Душевна болница
Re: Душевна болница
Pa nije htela da preteruje
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Шта ми се данас дешава. Имао неке доларе и одем у банку да их замијеним и као пошто је већа количина морам да имам неки доказ о поријеклу новца. Ја кажем био на ворк и травел и ова као ок онда, само донеси копију личне. Ја дођем са копијом, питам за курс и кажем да ми одговара и да хоћу да замијеним 6700 долара. И док она куца неку моју изјаву, даје ми папире да потпишем, све по протоколу и жена ме пита да какве желим новчанице, броји ми новац и даје ми га. Е сад ја узимам паре, провјерим и ставим у џеп и одем до аута. Сједам у ауто, реко да извадим телефон из џепа, вадим телефон и видим нешто ми превише ствари у цепу, вадим паре кад ладно ја узео еуре, а нијесам дао доларе
И сад контам, јеботе живот ево преко 12 хиљада ође, удуплах паре за секунд, да ли да се враћем или не итд. Тако сам размишљао можда један минут и рекох ајде да се вратим, жао ми те жене, а и камере ме снимиле
. И ја се вратим, улазим унутра, прошло неких 10 минута од кад сам изашао. Прилазим шалтеру, ова ме гледа и ја јој кажем да јој нијесам дао доларе. Она скаче са столице, фаца ко да је мртваца виђела, ништа сконтала није била и ја вадим паре и дајем јој. Она као провјерава и каже ми као све је ок, уз коментар као, да се нијеси појавио нашла бих те ја или нешто у том фазону. Сад ја причам људима и кажу ми неки да нијесам паре вратио да ми они реално не би могли ништа, па ме интересује стручно мишење правника са форума.

mogli bi da te jure, klasično sticanje bez osnova, tj. neosnovano obogaćenje
да, али то је сад питање доказивања.
Они, ако те туже, треба да докажу да им ниси дао паре. Ако имају снимак вероватно да би успели ал ако нема снимка питање је да ли би могли да докажу да ниси дао паре.
хахахха
не треба ићи у банку за мењање пара. Увек је боље у неку мању али проверену мењачницу. Не питају за порекло пара а и курс је често бољи, некад можеш и да се договориш око курса.
Они, ако те туже, треба да докажу да им ниси дао паре. Ако имају снимак вероватно да би успели ал ако нема снимка питање је да ли би могли да докажу да ниси дао паре.
жао ми те жене, а и камере ме снимиле
хахахха

не треба ићи у банку за мењање пара. Увек је боље у неку мању али проверену мењачницу. Не питају за порекло пара а и курс је често бољи, некад можеш и да се договориш око курса.
Имам три кера, два су различита а један је исти.
Овамо код мене нема мјењачнице, него само банке и дилери
. Рођаци, хвала на информацији.

грех њене мајке, рањени орао.
Баш то хтедох да окачим, лудило мозга, јебо има пас матер детињу...
Rođaci wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=12&dd=14&nav_category=16&nav_id=1210119
sunce ti jebem
Само бих волео да знам по ком принципу функционише мозак тих будалетина, али претпостављам да је иживљавање ради иживљавања, јер им се може...

