже да сам нацош а онда погледам ове ликове. Био сам им мало по сајту и фејсу па сам шеровао коме треба. Може неко да објасни из које руске рупе су ови изашли?
Шта ти ово значи?
Човече зар не осећаш ни промил дозе сарказма??? Наравно да сам лупио јер шта као могу бити индијски или арапски? Скапирао сам да их рује помажу па ако сам погрешио извињавам се.