Ja ne znam, ali ipak primijetih još veću bolest, a to je natpis na vratima...
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Kockalone wrote:Шта ми се данас дешава. Имао неке доларе и одем у банку да их замијеним и као пошто је већа количина морам да имам неки доказ о поријеклу новца. Ја кажем био на ворк и травел и ова као ок онда, само донеси копију личне. Ја дођем са копијом, питам за курс и кажем да ми одговара и да хоћу да замијеним 6700 долара. И док она куца неку моју изјаву, даје ми папире да потпишем, све по протоколу и жена ме пита да какве желим новчанице, броји ми новац и даје ми га. Е сад ја узимам паре, провјерим и ставим у џеп и одем до аута. Сједам у ауто, реко да извадим телефон из џепа, вадим телефон и видим нешто ми превише ствари у цепу, вадим паре кад ладно ја узео еуре, а нијесам дао долареИ сад контам, јеботе живот ево преко 12 хиљада ође, удуплах паре за секунд, да ли да се враћем или не итд. Тако сам размишљао можда један минут и рекох ајде да се вратим, жао ми те жене, а и камере ме снимиле
. И ја се вратим, улазим унутра, прошло неких 10 минута од кад сам изашао. Прилазим шалтеру, ова ме гледа и ја јој кажем да јој нијесам дао доларе. Она скаче са столице, фаца ко да је мртваца виђела, ништа сконтала није била и ја вадим паре и дајем јој. Она као провјерава и каже ми као све је ок, уз коментар као, да се нијеси појавио нашла бих те ја или нешто у том фазону. Сад ја причам људима и кажу ми неки да нијесам паре вратио да ми они реално не би могли ништа, па ме интересује стручно мишење правника са форума.
http://www.kurir.rs/planeta/zbog-greske ... ak-2588515
-
vinjakboy wrote:Rođaci wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=12&dd=14&nav_category=16&nav_id=1210119
sunce ti jebem
Само бих волео да знам по ком принципу функционише мозак тих будалетина, али претпостављам да је иживљавање ради иживљавања, јер им се може...
Пичиће то пали посебно кад крену да расту сисићи.
Бре какви сте нико да се осврне на 2 стара ратна друга...
https://www.kurir.rs/stars/karleusa-poz ... ak-2587955
Rođaci wrote:mogli bi da te jure, klasično sticanje bez osnova, tj. neosnovano obogaćenje
https://www.youtube.com/watch?v=MtLDqKwPyL4
Ево за тебе који си правник или приправник? Већина је видела ово па реци ти мени рођо јел овде продавачица испала далабу и нема никаквог основа за кд? Релативно скоро ми се ово десило само што сам ја дао мало више но што треба па ми је ова вратила превише кусура јер наравно ћурка није размишљала мада није јој ни замерити јер ко зна кроз шта пролази са муштеријама а и самим газдама а сложићеш се и да је та плата мизерна а генерално има нас разних али нико јој није крив. И да не помислиш да сам неки лопов после је сам се после пар пређених метара вратио ко овај ортак са форума и објаснио се али била је баш кул жена а не ко ова из случаја који смо чули од колеге. Дешава се то свакоме да му више врати кусура али није ми то неки трип ма која год лова била у питању а ово је сића и некад се стварно срамотим што сам као нацкли крао неке ситне глупости типа чоколадице, чипс или сладолед али друштво је чудо а и деведесете су биле знаш и сам какве мада и сад није није боље и дешава се и дешаваће се. Пар пута ми се десило да прођем и вратим новчаник човеку или ономад једном гледам фул напуцану снајку како мртва ладна купи свежак пара са траве и оставља тај исти новчаник. Има нас разних али реално најгоре је било кад сам ишао негде док сам тренирао фудбал на гостовање као клинац па као хоћеш да клопаш нешто и наручиш и немаш пара да платиш и онда јадна госпођа те тражи а теби крче цревца и она јадна то мора да баци или шта већ. Могу и код марића у голом животу да окајавам грехе мада сам кеса и ситна рибица за ове кримосе.

- ultrastito
за ове клинце, а и за њихове родитеље који су их тако васпитали (или их можда нису уопште васпитали) доживотна робија је једино рационално решење.
то људска бића нису.
то људска бића нису.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Просечан коментар с Блица, не могу деца да робијају
- ultrastito
не знам на кога се односи овај твој коментар...
преле
преле
на твоју доживотну за клинце
- ultrastito
а што је то блиц коментар?
преле
преле
то је просечни српски коментар колико сам приметио, доживотна смртна ово оно, не јебу ни 5% то да деца не одговарају за своје поступке и да код нас не постоји доживотна
Деца не одговарају али заувек остаје последица да је човек убијен и то на прилично грозан начин и сигурно му следују године посматрања и дружења са социјалним радницима.За наше болесно друштво и његов пилећи мозак не сумњам да је ово почетак каријере и да ће се у наредних 10 година то исто име појавити поново у ко зна којем срању. Уз ограду да у претпоставци грешим али су мале шансе да се ово дете поправи пошто ако пажљиво прочитате приметићете да је дете од 12 година запалило човека у ноћи између уторка и среде у пола 4 ујутро, па се поставља питање ко то у 6 разреду може да буде напољу у по ноћи сем ако се не ради о детету или деци без родитеља или неком из разорене породице.
- Влада Паликућа
axkontra wrote: па се поставља питање ко то у 6 разреду може да буде напољу у по ноћи.
цигани